![]() |
NAREŚCIE!!!!!!!!!! Już niemoglem się doczekać. Miał być na początku czerwca, potem lipca, ale w końcu jest!!!!!!!!!!!! Jak powiedział mój kolega "trza sie bedzie szybko wlogowywać, żeby nam całęgo serwera nie zapchali :D" <edit> Cytuj:
|
Mam tylko nadzieję, że update nie przedłuży się i że nie będziemy musieli czekać do godziny 22:00 :] :p
|
Cytuj:
patrz opis |
Mobik to dark dufy? huahuahauahua siema to ja gondimil ;)
unas już każdy w gildii przygotowany i uzbrojony w sdki, hmmy i uhy żeby zrobić wypad na new city :) zresztą cała elita harmonii będzie szła :) jak znam pancrasa to będzie szukał jakiegoś anormalnie wyje***ego respa (czyt. bardzo trudnego do przejścia) o właśnie kto wie z jakiego miasta będzie można popłynąć do arank~ coś tam ?? |
Cytuj:
|
sorry jest ich tak dużo że mi sie niechce :P pozatym przez w czasie jak pisałem ten post to 3 albo 4 osoby dały odpowiedzi :P jak tu nadążyć? xD
|
Jeeeehhhaaaw !
No to........do zobaczenia o dwudziestej :]
|
Co po update?
Male pytanko czy posiadacze free acount skorzystaja z updata? Czy cos sie zmnieni w tych miastach ktore juz sa?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835 @Dwimenor: Typowy spam raczej nie jest forma wyrazania swoich emocji co do update. Jest przejawem debilizmu... |
Tak i nie.
Alez oczywiscie.
Facc bedzie mialo do dyspozycji pare nowych tekstor i eq z potworkow, ktore znajduja sie w nowym miescie. A po za tym raz na zawsze skaczy sie problem ze spamowaniem. Byc moze CiPSoft dodal cos nowego dla facc w oficjalnym update... |
Raaaaaaany nareszcie.
Nowe itemy potworki i labirynty :)
Do ataku panowie:) |
Nie bedzie potworów dla FACC. Ja chce nowe itemki dla PACC :D
|
nonono nareszcie , myślałem że już nigdy go nie będzie , jea!!!
|
Film !!
No nareszcie...szkoda że narazie mam FACC... :( Ale ten, komu się uda wbić i dojść do tego nowego miasta niech nakręci film i wyśle do działu filmy !!!
|
Cytuj:
|
Wypasiowo :P
jusz niemoge sie doczekac a to tylko kila godzin.. ------ ***-druid-24 lev-32mlev-20/23 :P ***-pally-12 lev-5mlev-42/34 |
Cytuj:
Taki txt to nie spam, ale jak koles napisze mi w kadzzym dziale ze nie moze sie doczekac na update to go spotkaja konsekwencje. A wiem jacy sa ludzie co niektorzy zdolni to przestrzegam przed tym. |
ja tam sadze ze to update z ktorego skorzystaja tylko pacc ;/
my facc bedziemy mieli tylko ze lootbagi szybko sprzedamy i nie beda nooby spamowac a powodzenia w kupywaniu nowych itemow...se zarzyczy cene z 50k za dretwa tarcze... no obym sie mylil :p |
Fajnie by było jakby moderator pokasował te powtarzające się pytania w tym temacie i informacje od użytkowników typu "super że jest już nowy Update" cyt. Dwimenor
Zaśmiecają tylko temat i jest za dużo do pisania. Wiecie ile musiałem się naczytać, żeby to wszystko przeczytać!!! :( Tę wiadomość też możecie skasować :/ |
Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nowy upade!! extra ciekawe czy benda jakies nowe zbroje :) i.t.p jak minie 20:00 wanczam tibie i TV!!!!! :p :miecz: |
Jestt!!!!!!!!
