![]() |
Hyhy, te kuzynki rotów są podobne do takich fajnych robaków z King Konga... kto oglądał dokładnie wie o czym ja mówie.
Noo, trza poziomice ponabijać kupować PACCa i jazda ^^ |
Noo,te rotwormy naprawde ładne.Szkoda tylko,że cip soft robiąc upgrade myśli o pieniądzach,nie o graczach. Karaiby-następny powód by kupić pacc. Skupili by się na polebszenu tego co jest,zamiast dorabiać coraz to więcej utrudnień(nie stanowiących problemów dla pacc,np. Soul points) I nowych terenów dla pacc.
|
Dobrze, że nowe outfity będą tylko dla Female : ).
Niezle te nowe grafiki potworów :> Pozdrawiam Sowa. |
Skąd wiesz ze dla female ?? Ja ogladalem king konga to wiem o jakie ci chodzi!
|
Cytuj:
|
nowy wygląd DSa...
Analizując dalej, opublikowane dziś SSy można dojść do kolejnych wniosków: na www.tibiamx.com.mx jest SS pokazujący nowy wygląd (prawdopodobnie) Demon Skeletona... jak na moje to stary DS był dużo lepszy :( To po co zmienili mu wygląd? hmm... nasuwa mi się podejżenie, że po to żeby wykożystywać jego wygląd nie tylko dla samego DSa. -> Teraz DS jest bardziej podobny z postury i ułożenia ciała do gracza i humanoidalnych potworków -> jakimi na pewno będą piraci.
Może więc któryś z piratów będzie zmieniał nas czarem w szkieleta (jak jak Voodoomasterzy zamieniają outfit gracza w kurczaka a dżiny w mysz)... A może CipSoft poszedł na dużą komerchę, zerżnął z "Piratów z karaibów" i teraz piraci (np. podczas walki, albo w nocy... ale w to drógie raczej wątpię) będą się zmieniać w szkielety, a np lepsi piraci w d-szkielety? prawdopodobne... przecież takie potworki jak Kurczak, czy Nietoperz powstały nie dla samych siebie, ale główną ich rolą jest "pożyczanie outfitów" dla Wampira i Voodoomastera :P |
krtykujecie cipsoft ze czemu pacc a nie dla facc ale musicie zrozumiec ze utrzymanie serwerów kosztuje.
Mainland się rozwija moze nieznacznie ale się rozwija. jesli was faccowców to interesuje to pacc dla mnie nie jest niczym nadzwyczajnym i szczególnym,poprosu jes ciekawiej i ławiej. chodzi tu głównie o expowiska-zawsze znajdzie sie cos wolnego . złodzieje- na paccu są sporadyczne przypadni thefów noobków którzy okradają innych bo nikt kto ma pacca i mysli o powaznym graniu ,wbiciu dobrego levelu i cieszeniu się grą nie chce mieć potem etykietki złodzieja i nooba. a jezeli chodzi o całą tibie to wg mnie questy sa zbyt banalne ,jak narazie zainteresował mnie tylko postman i explorer society quest -mają postam rpg -idź tam ,zapytaj o to, zanies to ,zdobąc to a powiem ci to i tak dalej. większosc questów w tibii to tylko takie wejdź ,zabij i wyciagnij ze skrzynki - i to dla mnie jest nudne ,do kitu. oczywiscie wykonuje te questy "idź i weź" ale interesują mnie źródła tego qustu. nie ma zleceniodawców.Gdy podchodzisz do jakiegos npc to bycmoze ukrywa on jakis quest ale nie wiesz co mu powiedzieć aby dał ci wskazówki wiec to jest dla mnie nieco bez sensu. rozmowa powinna wygladac tak : "hi" "npc:hiho ,will you do something for me? or maybe you want to trade?" i wtedy wiedziałbym ze ten npc jest zleceniodawca questu. tibia ma wielkie mozliwosci ,łowienie ryb,scinanie zboza, expienie, zabijanie ludzi itd....ale tak naprawde nie widac w tym wiekszego celu ,kazdy z was powie :gram aby wbic fajny lv ,lootować codziennie bohy, sprzedawac za fajną kasę tylko ze zeby to osiagnąc trzeba wielu wyrzeczeń. |
To nie nowe roty
jak tam napisali to nie będą rotwormy z nową grafiką tylko kuzyny rotwormów i o wiele lepsze :P no bo np na rooku byś czegoś takiego nie spotkał tylko na wyspie łowców :P:cup: :king:
|
@Up
A nie zauważyłeś czasem że na tym SSie są 2 rodzaje potworów? Takie z kłami i takie bez. |
Super
Zapowiada sie dobrze ale jeszcze niewiadomo jak bedzie ;]. Moze dobrze moze zle grafika jezeli sie poprawi to bardzo dobrze oby :]
|
Cytuj:
|
hehe
Hehe niemoge się już doczekać bendzie fajnie ale wygląd rotów mnie niezachwycił :( :( szkoda ale jerzeli słycze ze będzie jeszce wiele nowych potworów to jestem bardzo zadowolony :p "żyla expa" 8o
|
Cytuj:
a cipsoft tylko na to czeka newby xD |
Zna ktoś jakiegoś linka gdzie są zdjęcia nowych potworków??:p
|
Poza zdjęciami na supported fan site nie opublikowano żadnych nowych zdjęć.
Czyli nowy wygląd rotów oraz skieletonów/dsów. |
hehe
Tym razem mogli by udupic knighta bo chyba nigdy tego nie zrobili.
I nawet wiem jak to zrobic. Wystarczy ze miecz i tarcza beda posiadac ilosc jednostek np 10 000 co bedzie odpowiadac 10 tys udezen i gdy nastapi te 10 tys uderzenie miecz pęka i juz nie da sie go naprawic. Uniemozliwilo by to trening afk knightom i tibia by miała wiecej realizmu bo w prawie każdej grze bron sie psuje.. Akurat duza ilosc npc kowali przydali by sie wreszcie do czegos i naprawiali by zepsuta bron.... taka co ma np 341 jednostek bo taka z 0 juz sie by niedało naprawic. Ilosc punktów zalezaly by od rodzaju broni wiadomo ze zwykły sword by nie miał mało punktuw bo słuzy do treningu wtedy czesto trzeba było by go zmieniac jak sie popsuje ( oczywiscie na wszystko jest sposub jakis bot :D ) a np bs mial by duzo bo sluzy do expienia a do trenienia jest raczej cienki bo mozna szybko ubic tego slima , monka , ghoula czy cos innego Ale jestem glupi nie :D Pozatym upadet fajny i rotwormy tez... :D |
Ja za taką głupią gre nawet płacić nie zamierzam. Niedość, że grafika słaba i brak dzwięki to jeszcze kase za to chcą (całe 90 zł za co można sobie już kupić fajną gre, a tak to 3 miesiące małych zmian). Gdyby Pacc był na zawsze, to bym zapłacił.
(HURA JUŻ 3 LATA BEZ TIBI!:cup: ) |
Niema to tamto
Fajnie to wygląda a nowe tereny są potrzebne bo mi się już zaczyna kurczy ten aktualny świat:) i oby tak dalej
|
nom tibia to juz nie to co kiedys.. tylko nowi gracze moga poczuc smak tibi jak i nowych updatow (apdejtuf xd)
a moze nowe profesje ;>> ?... <- lol [ ; |
Cytuj:
|
Nowych profesji nie będzie bo to już nie ma sensu. Są 4 a gra ma już sporo lat. Gracze już mają bardzo wysokie levele.
|
Teraz roty będą wyglądać jak "kleszczoidy" ze "Wstrząsów" :p
Licze mimo to na nowe tereny również dla FACC... |
zaloze sie ze beda nowe tereny dla pacc, a nowe profesje nie bylyby glupim pomyslem bo przeciez mozna byloby zrobic je osobno a nie mieszac sie w podprofesje zeby nie utrudniac gry starszym gracza ;p
|
Hm. Wie ktoś dlaczego nie działa mi meksykański supported fansite?
|
A FACC jak zwykle poszkodowani-Bez nowych terenów ;(
|
@up
Czy wy do cholery nie możecie zrozumieć że facc to jest tylko demo gry? Tibia wcale nie jest darmowa. Jak zapłacisz to będziesz miał nowe tereny. |
@up
Popieram :evul:
Poco Cip'y mialy by robic nowe tereny dla facc, skoro jest to jak wyzej "demo" gry. |
demo gry... tak jakoś dziwnie brzmi...tym bardziej w grze, którą sie nie da przejsc bo mozesz zrobic zalozmy NAWET 200 lvl z paccem i bez, tylko ze wiadomo jaki bylaby roznica czasu...:baby:
|
bajerancko będą wyglądać teraz rotwormy a te krewniaki jeszcze lepsze ciekawe czy sielne będą
|
Hmm update zapowiada sie fajnie,nowe grafiki gdzie nigdzie. Ale ja i tak licze na nowe outfity :]
|
Ja nigdy nie miałem pacca nie jestem noobem poprostu nie mam mamony :(:(
@Topic Mi się pdoba a szczegulnie te roty są za****** :] |
Roty takie sobie, ale przynajmniej lepsze od tych co byly do tej pory ;]
Fajnie ze zrobili nowy outfit skeletona, bo dotychczasowy był kiepski... |
Widac ze wrescie zrobili cos z grafika w tibi :) moze bede nowe outfity dla facc
|
Cytuj:
co do tej głupoty to się zgadzam... |
n/c
Cytuj:
Chyba ty jesteś głupi!. Pomysł z psuciem się broni jest całkiem dobry - dodaje realizmu grze. No ale panu by to nie odpowiadało bo wtedy by sie trudniej grało. Widać że w Tibii dla Ciebie jest ważne tylko nabijanie leveli bo pewnie chcesz być najlepszy. Wiesz co, jesteś śmieszny! |
Mi sie nie podobają te nowe roty, te stare rotki mają ten klimat:)
Skeletów i DSów nie moge zobaczyc bo nie chce mi sie włączyć tibiamx;( wyświetla mi sie cos takiego: This is the Plesk™ default page If you see this page it means: 1) hosting for this domain is not configured or 2) there's no such domain registered in Plesk. For more information please contact Administrator. To tylko przepełnienie serwera czy coś gorszego:p ? |
Troszeczke wyrownac
Moim zdaniem powinni troszeczke wyrownac gre dla pacc i facc przynajmniej dac faccom hastei strong hasteB) (zalezy oczywiscie od profesji):]
|
Cytuj:
A może odrazu dać fasccom dostęp do Daramy, i Edron? I domki żeby mogli kupować. Zrozumcie w końcu, że gdyby pacc nie dawał tylu bajerów, ludzie by go nie kupowali! A to byłby koniec! I dla graczy i dla Cipsoftu! |
Mówicie że chcecie realizmu?:D To nie powinno być kamieni walacych czarną kulką i leczących cie... Powinien być szpital... i takie tam:P Nierozumiem was-.- Jest dobrze, tak jak jest, tylko żeby speary się nie rozwalały;(
|
Tibia sie bardzo szybko rozwija i zmienia ,ciekawe co bedzie za 2 lata jak beda upatde tak czesto robic bo to jedyna gra onnline ktora sie tak szybko zmienia.Cip-soft przyzwyczail nas do grafiki 2D ktora na pierwszy zrzut oka wydaje sie beznadziejna ale jak sie zagra troche dlozej to potem nie mozna od tego odejsc poniewaz jest to bardzo rozbudowana gra.
A wracajac do rotow to sa zaje... i chialbym zeby dodali znowu jakis teen dla expienia dla facc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |