![]() |
Jak mi sie kiedys zachce to wam rehostne :P
|
film jest, tylko nikomu się nie chce rehostnąć :P
|
Dziś w nocy gdzieś wrzucę, jak miło ze jeszcze ktoś nas pamięta :D
To były czasy ^^ Miło było patrzeć jak te mega kozaki i pa bali się wyjść z depo. REHOST: Film |
TY grasz dalej na Kyrze?? Czy tak jak inni wbijasz na iridie ;p
O i dzięki za rehosta już drę film :P Piękny film xP Moppy zmień sobie podpis :D |
Juz mam kupione pacce i wbijam na iridie ^^, a podpis jest aktualny
|
Najlepszy wmv jaki widziałem :). Oglądałem juz 9 miesięcy temu :p.
Btw: mam nadzieje, że was zobaczę na nowym pvp servie ;]. Zawsze się znajdą jacyś PA do ubicia. |
takie pytanie... kto z DS montował ten film?? Ty?
|
Film montował ZAQ kolega rufusa, nie gral z nami
|
No to jak nie Twój film a masz na opisie to też na opisik dam :]
|
SORRY ze odswiezam tak stary temat ale moglby ktos jeszcze raz rehostnac?;d
|
@Up
_/ archeolodzy ale tak btw tez bym sobie ten filmik ogladnal ;s |
tez chcialbym obejrzec ;)
|
REHoST PLz
rehostnijcie to, prosze was bardzo xd
|
temat stary w cholere, ale mialem film na dysku i czasem sobie ogladalem, bo byl swietny. gdzies przepadl - moze ktos wrzucic? zreszta pewnie nie tylko ja chetnie sciagne/obejrze.
|
nie ma to jak odswiezyc temat z przed 2 lat , ale jak juz odswiezyles to niech ktos rehostnie to moze ludzie ktorzy nei widizeli obejza
|
ha!
ja mam ten film... jesli wiecej osob bedzie chcialo to wam go wrzuce ale powiedzcie gdzie.
|
najlepiej filefront. a wg mnie ten film zasluguje na przyklejony i zawsze dostepny do sciagniecia :p
|
jestem za, poza tym tez bym go obejrzał jeszcze raz
|
No ja tez bym zobaczyl, gdybys gdzies wrzucil, prosze, tylko nie kotki :D
Stara, dobra tibia <3 |
skilluje palem to postaram się do wieczora wam upchnąć :P
Vasali - stare konto xd edit: e nie jutro rano wrzucę :P |
trzymamy cie za ?klawiature?
|
and you make me so fresh..
|
dajcie rehosta ;o!
|
Rehost plxior? :confused:
|
Tak wiem odświeżam stary temat.Jednak czy może ktoś wrzucic rehosta? Na youtube widziałem filmik o Dancing Shadows jednak inna muza i nie podoba mi się ,więc mam nadzieję ,że komuś się będzie chciało ;).
|
huhu a ja mam filmik :)
Kod:
Dancing_Shadowsbiggest_pka***** @edit: właśnie rehostuje na FileFronta żeby można było obejrzeć bez ściągania na kompa : |
na vimeo mogłeś.
|
Cytuj:
|
wrzyciłem to jako film, ale nie wiem dlaczego nie da się tak jak kiedyś na stronie oglądać :/
http://files.filefront.com/Dancing+S.../fileinfo.html @down. dziękujemy za syf w twoim poście :) |
@up
Tak tepy bucu. Key. @up2 Rozszerzenie .asx, dlatego na filefroncie nie pokazuje jako film, otworzylem w piaskownicy przez VLC, nic złego się nie działo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |