Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Jak myślicie gdzie i w jaki sposób expią Taifun Devilry i Mateusz Dragon Wielki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85367)

adrianeczeqq 31-10-2006 19:33

A ja wiem gdzie expią ;P

Mateusz~ i Taifun siedzą na warlockach w Demonie i na Demonach na zmiane ewentulanie wybierają się na Behe wnioskuje to z filmików, ss-ów z lootem oraz dedów tych ostatnich i tych dalszych i myśle że moje przypuszczenia nie są błędne, bo jeżeli siedzieli by miesiąc lub dwa ciągle na tym samym to żygaliby na samą myśl o tym, tak jak np. ci którzy siedzieli miesiącami na guardach. Nie będę wnikał jak expia bo to nie jest wątkiem tego tematu.

Michaello 31-10-2006 19:44

Ale co nas to obchodzi gdzie expia? Jak nie mowia celowo to nie mowia. Ja mysle, ze na demonach etc. Moim zdaniem ten temat nie jest potrzebny.

Keel 02-11-2006 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adrianeczeqq (Post 1057208)
Mateusz~ i Taifun siedzą na warlockach w Demonie i na Demonach na zmiane ewentulanie wybierają się na Behe wnioskuje to z filmików, ss-ów z lootem oraz dedów tych ostatnich i tych dalszych i myśle że moje przypuszczenia nie są błędne, bo jeżeli siedzieli by miesiąc lub dwa ciągle na tym samym to żygaliby na samą myśl o tym, tak jak np. ci którzy siedzieli miesiącami na guardach. Nie będę wnikał jak expia bo to nie jest wątkiem tego tematu.

To juz dawno powinni rzygac na widok Tibii.

Kerbia 02-11-2006 20:42

@jakikolwiek mod
eee... w regulaminie jest cos takiego jak "karmienie troli"... a czy powtarzanie dziesiec tysiecy razy tego samego to nie jest 'karmienie troli'??? wiesz... ja dostalem ostrzezenie ze karmienie trola... fakt moglo to tak wygladac nie mam pretensji... ale mam pretensje ze jeszcze zaden moderator nie zareagowal co do tej sytuacji...

Keel 03-11-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kerbia (Post 1060335)
@jakikolwiek mod
eee... w regulaminie jest cos takiego jak "karmienie troli"... a czy powtarzanie dziesiec tysiecy razy tego samego to nie jest 'karmienie troli'??? wiesz... ja dostalem ostrzezenie ze karmienie trola... fakt moglo to tak wygladac nie mam pretensji... ale mam pretensje ze jeszcze zaden moderator nie zareagowal co do tej sytuacji...

Forum jest od wyrazania swojej opini. To, ze kazdy mowi to samo oznacza, iz kazdy ma taka sama opinie na ten temat. A jesli jedna osoba powatrza jedna wersje 100000 x razy to wtedy ma ostrzezenie. Ofkorz nie wiem czy tak jest, ale uwazam, ze tak.

pelikan 04-11-2006 10:57

najbardziej podoba mi sie tekst:

"OMG 8 godzin dziennie to nie uzaleznienie -.-"

szkoda mi takich ludzi...

michnik_13 06-11-2006 08:33

no no maja ladne lvl..........wiec chyba tez z przyjemnością sie dowiem gdzie expia8o 8o 8o

Keel 06-11-2006 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez michnik_13 (Post 1065605)
no no maja ladne lvl..........wiec chyba tez z przyjemnością sie dowiem gdzie expia8o 8o 8o

Przeczytaj topic.

Lep 08-11-2006 01:56

Odp. TAk expi sie na wrl na takich lvl najszybszy exp i nie robia tego z ue ale z morta

Pytanie powinno brzemic nie gdzie ale w ilu ludzi expi tymi charami ??:)

jesli 5+ to nie beda rzygac bo przypada po 2-3 godziny dziennie na glowe

Ri'Pablo 08-11-2006 23:31

Exori Mort i w Demonie..

