![]() |
siemka
Chciałbym jescze coś dodać a mianowicie w tej liście powinien być jescze jeden bład: zamiast GDZIE? mówią DZIE?. -.- bez komentarza...........
|
[quote=
Level : llv QUOTE] to llv to przewaznie jest zle nacisnięcie klawiszy ja sam gram 2 lata i mi sie to nieraz zdaza |
Hmmm a co znaczy: "jajaja" ??
|
brak wyrażenia
wiem że poradnik jest już dość stary ale ostatnio przeglądałem poradniki i zauważyłem, że brakuje pewnego wyrażenia. mianowicie jest to wyrażenie:
"no kill my plx" (don't kill me, please) tłumaczone jako "proszę, nie zabijaj mnie" :D |
Intensy
Ostatnio słyszałem bardzo ciekawe nazwy przedmiotów (wydaje mi się, że są one jescze nie odkryte przez graczy ani przez CIPow ale nooby już je mają >> jakie one zdolne) Są to :
- Two Hunted Sword - Platin legs and armur - Nobal armor - Brejt Sword - Szowel - Skala Armor (to już jakiś mega noob pisał w dp) Jak coś jeszcze ujrzę to napisze. :D |
Zapomniałeś i rookstayerze którego nazwano błędnie rookslayerem.A i o haunted.
Jeśly było to srry ale nie chciało mi się czytać wszystkich "pozdóf'' jak to nooby mówią |
Buhaha
No poprostu to jest conajmniej za.....biste 8o czytalem juz kiedys ale dopiero dzis daje MEGA DOBRY KOMENT ;) .... a jednak wlasnie przeczytalem smieszniejszy poradnik, tylko co do kamikadze jak to poczytacie to ja na 2 lv solo bear room robie :P
|
"GIW MI JOR ITANZ OR CHUNTET ON MEJN!!!!!!!!!!!!!!!111111111111!!!!!!!!"
Poradnik trochę niepełny, gdyż brakuje wyrażeń używanych przez polskich noobów np. "hoc do dp" "masz deda na mejnie" itp. |
Cytuj:
Świetne to tłumaczenie ;) może dopisz coś jeszcze ;) |
Cyt. "Pokasz Mnie Tego Mieca , Chce zobaczyc za ile z niego walne."
15:58 Drai Shia of druidka [22]:Buying : Gigantic Soword i Szukam Polaków Na Dezert Qwesta. (Nebula) 16:01 Hemvena [28]: szmata uktral mi sba ... (o co w tym chodzi?) 16:00 Shual de'Drone [35]: szukam niemcow do gildi. odwiedzccie te strona www.foki.pl albo www.sexplaneta.pl A na deser Klasyczne Wypowiedzi Noobów ... B) -Pokasz Mie Tego Spszenta (Reakcja po pokazaniu Giant Sworda) -Leafe or Huntad (jak Skillowalem Sobie na Trollach) -Padniesz Jutro , Moj kolega ma 212 Master Sorka ... (na Nebuli Nie ma jeszcze graczy 160 + a co mowic o 200 ... ) -Pomusz bijom mnie (Niestety ale bili go poniewaz dal komus party :/ ) To narazie Tyle ... Z czasem postaram sie zamiescic wiecej ;p |
to koles na trade pisal jeden sell kina legs 20 k itd i inny buy kina leg[CHAR][/CHAR]s!!!!!
|
2x up@ =>;)
Nooblish 2 1)Twoja stara- tradycyjne Noob`owskie pozdrowienie 2)Fri items- najczęściej używany zwrot Nooba( w przekładzie na język poski = jeszcze nie odkryto) 3)pl? - coś w stylu hi 4)Mam kumpla lvl....... - większość twierdzi ze to tradycyjny komplement 5)Moje kolega to gn - najbardziej skomplikowane zdanie które usłyszycie od nooba, poza 1) P.S. "e" dodano specjalnie w celu osmieszenia:kat: <- nigdy więcej noob`ków |
W Tibii powinien być NPC Noobek dla dzieci znoobionych i gadało by się do nich własnie tak :
Plax fri itanz - Buy Tfieh - Sell GaneMaster - Protector Nub, nubi - Job ? :D Fack Ju - Bye Pg - GP --- Plax fri itanz Katana 10 Pg --- :D |
Cytuj:
A jak nie...To na dole sobie suwaczkiem przesuniesz i wtedy tam jest przycisk Nowy Temat. @donaj o dzieki,podniosłeś mnie na duchu...Ale masz powód żeby tak mówić.Moja klasa RoX.Wyjdzie po tygodniu z rooka,i pierwsze słowo do mnie "Andrzej daj jakieś fri itamz" xD @Szymucha Własnie zostałeś przykładem tego co napisałem powyżej.Wiem że chciałeś sie pokazać na forum.xP btw:Ciężko z noobami na non-pvp.Nudno by bylo bez tego zgiełku w carlin "Who can gave mi som fri items?" .A poradnik niebanalny. Son of peach.xD |
hauahuuahuahuahauha poradnik boski :D:D a przypomnialo mi ise jak pewnego pieknego dnia postanowilam zmienic server i na rooku zpostkalam jednego noob :D jego "inglisz" mnie rozwalil
22:24 Vall Tabyst [7]: hi 22:24 Obi: Please stand in line Vall Tabyst. I'll be with you in a moment. 22:24 Obi: Hello, hello, Vall Tabyst! Please come in, look, and buy! 22:24 Vall Tabyst [7]: student legs zaraz za nim przyszedl rookstayer (!!) i to samo powtarzal nie wiem czy trche niedojebany czy poprostu z niego smial |
Buhahahahahahaa
Cytuj:
|
fajne! fajne! :]
pamietam mialem taka sytuacje ze 12 lvl podszedl do mnie kiedy stałem przed depozytem i zaczal pisac zupełnie szczeże ''paj paj or daj" :D |
Fajne zwroty...
Ale tak trochę nie na temat, jak z kumplem się tarzaliśmy ze śmiechu widząc to.. xx:xx Bystry Patison [10]: exura "" DINOGRZMOT - Z NAMI MOC!!1 xx:xx Bystry Patison [9] utevo lux "" Kapusta z grzybami |
;D good ;d
|
Teraz będę wiedział co n00bki mówią x):p
|
Pomocy
pliss wiem ze ot nie ten temat ale kliknalem w tibii options test server login i nie umiem wejsc teraz na swoje konto....:( powiedzcie mi jak mam zrobic zebym mogl wchodzic na swoje konto plissss
|
pomocy
powiedzccie mi jak mam wejsc na swoje konto bo wlaczylem test server login powiedccie plisssssss
|
Prawdziwe noobki to zawsze sępią itemki. Niedługo zaczną mówic <daj mi tego mieca bo poskarże się GM-owi > ale to by było banalne i noobskie.
Ja to bym chciał aby noobków w tibi wcale nie było . |
Cytuj:
|
Fajny Poradnik:)
Niech Nooby sie strzega:) Gz Dla ciebie;p |
ja dzis uslyszalem na mainie jak to 10 lvl sprzedawal boots of speed
a i jeszcze inny w cavie wyzwal mnie od nopa jednakze nie wiem co by sie stalo gdyby ich nagle zabraklo. Zycie byloby znacznie smutniejsze.. |
Cytuj:
|
:D jenzyk nobuw to cos nowego a razem starego poniewarz noby były juz od poczontku tibi :D
|
@up no co ty... wiesz co ci powiem? sam nim jestes! mozliwe ze z gramatyki ;) w ilu slowach nie popelniles bledu? 1 ? moze 2... żal.pl ^^
@topic nie ma co gratulowac, tekst z przed 2 lat oraz przepisany B) |
Hehe smieszny ten język
ale jakos bylem tyle razy na rooku nikt go nieużywał. |
Hehe
Troche głupi ten język nOObów:p
|
o no co ty serio? hahaha ja jeszcze nie widzialem zeby ktos tak gadał :D nom moze wy Na tym Forum to tak :] kto na Items mowi Itans?? LOL , Nikt tak nie gada ! -.-' tylko z niektorymi sie zgadzam :PP
|
Ubaw,ale ja i wy też z pewnoscią uzywacie skrutów :)
|
A może dodaj:
Cytuj:
|
Fajne...Ale po co to komu??
B) Jest to bardzo fajny "temat".Fajnie by było jakby ktoś napisał opowiadanie z "noobish-język n00bów" ;) Można by było dodać również więcej tych słów bo troszke mało jest ale ogólnie spox ! :) :] 3maj sie !!:baby:
|
Ja widzlem taki jak:
"hcesz deda" Lub romowa "Ja: Chcesz Hunted On:Hunted, co to takiego? On:Daj mi to. Chce to dasz mi to? Ja:Nie ma sprawy" "Das my fri itemki? Mam 200 llv sorka. Jk my ne dasz to mas Dad" (na pyhterze jakis rok temu, wtedy nie bylo 200 lvl co dopiero sorca Buah) 8 lvl Knight do 45 lvl sorca K: Mam skile po 110/120 S:Jasne, a ja mam mlvl 100. K:Serio? A ile wszli z ue? S:za 20k K:aha, ale mnie nie zabijesz. S:Serio? K:Tak mam 25k życia. S:Mozesz już iść? K: Zabije cie! Wtedy knighcik włącza skulla i walnol sorca za 1 lub 2 S:Nudzi ci sie? K:Zabijesz mnie i przydzje po ciebie 100 lvl Pal S:Serio? :] K:Pisze do niego. TO jest Crnel Gren S:serio? myslalem że on ma 140 lvl? i sie zaywa Coronel Green i jest Royal Palladyn? K: TWOJA STAR Puch dostał z SD za 185. i koniec rozmowy. |
Można też dodać, że w środowisku noobów wykształciły się nowe postacie wyrazu "please" a mianowicie "plx", "plax", "plxior" etc.:p
|
Mnie sie najbardziej podobalo jak na swiecie Non-PvP gostka do mojego kumpla na rookgardzie:
Gostka: Gif mi itanz or hanted. Kumpel: PL?? G: Tak K: Jak chcesz mnie zabic to jest NoN-PvP G: Zdziwsz sie ja mam kumpla na mainie i on ma 250 poziom. On cie z huntuje. K: LoL Świat to MENERA jeden z nowszych :P |
Beznadzieja !
Poza tym ze obrazasz wielu ludziX( to poradnik spoko ale tak pozatym to teraz WCALE TAK NIEJEST myslisz ze kazdy tak mowi a moze sam jestes noob ??
|
Jak zauważyłem tego języka używają głównie br na niskich lvl. To co mnie w nich wkorza to fakt, że choć wiedzą, że jestem pl to i tak po swojemu gadają.
A to co jest moim zdaniem największym przejawem noobowstwa to wcale nie te głupie teksty ale np. Ide se expić. Przychodzi noob i mówi "leave" no to ja "no" a on się zatrzymuje i stoi... aż tu nagle wiadomość od śliniejszego gościa, że mam dać expić samemu lol to już jest szczyt głupoty i tacy gracze zginą w przyszłości (jeżeli do niej dożyją :p ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:53. |