Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wielki update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8491)

Dwimenor 11-08-2004 18:11

NAREŚCIE!!!!!!!!!!

Już niemoglem się doczekać. Miał być na początku czerwca, potem lipca, ale w końcu jest!!!!!!!!!!!!

Jak powiedział mój kolega "trza sie bedzie szybko wlogowywać, żeby nam całęgo serwera nie zapchali :D"

<edit>
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
No coz, nie zostalo mi nic innego jak apelowanie o zachowanie spokoju i nie spamowanie zbytnio forum

Daj spokuj, ludzie mają raz w roku okazje żeby wyrazić swoje uczucia(i nabić kilka postów), więc nie psuj innym zabawy.

Wierny gracz 11-08-2004 18:12

Mam tylko nadzieję, że update nie przedłuży się i że nie będziemy musieli czekać do godziny 22:00 :] :p

Master Knight 11-08-2004 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Punish
@ Master Knight i Dobo
Sorka ale zapomnialem dopisac: Czy będą nowe potwory dla FACC?

nie, zeby wogule dostac sie na ta pustynie musisz przejsc przez most na ktorym jest bramka dla tych którzy maja pacc czyli zaden facc sie tam nie dostanie a za mostem sa te chieny itp

patrz opis

rex 11-08-2004 18:16

Mobik to dark dufy? huahuahauahua siema to ja gondimil ;)
unas już każdy w gildii przygotowany i uzbrojony w sdki, hmmy i uhy żeby zrobić wypad na new city :) zresztą cała elita harmonii będzie szła :) jak znam pancrasa to będzie szukał jakiegoś anormalnie wyje***ego respa (czyt. bardzo trudnego do przejścia)

o właśnie kto wie z jakiego miasta będzie można popłynąć do arank~ coś tam ??

Master Knight 11-08-2004 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rex
Mobik to dark dufy? huahuahauahua siema to ja gondimil ;)
unas już każdy w gildii przygotowany i uzbrojony w sdki, hmmy i uhy żeby zrobić wypad na new city :) zresztą cała elita harmonii będzie szła :) jak znam pancrasa to będzie szukał jakiegoś anormalnie wyje***ego respa (czyt. bardzo trudnego do przejścia)

o właśnie kto wie z jakiego miasta będzie można popłynąć do arank~ coś tam ??

gdybys poczytal wczesniejsze posty to bys sie dowiedzial ze prawdopodobnie ze wszystkich

rex 11-08-2004 18:21

sorry jest ich tak dużo że mi sie niechce :P pozatym przez w czasie jak pisałem ten post to 3 albo 4 osoby dały odpowiedzi :P jak tu nadążyć? xD

Delp 11-08-2004 18:22

Jeeeehhhaaaw !

No to........do zobaczenia o dwudziestej :]

szoller 11-08-2004 18:25

Co po update?

Male pytanko czy posiadacze free acount skorzystaja z updata? Czy cos sie zmnieni w tych miastach ktore juz sa?

Master Knight 11-08-2004 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szoller
undefinedundefinedMale pytanko czy posiadacze free acount skorzystaja z updata? Czy cos sie zmnieni w tych miastach ktore juz sa?

tak skozystaja............. beda mieli poprawiona grafike i nowe latarnie i lampy X( a pacc skozystaja najbardziej bo beda sprzedawac facc np bronie czy zbroje........ X(

Dr. Omader 11-08-2004 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szoller
undefinedundefinedMale pytanko czy posiadacze free acount skorzystaja z updata? Czy cos sie zmnieni w tych miastach ktore juz sa?

Zerknij do tego artykułu:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835

@Dwimenor:
Typowy spam raczej nie jest forma wyrazania swoich emocji co do update. Jest przejawem debilizmu...

V_E_G_E_T_A 11-08-2004 18:34

Tak i nie.

Alez oczywiscie.
Facc bedzie mialo do dyspozycji pare nowych tekstor i eq z potworkow, ktore znajduja sie w nowym miescie. A po za tym raz na zawsze skaczy sie problem ze spamowaniem.

Byc moze CiPSoft dodal cos nowego dla facc w oficjalnym update...

Shiva 11-08-2004 18:38

Raaaaaaany nareszcie.

