Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyniki Konkursu SMS – I edycja. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83207)

amazinG 03-07-2006 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smyrdek
Lol żebyś się nieździwił ja mam 64 knighta i wysłałem 2 esy
Mine friends 75 ek też wysłał
Tyle Że TIBIA.PL I TIBIA.ORG.PL NIEWSPOMAGAJA GRACZY WYSOKO LVL'YCH TYLKO WLASNIE TAKIE OD 10-35!
A ZAŁOŻE SIĘ ŻE I ZNAJDZIE SIĘ 90LVL KTÓRY WYSYŁAŁ ESA :p

Kazdy lvl mogl se wyslac eska xD Przeciez komus moze pacc sie konczy i akurat zalozmy ze wygrywa i bedzie se aktywowal jak poprzedni sie skonczy bo szczescie mu przypisze i za 6zł (teraz 3zł) wygra PACC nie? ;)

Thero 03-07-2006 12:59

Założę się, że Tyszeq wysłał tyle SMSów, że głowa by was rozbolała ;'). Teraz się wstydzi i siedzi cicho.

@Topic
Co jak co, ale admini tibia.pl miewają świetne pomysły na zarabianie i przy okazji uszczęśliwianie użytkowników :').

Metal Slug Rox 03-07-2006 13:19

@up

załoze sie ze masz racje i moge sie tez zalozyc ze jego ilosc wyslanych sms przekroczyla kwote kupna normalnego pacca na allegro np. te 95 zl :D

sir'zizu 03-07-2006 14:37

Ja tam zamiast kupować pacc przez allegro, wolę kupić przez tibia.pl, bo mniejsza juz z tymi 5zł roznicy, te 5zł jest warte mojej pewności xD

nepton 03-07-2006 17:06

ano

ja mam ek 80lvl i też wysłałem jednego esa, i mam zamior wysyłać jednego co edycje, może i sie szczęście uśmiechnie i będzie Pacc na zapas xD... kasa na komorce i tak leży odłogiem, a z drógiej strony tibia.pl to fajny server i czemu by nie wspomóc :-)

Zummer 03-07-2006 17:21

Nie wysłałem SMSa nie miałem kasy na koncie ;)
Ale coz gratulacje zwycięscom i powodzenia w nastepnym losowaniu :P

pijany rolnik 03-07-2006 17:53

moze nastepnym razem sie uda

amazinG 03-07-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pijany rolnik
moze nastepnym razem sie uda

dlaczego powtarzasz znowu ten sam post ? :p

witekr77 03-07-2006 18:59

Cytuj:

Tyle Że TIBIA.PL I TIBIA.ORG.PL NIEWSPOMAGAJA GRACZY WYSOKO LVL'YCH TYLKO WLASNIE TAKIE OD 10-35!

wez bez przesady patrz ja mam 1lvl i tez wygralem wiec bys to uwzglednil w wypowiedzi bo nie wszyscy maja wyzszy lvl niz 10

bosal 03-07-2006 19:05

Cytuj:

o czym ty mowisz, przeciez to bylo losowanie my nie wybieramy, ani nie wpomagamy tych czy tych, to sie samo losuje...

witekr77 03-07-2006 19:15

oni wierza ze system dziala ze wybiera malych lvl albo adminow :p a system wybiera szczesciarzy takich jak ja i inni :cup: :cup: :cup: :cup: ps, bosal chyba zkomentowales zla wypowiedz:P

amazinG 03-07-2006 19:17

boshe, a te jeszcze tu sie kłucą :] Tylko sie nie pobijcie :p Teraz czekam tylko na koniec II Edycji konkursu SMS no i oczywiscie na Frankenstein Competition ..... B) Moze jutro ?

Harry Xin 03-07-2006 20:26

Samo się?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal
o czym ty mowisz, przeciez to bylo losowanie my nie wybieramy, ani nie wpomagamy tych czy tych, to sie samo losuje...

Ale tak na serio to macie specjalny program do tego czy losujecie z kuli czy jak? :p

resurrection 03-07-2006 20:27

@amazinG
co do frankenstein to raczej nie :)
@Harry Xin
zwykły skrypt, z tego co pisał bosal, więc obyło się bez kul, fusów i wnętrzności ptaków

Tyszeq 03-07-2006 21:13

ja chce jush sowjego pacc'a :( :P :baby:

gald rhian 03-07-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyszeq

jak powiesz ile esów wysłałes! Tak to nie dostaniesz :-P

PS. Naprawde nas zżera ciekawosc :-P

FUHRER 03-07-2006 21:57

lol

O lol jak ktos wyslal 18 sms'ow i nie wygral to ten tyszeq musial wyslac spokojnie 30+ ;] a Co do tej zasady ze trzeba byc pelnoletnim to bardzo dobrze bo pewnie nie jeden rodzic sprawdzil komorke synusowi a tam z 200 zl na koncie brak pieniedzy ;] i pewnie odrazu napisal maila w tej sprawie do organizatorow .GW

pijany rolnik 03-07-2006 22:22

moze za nastepnym razem sie uda

sir'zizu 03-07-2006 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Ale tak na serio to macie specjalny program do tego czy losujecie z kuli czy jak? :p

Tak, robia losowanie, wsypują piłeczki z nickami do bębna i losują. LOL

Przeczytałbyś pierw treść newsa z którego dokładnie wynika, że zwycięzców losuje skrypt napisany przez Pregusia.

Harry Xin 03-07-2006 22:33

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyszeq

Powiedziałbyś ile tych esów wysłałeś. ;)

.::Kenji::. 03-07-2006 23:39

40 :o
gratz ze chcialo Ci sie tyle sms-ow wysylac 8o

amazinG 04-07-2006 00:21

Tyszeq - to prawda? :D

Zielevitz 04-07-2006 00:28

Cytuj:

moze za nastepnym razem sie uda

cholera - uspokuj ty że się... widze ten post już trzeci raz

amazinG 04-07-2006 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielevitz
cholera - uspokuj ty że się... widze ten post już trzeci raz

ja juz czwarty raz to widze i na dodatek pełne i jakże piękne wypowiedzenia tj.

Cytuj:

trzeba probowac dalej moze wygram :)

Cytuj:

dobry ten konkurs

No comment ! :D :p

Harry Xin 04-07-2006 00:39

wow

40 esów? Ja bym się posiekał na jego miejscu jakbym miał tyle tego wysłać. :p

Tyszeq 04-07-2006 00:42

tak to i może prawda :D:D:D no ale co mi tam mam dużo szcześcia w tibi i nie tylko :P pzdr wielkie i skonczmy ten temat wreszcie :cup: xDD bye

bosal 04-07-2006 01:06

prosilbym juz o nie pytanie oraz nie komentowanie samej idei konkursu. Tyszeq wyslal ile wyslal, skonczmy to juz. Tematu nie zamkne bo moga sie pojawic jakies bledy (oby nie). Jutro powinienem dodac jakies nowe nagrody poniewaz pozyskalismy nowego sponsora. Nie obiecuje ale postaram sie zakonczyc negocjacje.

jesli pojawia sie komentarze nic nie wnoszace do rozmowy, beda Warny.

Chepsiu 04-07-2006 10:06

40 smsow

Skoro Tyszeq wyslal 40 smsow, a ktoryś z administratorów wypowiedział się, że najpierw jest losowanie, a pożniej patrzy się kto wysłał najwięcej esków to szanse na wygrana sa niewielkie .
JA w pierwszej edycji nie brałem udziału ale jak obniżono cenę za smsa i zobaczyłem szczęśliwców, którzy wygrali pacc, skusiłem się i poszly 2 sms-ki :)(kto wie, ile jeszcze dołoże:P)
Oby szczęśliwa dłoń/program komputerowy wybrał moje zgłoszenie :)

pijany rolnik 04-07-2006 11:14

nsatepnym razem mi sie uda

Rheimus Drak 04-07-2006 11:33

-.-

Ech...ja na tym forum dopiero zaczynam i myśle że włącze się w życie tej strony i w różne konkursy...Takie nagrody kuszą i to bardzo.Gz dla zwycięzców:cup: ;) oby Pacc przyniósł im wspaniałych przygód...pozdro 4 all

Xawieri 04-07-2006 11:49

A gdzie mój post sie podział ze screenem z rozmowy z Tyszeq'iem? :/

A jeżeli ktoś np. Wygra pacca a go nie będzie chcieć tylko np. za to jakieś koszulki z własnym napisem i jakieś kubki.
Można tak zamienić? : )

bosal 04-07-2006 15:46

z zamiana nagrod to raczej nie przejdzie mozliwe ze dodamy do puli jakies nie PACCowe nagrody

Nadzienie 04-07-2006 18:46

xD

JA niestety w tej edycji nie bralem udzialu. :( Bo postanowilem nie ladować w tym miesiącu komy tylko na wakacje załadować za 50 zeta :P W następnych edycjach napewno bede próbował szczęścia :P hehe

dbedzard 04-07-2006 20:17

kurde... jest problem ;/ zrobiłem "literówke" w nicku podczas wypełniania konkursowego arkuszu ;( prosze Admina o jakąś rade i pomoc :D pozdro

Legolas Greenleafe 05-07-2006 01:05

Ja tez spróbuje szczescia. :)
Gratz dla zwyciesców!

witekr77 05-07-2006 01:53

czesc ja mam pytanie czy w ciagu tego tygodnia bedzie juz pacc??:)
wiem ze bylo mowione ze po okolo 2 tygodniach ale chyba kazdy by sie niecierpliwil:P:dance::lolo:

Burns 05-07-2006 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crusader'Phoenix
Ludzie zrozumcie. Już poraz kolejny muwie że kasa za którą wysyłałem sms'y nie była moja i nic za nią nie mogłem se kupićX(

:baby: Kasa mamusi, czy tatusia, która idzie na doładowanie twojego konta, to już nie twoja i ci jej nie szkoda. Jak ktoś nie ma do kogo dzwonić, czy wysyłać sms'ów to rzeczywiście może mu nie szkoda kasy na koncie. Ciekawe co by powiedzieli twoi starzy jakby się dowiedzieli, że wydałeś jakieś 130 zł na jakiś konkurs sms, w którym pierwsza nagroda jest warta 140zł. Najlepsze jest to, że ta nagroda to 6 miesięcy używania dodatkowych bajerów w jakiejś gierce.

Ktoś tam pisał, że wysłał 30 sms'ów. 216 zł za samą możliwość wygrania nagrody wartej 140 zł. Tylko nie ściemniajcie, że w ten sposób chcieliście wspomóc serwis "tibia.pl" albo, że nie mogliście tej kasy inaczej zamienić na pacca, bo to się robi śmieszne. Pomijając już fakt, że zamiast doładować konto można tą kasę wpłacić na pacca, to jest to po prostu głupota wydawać tyle kasy na samą możliwość wygrania, która przy takich ilościach wysłanych sms'ów jest przecież znikoma.

Jeszcze mała ciekawostka dla tych którzy mają telefony na tzw. "pakiety". Czyli, że mają miesięcznie np. 40 zł na wydzwonienie/smsy:
SMSy wysłane na takie konkursy, jak ten nie są wliczane w pakiet. :p

Na koniec, żeby nie było: Nie twierdzę, że ten konkurs to zły pomysł. Jest bardzo dobry. Chcę tylko uświadomić ludzi, że masowe wysyłanie sms'ów na ten konkurs to głupota. Pomyślcie: rodzice kupią dziecku komórkę, a ten w jeden dzień nabije 120 zł rachunku i nic z tego nie dostanie.

To tyle.

Metal Slug Rox 05-07-2006 13:09

N/c

@ up
i co z tego ze rodzice kupuja komorke synowi córce i ten odrazu 100 zl przesra ? Po 1 to sa wyjatki wkieszac wysyla ~3 sms a to nie majątek Po 2 rodzice raczej nie kupuja komorek ~10 letnim bachorom jak juz ~ 14 lat to juz ich sprawa co robia z kasa Po 3 moze nie ktorzy sa tak bagaci ze stac ich na te 50 sms nawet Po 4 co ty wogole wiesz o zabijaniu ? wyrwij chwasta !

Teleri 05-07-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crusader'Phoenix
Ja się tam wcale nie przejmuje że wydałem tyle kasy bo w pewnym sęsie to nie były moje pieniądze i tak jak już powiedział pan powyżej wspomogłem tibia.pl:)

hahahaha, cos czuje ze o sciemka z tymi 18 sms'ami

amazinG 05-07-2006 15:12

Cytuj:

Zakończyliśmy właśnie rozmowy z naszym nowym partnerem: AirSoftGuns.pl, dzięki niemu w konkursie SMS, będziecie mogli wygrać pare nagród więcej oraz nagrody rzeczowe. W tej edycji konkursu można wygrać:

1. PACC na 180 dni
2. PACC na 90 dni
3. PACC na 90 dni
4. PACC na 90 dni
5. Nagroda specjalna - PACC na 90 dni za Najwiecej wyslanych sms
6. GLOCK G17 Heavy Weight - Replika
7. GLOCK G17 Heavy Weight - Replika
8. GLOCK G19 Heavy Weight - Replika

Możliwe że nagród będzie więcej.

Jakies pozwolenie na to ? :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25.