Dark Tree of Secura 09-11-2006 14:41

Lol

O Ja pier.... i tak pewnie nikt nie wie gdzie naprawde expia bo skoro znaja jakies fajnie miejsca do expienia to czemu niby mieli by komus o nich mowic...

mago 09-11-2006 15:03

Wrl i dle czasami hero - ale to sa rzeczy glownie dla odmiany by ciagle nie lac tego samego - ile mozna :D

Glowna porzywka z expa i loota to demki solo.
Najwiecej wyciagaja na Goroma 6 x spawn 30 sec resp.

To jest okolo 300k expa na godzine wiec po 6 godzinach jesli mu sie nie znudzi i znajdzie za jakas czesc loota knightow donoszacych manasy, bursty i runy oraz wynoszacych loota wyciagnie spokojnie 1,8kk

Poznanski Rycerz 09-11-2006 16:47

..

Demona albo ta nowa wyspa dodana po update gdzie jest w brud gs i hydr
Nie mam pacca to nie pamietam nazwy

mago 09-11-2006 17:03

Nowy sposob ;P

Behemoty

Bloker 150+ luruje po 4 =5 naraz ms wali ue
Preferowany level do szybkiego nabijania 170+

400k/h

Behe hell wraz z all komnatami

Szybciunio 09-11-2006 18:12

Buhahau

Exori Vis w Wrl-.-:baby:

Demce Hydry Wrl

Vil 09-11-2006 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mago (Post 1070468)
400k/h

resp nie wyrobi. wiecej niz 200-250k tam nie wyciagniesz.

@down:

ok.

Archimondrius 09-11-2006 19:30

I tu sie pan Moderator myli bo wlasnie pojawil sie na tibicams filmik ktory ladnie pokazuje jak wbic 400k/h :D

Keel 09-11-2006 23:09

@Vil

Pierwsza pomylka w karierze?

mago 10-11-2006 01:17

Tam jest szybki resp i napisalem ze wszystkie komnaty za odnogami tez wchodza w gre a tam po 4 behe w kazdej nie tylko duzy plac.

Nie dosc ze tam jest super szybki resp to i duza powierzchnia i duzo behe jak all z questem nawet obskakujesz.

Wiem ze 400k/h bo widzialem .

Sa osoby na harmonii ktore tego dokonaly.

Dodzio_Szczodre 12-11-2006 10:24

Mateusz Dragon Wielki zamierza hunić faraony dopóki nie wypadną mu po dwa rare z nich. Info by His Freind :)

Mozo 12-11-2006 11:33

404 expa/h
;D

Drzamich 13-11-2006 14:57

Na tym zdjęciu macie pokazane jak expią wysoko lvl'owi magowie i druidzi.
Jeśli na nie klikniecie, wejdziecie na stronę na której jest filmik z ktorego pochodzi ten obrazek.
Zachęcam do obejrzenia, jest naprawde ciekawy.
http://img244.imageshack.us/img244/6255/arstenet3.png

Raxi 16-11-2006 16:40

Warlocki..

Warlocki , Demony , Behemoty ;P Itp... xD ale chyba najczęśćiej na Warlockach ; ) Dobry Exp i Loot xDB)

Elmo'Kath 08-02-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aimar (Post 893537)
Witam wszystkich. Jestem ciekaw gdzie i w jaki sposób expią Taifun Devilry i Mateusz Dragon Wielki. Po ostatni ich śmierciach od warlocków mniemam że expią oni właśnie tam (wcześniej sądziłem, że biją oni hydry z exori vis) a jeśli tak to w jaki sposób biją oni te Wrls ? Przecierz jeśli byłyby to sd lub explo szybko stracili by całą swoją flote na runy. A może są to bursty? Ale skąd brali by tak olbrzymie ich ilości...przecierz Taifun przez ostanie 1.5 miesiąca wbijał po 2 mln expa na dzień..

Prosze o wasze domysly lub sprawdzone informacje...
Z góry dzięki.

LOL ?
ale z was noobki
a wiec Taifun expi Na demoni czyli Na warlokach jebiac exori mort , jest tam takie miejsce ze poprosu biere go w kat i trapuje , warlok pada po paru sekundach.Tym bardziej ze Taifun ma taki mlvl i LVL

Draggy_Slayer 08-02-2007 23:13

przeczytajcie wywiad z Mateuszem na hunted.pl

powedzial ze expi na demonach na Goromie

Maniek0700 08-02-2007 23:16

Expio se tak zeby wbijac 2 mln +.

mago 09-02-2007 11:23

Behemoty , Goroma - demony , Demon Hell , Dle w PoI , Warlocki to sa miejscowki gdzie porzadny exp wpada.

Btw

Co to znaczy Expio?

Veko 10-02-2007 12:11

Taifun i Mateusz pewnie najczęściej na wrl z druidem (sio), a pewnie od czasu do czasu robia jakis wypad na demony, itp..... ale głównie warlocki. :) ale mogą tez expic na POI ...tam tez jest dobry resp

elfo.del.bien 10-02-2007 17:48

Przeciez mateusz, mówił w wywiadzie, że expi na demonach waląc z samych SD ...

Sir'Matek 10-02-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lamdar II (Post 894282)
Co do śmierci Taifuna, mógł się skończyć energy ring/utamo vita, a wrl potrafia walic niezle kombo, a jesli wali morty to na bank tak było, spojrzcie
kombo z vis luxa + łapa stone golema i po 235 sorku :P

Wysokolevelowi druidzie/sorcowie expia na tym bez utamy bo waste many jak exura gran im leczy +200 hp :p wiem ze stary post ale przykuł mi wzrok.
Teraz sa inne czasy, anyway mateusz z tego co widzialem na filmiku to bil demony z exori mort, moze to byl wyjatkowy hunt.

BaxCrow 10-02-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcydemon (Post 893571)
Podobno Taifun kupuje DUŻO mf, więc raczej na explo juz by ie starczyło...

mort ? no może, ale myślałem że vis się bardziej opłaca :confused:

up: ale hydry wiecznie zajęte, za mały resp.
a na wrl mało kto siedzi.
zreszta na wrl oni mają ponad 200k/h
PS: raczej kick...

Nawet gdyby kupil 70 bp mf to by zaplacil tylko 770k, a jak on wynosi looty warte 2kk to raczej na explo by miał...

Dodzio_Szczodre 10-02-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veko (Post 1258294)
Taifun i Mateusz pewnie najczęściej na wrl z druidem (sio), a pewnie od czasu do czasu robia jakis wypad na demony, itp..... ale głównie warlocki. :) ale mogą tez expic na POI ...tam tez jest dobry resp

To mnie rozbawiłeś po co MDW miał by chodzić z drutem skoro jest sam druidem n/c
A wogóle i tak Taifun nie expi z druidem bo ma exure gran

soonek 11-02-2007 01:32

Jak byście trochę ruszyli głową i poszukali na forum to byście wiedzieli gdzie oni expią. Mateusz w wywiadzie sam mówi gdzie expi: Demony na Goromie.Na 1lvl wydaje ok. 1300k i wciągu dnia robi ~3mln exp. (czyli 1 lvl :D )

Scorpio 11-02-2007 12:48

Taifun expi pewnie w Ancient Temple koło Thais, bo dalej boi sie wyjść.

krzysio321 11-02-2007 14:00

:)

Kiedys sie pytalem Mateusza Dragona Wielkiego gdzie expi a on mi odpowiedział ze expi na gronomie (jak sie nie myle to wyspa z demonami) z sd'kami
:cup: :cup: :cup: :cup: MOTOR LUBAWA:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Konduktor 11-02-2007 14:05

A ja niedawno go widziałem jak expił na piratach B)

Crystal 13-02-2007 17:31

Co do tych waszych bredni, które wygadujecie na temat expienia na wrl - jeśli oni tam expią to powiem wam jak:

Explo albo sd? bzdura, po co?
Nie wiem czy zauważyliscie ze area demonii ma kształt gwiazdy (troche przebudowanej), jest tam dużo kątów ciasnych i zakretów, lurują sobie po kolei warlocki, stają przed nimi zeby je przyblokować i spamują z morta po 200+, a jak dostają obrazenia to przerywają i exurą gran sie leczą, po co im manashield? po co im sd (no chyba ze na ratunek jak wiecej na raz wyskoczy)? po co im blokerzy? po co im hydry jakieś? Stoją na wprost warlocka ale nie przesadzajcie przeciez to nie Orshabaal, nie bije po 1000 hp, spokojnie sie leczą i spamują z morta dalej, 250+k/h, oto cały sekret expienia na wrl...Skad to wiem? bo sam nie raz expiłem moim knightem z Aata...Z resztą sciągajcie sobie filmiki i oglądajcie a nie komentujcie bo to expienie sd to smiech na sali ^^

Pozdro!

Blakall Shinekryon 13-02-2007 17:53

Kod HTML:

Co do tych waszych bredni, które wygadujecie na temat expienia na wrl - jeśli oni tam expią to powiem wam jak:

Explo albo sd? bzdura, po co?
Nie wiem czy zauważyliscie ze area demonii ma kształt gwiazdy (troche przebudowanej), jest tam dużo kątów ciasnych i zakretów, lurują sobie po kolei warlocki, stają przed nimi zeby je przyblokować i spamują z morta po 200+, a jak dostają obrazenia to przerywają i exurą gran sie leczą, po co im manashield? po co im sd (no chyba ze na ratunek jak wiecej na raz wyskoczy)? po co im blokerzy? po co im hydry jakieś? Stoją na wprost warlocka ale nie przesadzajcie przeciez to nie Orshabaal, nie bije po 1000 hp, spokojnie sie leczą i spamują z morta dalej, 250+k/h, oto cały sekret expienia na wrl...Skad to wiem? bo sam nie raz expiłem moim knightem z Aata...Z resztą sciągajcie sobie filmiki i oglądajcie a nie komentujcie bo to expienie sd to smiech na sali ^^

Pozdro!

Gdyby nie tan Pan to stracil bym wiare w inteligencje ludzi na tym forum :D
Jako jeden z nielicznych cos wie na te tematy :)

Pozdrawiam

kaktus1916 14-02-2007 17:20

Odpowiedz Gdzie Expi

Wielu graczy ciekawi, jak i gdzie expisz?

W chwili obecnej expie sam z sd’kami na Goromie, zabijając Demony.

[CHAR]mateusz dragon wielki[/CHAR]
:cup: :) :p :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aimar (Post 893537)
Witam wszystkich. Jestem ciekaw gdzie i w jaki sposób expią Taifun Devilry i Mateusz Dragon Wielki. Po ostatni ich śmierciach od warlocków mniemam że expią oni właśnie tam (wcześniej sądziłem, że biją oni hydry z exori vis) a jeśli tak to w jaki sposób biją oni te Wrls ? Przecierz jeśli byłyby to sd lub explo szybko stracili by całą swoją flote na runy. A może są to bursty? Ale skąd brali by tak olbrzymie ich ilości...przecierz Taifun przez ostanie 1.5 miesiąca wbijał po 2 mln expa na dzień..

Prosze o wasze domysly lub sprawdzone informacje...
Z góry dzięki.

Smailer 22-02-2007 19:50

[CHAR]MATEUSZ DRAGON WIELKI[/CHAR] expi na Goromie na Demonach z SD
(1 lvl kosztuje około 150cc)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45.