Nowe itemy potworki i labirynty :)
Do ataku panowie:)

GASIOR 11-08-2004 18:40

Nie bedzie potworów dla FACC. Ja chce nowe itemki dla PACC :D

kamyk93 11-08-2004 18:40

nonono nareszcie , myślałem że już nigdy go nie będzie , jea!!!

Lord Czaja 11-08-2004 18:45

Film !!

No nareszcie...szkoda że narazie mam FACC... :( Ale ten, komu się uda wbić i dojść do tego nowego miasta niech nakręci film i wyśle do działu filmy !!!

Dwimenor 11-08-2004 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Typowy spam raczej nie jest forma wyrazania swoich emocji co do update. Jest przejawem debilizmu...

Dla mnie zabrzmiało to jakbyś był gotów dać upomnienie każdemu kto napisze "super że jest już nowy Update"

Wartki 11-08-2004 18:48

Wypasiowo :P
jusz niemoge sie doczekac a to tylko kila godzin..

------

***-druid-24 lev-32mlev-20/23 :P
***-pally-12 lev-5mlev-42/34

Dr. Omader 11-08-2004 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Dla mnie zabrzmiało to jakbyś był gotów dać upomnienie każdemu kto napisze "super że jest już nowy Update"

A ja widze ze ty nie znasz pojecia spamu. Radze sie doedukawac zanim sie bedziesz do kogos plul.
Taki txt to nie spam, ale jak koles napisze mi w kadzzym dziale ze nie moze sie doczekac na update to go spotkaja konsekwencje.

A wiem jacy sa ludzie co niektorzy zdolni to przestrzegam przed tym.

Kanarmaster 11-08-2004 18:58

ja tam sadze ze to update z ktorego skorzystaja tylko pacc ;/
my facc bedziemy mieli tylko ze lootbagi szybko sprzedamy i nie beda nooby spamowac a powodzenia w kupywaniu nowych itemow...se zarzyczy cene z 50k za dretwa tarcze... no obym sie mylil :p

Rafals from hell 11-08-2004 19:02

Fajnie by było jakby moderator pokasował te powtarzające się pytania w tym temacie i informacje od użytkowników typu "super że jest już nowy Update" cyt. Dwimenor

Zaśmiecają tylko temat i jest za dużo do pisania. Wiecie ile musiałem się naczytać, żeby to wszystko przeczytać!!! :(

Tę wiadomość też możecie skasować :/

>>=Skorpion=<< 11-08-2004 19:09

Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nowy upade!! extra ciekawe czy benda jakies nowe zbroje :) i.t.p jak minie 20:00 wanczam tibie i TV!!!!! :p

:miecz:

Przybitek 11-08-2004 19:15

Jestt!!!!!!!!

Nareszcie juz sie do czekac nie moge.!!! i nie mam co robic nawet tibia nie moge skrocic czasu oczekiwania .... jeszcze tyko paredziesiat minut (gowno mnie jakis mecz obchodzi bede w tibie ciupal :P)jejej

Basiak 11-08-2004 19:18

Wieszok 100 lat i duzio prezentow:P

Zycze Ci zeby rodzice Ci pacc zafundowali <jesli nie masz> aaa te nowe maisto ty tyko for PACC?? Facc mają do niego wstęP?? Ciekawe co bedzie wypadać z dżina....

Delp 11-08-2004 19:19

Ciekawe ile będzie nowych czarów ? :D

Wubeso 11-08-2004 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Knight
nie, zeby wogule dostac sie na ta pustynie musisz przejsc przez most na ktorym jest bramka dla tych którzy maja pacc czyli zaden facc sie tam nie dostanie a za mostem sa te chieny itp

patrz opis

a to sie mostem przechodzi na ta pustynie skad wiesz???
Ja slyszalem ze statkeim!!!
ps. CIekawe czy dadza coss nowego na rooku!
ps. Jesli juz bedzie ten most to gdzie?

rex 11-08-2004 19:21

podobno dżiny mają być silniejsze niż na test servie, ja osobiście zabiłej jednego djina solo bez problemu ale kiedy pojawiły sie 4 na mnie to zostałem zgnojony , nie nadążałem sie uhać... ale wteyd to mialem 42 lvl teraz jest 60 xD

Komar2 11-08-2004 19:21

Pytanie do moderatorów (dobże napisałem :] ?)
Kiedy wy zrobicie update na swojej stronie i dodacie nowe potwory i itemki na strone :tongue:

Wierny gracz 11-08-2004 19:21

Tak, do nowego miasta będą mogli wejść tylko PACC :(

Meacklol 11-08-2004 19:21

:)

Mam nadzijee ze www.tibia.pl ordaru nowe przednioty umiesi na stronie.. :)

Wubeso 11-08-2004 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rex
podobno dżiny mają być silniejsze niż na test servie, ja osobiście zabiłej jednego djina solo bez problemu ale kiedy pojawiły sie 4 na mnie to zostałem zgnojony , nie nadążałem sie uhać... ale wteyd to mialem 42 lvl teraz jest 60 xD

a podobno tylko specjalniee odosny maily dostep na wyspe nowego update z test serwera!!!
ps. A ja mysle ze beda nowe potwory dla facc!!!

Punish 11-08-2004 19:26

Wubeso nie ebdzie potworkow dla FACC
Spojrz na mape Ankrahmun w artykule o nadchodzącym update widac tam na samej gorze mapy niby mostek podejrzewam ze prowadzi do Daramy ale to tylko moje podejrzenia

Piterkus 11-08-2004 19:26

20.00

A wiec teoretycznie jeszcze 35 min. do nowej tibi :/ ale to jest teoretycznie wiadomo jak Cipy sa szybkie:P zrubcie na tibia.pl jakies odliczanie:P

ps. te nowe forum jest EXTRA gratulacje dla modków :D

megi_pl 11-08-2004 19:31

bardzo chcialam bym byc w tym mieście ale nie mam pacca mimo to ciesze sie ze wszystkimi paccami ;]] jak sobie niedlugo kupie to wpadne do tego miasteczka, pozatym fajnie by bylo gdyby wprowadzili skillbar to dopiero by sie przydalo :P ciekawe jakie beda korzysci dla facc oprocz szybszej sprzedazy lootbagow i braku spamu :P

PLX PLX PLX 11-08-2004 19:33

HURA .. JESSZCZE TYLKO 30 min... bedzie mozna poszalec
napewno odwiedze nowqe miasto:P juz doczekac sie niemoge...a mam jedno pytanko:P czy da sie bezposrednio do miasta przyplynac czy trzeba leciec przez pustynie?:P

Corey 11-08-2004 19:37

Musi byc cos dla Facc wiecej, niz poprawiona graficzka i kilka bajerkow. Jesli nie w tym update to w nastepnym, a przemawia za tym czysta ekonomia. Po prostu... Tibia graficznie nie ma porownania do reszty gier online tego typu (in minus), tyle ze one sa platne od poczatku, a Tibia nie. Nikt kto zaczyna grac w Tibie, nie kupuje od razu Pacca, wiekszosc nawet sie zarzeka, ze nigdy nie kupi. Potem zdobywa sie 30/40/50 lvl i nagle sie chce miec domek, chce sie isc na demona itd. itp. i dopiero wtedy ludzie inwestuja w Pacca. No tak.. ale do tego 30/40 lvl'u trzeba jakos graczy utrzymac w grze, stad wyciagam wniosek, ze wkrotce bedzie cos wiekszego dla Facc (no i sila rzeczy tez dla Pacc;).

Pozdrowka

Dwimenor 11-08-2004 19:48

Re:Corey
Masz absolutną racje, tylko boje się, że Cipsoft nie jest aż taki domyślny.

adas1991 11-08-2004 19:52

Suuper i nie tylko

Supeer ale nie we wszystkim

Gdyby zrobili to 2 h wczesniej to bym sie cieszyl jak nigdy a tak to zdazyl ktos jeszcze mnie hacknac

Kajulec 11-08-2004 19:54

A mi w Tibii sie wlasnie nie podoba ten podzial FACC/PACC... jak robia gre to mogliby zrobic od poczatku platna dla wszystkich, albo za darmo dla wszystkich i bez mozliwosci kupna PACC'a :P :P :D :D :) :)

Przybitek 11-08-2004 19:54

Juz tyko chwila :)

Jeszcze tyko pare min!!

Asior 11-08-2004 19:54

hyhy;)

a moze zrobia teren tylko dla facc i pacc nie bedea mieli tam wstepu;))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00.