Nareszcie juz sie do czekac nie moge.!!! i nie mam co robic nawet tibia nie moge skrocic czasu oczekiwania .... jeszcze tyko paredziesiat minut (gowno mnie jakis mecz obchodzi bede w tibie ciupal :P)jejej
|
Wieszok 100 lat i duzio prezentow:P
Zycze Ci zeby rodzice Ci pacc zafundowali <jesli nie masz> aaa te nowe maisto ty tyko for PACC?? Facc mają do niego wstęP?? Ciekawe co bedzie wypadać z dżina....
|
Ciekawe ile będzie nowych czarów ? :D
|
Cytuj:
Ja slyszalem ze statkeim!!! ps. CIekawe czy dadza coss nowego na rooku! ps. Jesli juz bedzie ten most to gdzie? |
podobno dżiny mają być silniejsze niż na test servie, ja osobiście zabiłej jednego djina solo bez problemu ale kiedy pojawiły sie 4 na mnie to zostałem zgnojony , nie nadążałem sie uhać... ale wteyd to mialem 42 lvl teraz jest 60 xD
|
Pytanie do moderatorów (dobże napisałem :] ?)
Kiedy wy zrobicie update na swojej stronie i dodacie nowe potwory i itemki na strone :tongue: |
Tak, do nowego miasta będą mogli wejść tylko PACC :(
|
:)
Mam nadzijee ze www.tibia.pl ordaru nowe przednioty umiesi na stronie.. :)
|
Cytuj:
ps. A ja mysle ze beda nowe potwory dla facc!!! |
Wubeso nie ebdzie potworkow dla FACC
Spojrz na mape Ankrahmun w artykule o nadchodzącym update widac tam na samej gorze mapy niby mostek podejrzewam ze prowadzi do Daramy ale to tylko moje podejrzenia |
20.00
A wiec teoretycznie jeszcze 35 min. do nowej tibi :/ ale to jest teoretycznie wiadomo jak Cipy sa szybkie:P zrubcie na tibia.pl jakies odliczanie:P
ps. te nowe forum jest EXTRA gratulacje dla modków :D |
bardzo chcialam bym byc w tym mieście ale nie mam pacca mimo to ciesze sie ze wszystkimi paccami ;]] jak sobie niedlugo kupie to wpadne do tego miasteczka, pozatym fajnie by bylo gdyby wprowadzili skillbar to dopiero by sie przydalo :P ciekawe jakie beda korzysci dla facc oprocz szybszej sprzedazy lootbagow i braku spamu :P
|
HURA .. JESSZCZE TYLKO 30 min... bedzie mozna poszalec
napewno odwiedze nowqe miasto:P juz doczekac sie niemoge...a mam jedno pytanko:P czy da sie bezposrednio do miasta przyplynac czy trzeba leciec przez pustynie?:P |
Musi byc cos dla Facc wiecej, niz poprawiona graficzka i kilka bajerkow. Jesli nie w tym update to w nastepnym, a przemawia za tym czysta ekonomia. Po prostu... Tibia graficznie nie ma porownania do reszty gier online tego typu (in minus), tyle ze one sa platne od poczatku, a Tibia nie. Nikt kto zaczyna grac w Tibie, nie kupuje od razu Pacca, wiekszosc nawet sie zarzeka, ze nigdy nie kupi. Potem zdobywa sie 30/40/50 lvl i nagle sie chce miec domek, chce sie isc na demona itd. itp. i dopiero wtedy ludzie inwestuja w Pacca. No tak.. ale do tego 30/40 lvl'u trzeba jakos graczy utrzymac w grze, stad wyciagam wniosek, ze wkrotce bedzie cos wiekszego dla Facc (no i sila rzeczy tez dla Pacc;).
Pozdrowka |
Re:Corey
Masz absolutną racje, tylko boje się, że Cipsoft nie jest aż taki domyślny. |
Suuper i nie tylko
Supeer ale nie we wszystkim
Gdyby zrobili to 2 h wczesniej to bym sie cieszyl jak nigdy a tak to zdazyl ktos jeszcze mnie hacknac |
A mi w Tibii sie wlasnie nie podoba ten podzial FACC/PACC... jak robia gre to mogliby zrobic od poczatku platna dla wszystkich, albo za darmo dla wszystkich i bez mozliwosci kupna PACC'a :P :P :D :D :) :)
|
Juz tyko chwila :)
Jeszcze tyko pare min!!
|
hyhy;)
a moze zrobia teren tylko dla facc i pacc nie bedea mieli tam wstepu;))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00. |