Gram w tą gre 2 lata na jamerze, guardi i aktualnie na nebuli i nigdy nie spodkałem gm-a niewidziałem żeby coś pisał na trade czy innym kanale. Zapewne gdybym go zobaczył to zrobił bym sobie z nim ss-a tak jak większość ludzi którzy go widzieli. Wkońcu uchwycił bym na obrazku to co żadkie i chwalił bym się kolegom, że byłem świadkiem ujrzenia zjawiska jakim było spodkanie gamemastera :D. Zapewne by mi nie uwierzyli :P. Jak dla mnie gamemasterzy są zbędni i tak niczego nie zmienią. Od czasu do czasu zbanują kilku ludzi używających niedozwolonych przez cipsoft programów, bądź proszących o teleport lub przez inne głupie żeczy. W godzinach szczytu zwykle gra około 40.000 ludzi na 72 światach a gm-ów online jak jest 10 w tym czasie to max. A teraz zastanówmy się co może zrobić 10gm-ów 40.000 ludzi? Jak zbanóją 20 to i tak nie zmieni tego że przykładowe 14.980 nadal łamie ten śmieszny tibia rules. Raporty? wysłałem takich kilka na graczy użwających programy zwane botami... wkońcu zastanawiałem się czy funkcja wysyłania raportów w moim klijencie działa. Takie są moje odczucia co do gamemasterów, oczywiście pogratulować tym panom którzy dołączyli do grona banujących :)
|