![]() |
wiesz to troche duze miasto ;-D i nie moglem naprawde znalesc bo bylem tam po raz pierwszy >.<
|
spoko ale druid z diablo zaczerpnięty...mam na mysli te hełmy-głowy wilka
|
Cytuj:
raz narzekacie że tibia nei przypomina innych gier bo paladyn jest taki, a to jest takie, siakie czy kurwa jeszcze jakieś inne, a potem zaś gadacie że pomysły są ściągane z innych gier ... |
Cytuj:
No i co z tego...Mnie sie podoba ;] |
mam pyanie... czy ten knight co jest na reklamach outfitow to dla facc?? (raczej mi sie nie wydaje bo ma addony only pacc wiadomo) jak nie to da ktos zmienionego knighta i knightke (moja postac to dziewczyna ;p)
|
Knight
A możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym knightem z jakimś celowaniem czy co? bo niema juz tego starego news'a i sobie niemoge przeczytac. Pliska wytumaczta mniie:):P:P:evul: :baby: B)
|
Cytuj:
@edit nikt mi jeszcze nie odpowiedzial (przy takim rozwoju tematu to dziwne) |
chodzi mi... o to ze bedzie mozna strzelac na battle jak do potworow .<Knight ma przerypane>
Santaima <pacc ma przerypane> Zabieranie loota przez tego kto najwiencej zabral hitow <Bloker ma przerypane> ............ |
nie wiem czy mi sie tylko wydaje czyt to prawda ze barbarzynca na donym prawym obrazku nosi sca :wiking: 8o :P
edit: to nie sca pewnie ale w koncu widac bron :) |
tak to Sca przynajmniej mi sie tak wydaje :-)
|
Cytuj:
stiamina normalny gracz nie gra non stop więc jakby gral przez cały dzień 8h to choćby przez noc mu się to zregeneruje, albo na odwrót jak shoter podejdzie do loota to poprostu bloker zbiera manatki i zmywa sięz huntu, chyba że wcześniej inaczej ustali się do kogo należy loot |
lol smieszny jestes......... ja moglbym grac wiencej niz te glupie 50 cos godzin..... a tak to tylko trace premium.acc
|
wg mnie outfity zaj**iste ale zespuli outfity kobiet :/ wogole tu moge przypomniec wypoweidz Gimliego z LotR "krasnoludzkkie kobiety wygladaja jak mezczyzni, bo tez maja brody" :) teraz za abrdzo babki beda przypominac facetów, ale z drugiej strony mam w to wyje**ne bo gram facetem :P
|
Suuper
Przyda sie w Fake'ach :D |
Ale postać bedzie się męczyła dopiero po 56 albo 55 godzinach, a podczas 14 ostatnich będzie zdobywać połowe mniej expa!!!
Wątpie żeby ktoś grający bez bota wytrzymał przed kompem 40 godzin, a nawet jak ktoś dzieli konto to nie gra 24h na dobe. Więc uczciwy gracz nic na tym nie straci. |
Te outfity są ciekawe, nalepszy assasin i wizard ^^ Według mnie, to są stroje dla facca...
A nie wiem, czemu tak narzekacie na outfit druida... Że nosi łeb misia na głowie i ma sukienkę (man xD) ze słomy... Przecież druid, to profesja magiczna, lacznicza, związana z naturą... Nie wiem jak to dokładnie opisać :P A jeszcze cieszyłbym się z nowych profesji :confused: PS: I nie czepiajcie się, że news pojawiłsię późno, bo przecież admini nie siedzą ciągle na tibia.com i odświerzają strony... Mają własne sprawy ("Ojciec says: Synku, idę na dziw... Znaczy sie... Musze wyjsc no ;>" Pozdro Kwaso :P) xD |
Jaj .... >.<!! ja wytrzymam nawet 40 godzin w zime
|
Cytuj:
|
nie prawda dla facc tez napewno cos zrobia....... >.<
|
Cytuj:
|
ja was nie rozumiem zamiast panikowac co 2 sekundy na tym forum to byscie se zrobili loota na 120k i kupili pacca >.< od kogos
|
heheh mi tam sie podoba wszystko bo nawet jezeli nie bedzie dla facc t owciaz jest coz z tibia.org....... xP
btw. candia i menera facc. i co.... 316 osób online!!!! pchac sie d oqrwy maci xD |
Cytuj:
mówie o normalnych graczach którym starczy te 8 godzin i którzy coś robią poza siedzeniem przy kompie , a nei o takich jak ty |
mama cie nie kocha czubie
|
Cytuj:
|
Mi sie stroje podobaja, zreszta wlaze na tibia.org.pl i jest topic o outfitach to natychmiast zamykam stronke i czekam az uwas sie pokaze bo wole wasza stronke ^^
P.S teraz to kazdy jest zadowolony a wczesniej to przeklinali na tego update :) |
Sorry ale musze no K u r w a M a c ! a dla FACCow nic nie ma, no ja p i e r d o l e X(
|
Cytuj:
|
Pytanko... bo mi kumple w 100% pomieszali... X( Te new otufity ktora pokazane sa tu i na tibia.org.pl sa tylko dla pacc? Bo mi jeden kumpel mowi ze nie, a drugi i trzeci ze tak... i mi sie miesza... bo PODOBNO maja dac jakies new outfity dla facc oprocz tego ze poprawili...:baby:
|
troche wyjaśnień(może już ktoś pisał ale nieczytałem całego tematu bo niemam czasu)
to są outfity które każdy PACC ma od początku,bez wykonywania qestów -Strój barbarzyńcy -Strój orientalny<jeszcze niebyło screena> -Strój druida -Strój czarnoksięznika a te outfity będą potrzebowały wykonania qesta i PACCA: -Strój zabójcy -Strój żebraka<jeszcze niebyło screena> -Strój pirata<jeszcze niebyło screena> -Strój szamana<jeszcze niebyło screena> dodatki będą do KAŻDEGO outfitu:jeden łatwiejszy,drugi trudniejszy do zdobycia.oczywiście dodatki only for pacc a na dodatek wszystkie outfity będą zmienione<w tym szczegulnie outfit knighta,dlatego ta zmiana została zscreenowana> p.s.: skąd wiecie że z banuta qestu jest dodatek/outfit?? |
Po 1. FACC'e będą mieli "tylko" zmienione outfity czyli będą mieć cztery "stare"(czytaj. polepszone) outfity. jak narazie oczywiście
Po 2. Robi się tutuaj OFFTOP jakiego niewidziałem jeszcze. Co dodaje do tego tematu zdanie napsane przez Mial Nika?? NIc. Zwykłe napisanie postu zeby się podniecić ze ktos ją(Go) zauważy. Po 3. Zrozumcie ze nie każdy siedzi ciagle przed kopem. Niektórzy oprucz bycia Adminów tibi.pl mają tez inne prace i nie są 24h na dobe. Jeżeli ktoś nie napisał wcześniej posta to dobrze ze wogule został napisany a nie czepiajcie sie ze tak puzno. |
Cytuj:
|
Wszedzie juz byl news tylko nie na tibia.pl ;]
|
Żaden z nowych strojów mi sie nie podoba, reszta w porządku lecz wolałbym żeby zostawili oprucz tych stare, te co były.
Pewnie teraz większość uważa mnie za odmieńca ale ja po prostu wyrażam swoją ponię. |
Może nowy "strojik" przyniesie mi szczęście,bo jak narazie to kiszka z tym 23 lvl.CODZIENNIE umieram ;(
|
Niby z kąd sie biorą te newsy na stronach fanowskich? Z Tibia.com ! Więc tam news zawsze będzie pierwszy. Jak nie znacie angielskiego to wasz problem i musieliście czekać :P
|
ja nie rozumiem oco hodzi muwia ze to jest a tego w rl tibia nie ma :( pomocy X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Straszna chała z tymi otfitami. To nie fair, że narzucają nam na siłe styl ubierania sie! Według mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby zachowanie starych outfitów dla FACC i dla PACC + dodanie nowych.X(
|
[ironiia] Ta, wogóle najlepiej by było jakby nasz wygląd zależał od naszego EQ. [/ironia] Jest fajnie bo przynajmniej cos się zmieni. Bo co to by było gdyby facc- land i grafa dla facc była taka sama, a pacc mieli by na swych kompach dwa razy lepsza grafe? Dopiero byście psioczyli i narzekali:crusader:
|
Sorki, ale to jest jakieś dezorientujące ; D
4 dotychczasowe outfity dla FACC zostaną zmienione 3 dotychczasowe outfity dla PACC zostaną zmienione x nowych outfitów będzie można założyc od razu (PACC) y nowych outfitów będzie można założyc po questach (PACC) x+y=8 Tylko - które outfity i ile będzie można założyc od razu, a które i ile po questach? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |