![]() |
Szyszax, zaliczam cie do najwiekszych noobow jakich widzialem :).
Tak, Szyszax, EZ wroci i przyjdzie taifun, i tetro, valais wbije znow 102 lvl, a jezus zmartwych wstanie i pokonaja turtli !!!111POPIERAM CIE CHLOPIE !
|
lol
i Pan Janusz sie zaloguje na swojego 666 master sorca xD. Zrokuje all dpft i sk i zrobi gildie Dark Lols Faster Bols. xDDD
ahahah smieszne |
Cytuj:
|
Cytuj:
niepowiem ze 1 raz bo juz sie to zdarzylo ale zgadzam sie z toba ze tego szyszaxa trza............bylo uspic zaraz po urodzeniu;) |
Cytuj:
Jakos wam to nie wyszło ;D, P.S nie lejcie mnie (SK) noob charami bo i tak mi mozecie takiego wała .i. ;D |
Tak sobie przegladalem nicki sk i dpft patrzac czy sa nowe fragi i nieoczekiwanie natrafilem na to http://www.tibia.com/community/?subt...eventh+Kingdom
sporo charow dostalo inva , w tym Vorith , sadze ze z tymi wzmocnieniami sk moze powalczyc , a nawet pokonac turtli ;] co wy o tym sadzicie :P ?? ofc o ile ci co dostali inva dolacza |
Cytuj:
Hail DPFT ! |
;pp
Wojna miedzy 7k a dpft jush jest, Bedurion w dpft, owned jak paru innych z dft ;p JA zawsze bede za 7k!!!!!:berserk:
|
Cytuj:
Ice'kimhera-Jul 18 2006, 15:26:55 CET Killed at Level 73 by Jeinna and by Ingemarsson |
:) w dupie mam wszystko jakis huj mnie dzis zaskoczyl i grac mi sie odechcialo :D :D :D
|
to po kabak afkujesz?
swaja draga ja bym mu oddal co to tematu 7k moze i ma przewage liczebna ale taktyki zadnej z tego co widzialem sua i lamus probowali ich ustawic ale oni jak bydlo |
Cytuj:
|
Cytuj:
a po 2 liczenie mnie i su degener~ jest lekko pomylone,ja padlem calkiem pozatematem wojny,su~ niewiem dokladnie jak ale bedek czesto ja atakowal dla jaj |
Cytuj:
|
To ze Sk przyjmuje w h.uj ludzi nic im nie da (widac dzis co to za korzysci przynioslo :p ) ja w tej wojnie mam tylko jedno zyczenie zeby Vinchenzo Nightmare padal jak najwiecej :p
|
Polewa:p
ale polewa <Lol2> fajnie jest poczytac cos co o tobie mowia ludzie :d prosze jescze troszke :p tlyko nie bijcie mnie x( prosze <Lol2>:D :D :D :D :D >hydro jest dla mnei prze cipa........:D JAK ten temat jest do bani to po h**j sie na nim wypowiadacie omgf......:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
taaa a pozniej sie dziwic ze coraz mniej normalnych ludzi wchodzi na to forum^^powinien byc takze ban za glupote
|
Ja gram na Obsidia ale chcialem cos powiedziec.Na Arcani gra taki typ o nicku Dashes,koles ma 32 lvl i skille 55/53 lol :D .Do tego to jeszcze zlodziej jego 2 char to Ziooek.
to tyle..cya |
nadeszla wiekopomna chwila szyszax ban^^
|
ahahah szyszax ban ahahahah :D:D:D
|
lol
szkoda chłopaka xD, pewnie zrobi nowe konto ;D
|
@Nowax
heh co to wczoraj na Trade za oferte rzuciles na 'koszulki z przemytu nike, reebok za 35 pln'..? xD jak idzie handelek..? :D sry za offtop.. |
:D bo tam jacys kumple kolegi przemycaja czy cos :D i sie mnie pytal czy nie chce kupic albo czy nie znam kogos kto kupi to se pomyslalem ze walne na trade moze sie ktos znajdzie :D :D bez kitu jeden koles chcial kupic ale juz sprzedane all byly :D :D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |