![]() |
Specjalnie dla noobow ktorym nie chce sie czekac poswiecilem 10 minut cennej staminy -.- wiec jesli ktos mysli ze kg niech poprostu nie sciaga
http://rapidshare.de/files/27821156/tibia78*********** Tak tak ja tez was lubie :P |
Cipsoft zmascil te outfity az glowa boli ale wezme strae sprite i wkleje na nowa tibie stare outfity :)
|
Przed update karzdy mówił, że nie będzie się opłacać grać w tibie, a jednak nikt nie odszedł. Pamiętam jednego typa, który mówił ze połowa osób przestanie grać, hmm... i co teraz powiesz?? :]
|
wie ktoś coś o Nowych Światach PVP
czy wyjda jeszcze w tym miesiącu ? |
Pomocy!!
Ja Mam Problem Z GrafĄ :( ;(
Nie DziaŁa Plz Help :( |
Usuń Tibie i zainstaluj na nowo :) To napewno pomoże :)
|
A ja mam jakos wrazenie, ze te water elementale wygladaja jak pokemony..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mógłbym sie założyć, że taki serv zyskałby dużą popularnością. |
Cytuj:
i sa o wiele lepsze bo mozna zabic głópiego nooba jak cie denerwuje |
Cytuj:
i sa o wiele lepsze bo mozna zabic głópiego nooba jak cie denerwuje |
Cytuj:
|
powinny powstać nowe servy non-pvp bo te są zdecydowanie przeludnione i nie wnerwiają cię na nich PK. Moim zdnaiem najgorsze są zwykle servy PVP. Jak już się bawić w PK to na pvp-enforced wtedy nie ma jakiś bezsensownych skulli i przetrwają tylko najsprytniejsi. Trzeba umieć zabić i nie dać się wciągnąć w gonitwy pod depo wtedy żyje się tam idealnie(puste expowiska). Wracając do potzreby nowych serwów to tylko i wyłącznie conajmniej 2 non-pvp bo z tymi kolejkami to się nie da czasem już wytrzymać X(
|
lol na non-pvp jest więcej ludzi bo jest mniej serwerów non-pvp niż pvp
|
Prosze Pomocy!
;( Plis pomocy nie mogę otworzyć tibi 7.8! Gdy włączam tibie 7.8 wyskakuje mi takie cos :
Video surafface allocation falied. (Error code 13) Please choose another video graphics mode. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie no prosze pomocy z tym error code 13 plis!;( ;( ;( ;( ;( ;(
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( |
Jak stare baby :/
Ludzie czego narzekacie wy tak narzekacie przecierz nic wielkiego sie niestalo w Tibii. Te nowe offiuty sa co prawda z*****e ale co poradzisz :/ Czego wam ta Tibia niechce sie wlonczyc mi normalnie sie update zrobilo co prawda niemoglem sie zalogowac ale po 15 min. juz gralem :)
Co prawda niejest to jakis z*******y update ale CipSoft chcial jak najlepiej i niemorzecie CIAGLE NARZEKAC :( |
co jest TIBIA mi nie działa :( po wczorajszym usuwaniu bugów nie moge się dostać do gryX( jak włączam tibie i passy to pokazuje mi sie okno że wszystkie servery są offline OCB może mi ktos pomoże?? plxx fast;( ;( ;(
|
no dobra zioomy cipsoft odwalił już swoją dobrą (??) robotę ale to jeszce nie koniec !
tibia.pl nie ma jeszce zaktualizowanego spisu potworów ani map i paru innych rzeczy :( weźcie się więc do roboty;) pozdro |
Ej no. Co się dzieje? Nie mogę już od godziny zalogować się do Tibii. Ma ktoś podobny poroblem czy jestem odosobniony?
|
Sorki,że piszę pod swoim postem. Już wszytko u mnie działa :)
|
Cytuj:
I inni też B) @Up a nie widzisz przycisku "Edutyj" ?? |
fantastyczny to może powiesz co się u ciebie zwaliło może i ja mam taki sam problem ;/ plxx mógł byś wytłumaczyć??:baby:
|
zapowiadany potwor
Mi qmpel mowil ze ten zapowiadany potwor to nie Ferumbras:o tylko... jakis Verminator i on jest z tej siodemki i jeszcze jest jeden Apocalipse czy jak mu tam, a jeden Cip mowil podobno na test servie ze za 2 lata chca cala ta siodemke dac 8o
|
Upade spox jest.
Ja n9eiwm co wam niepasuje upade ma takie zmiany jak nigdy niebyło, mnie tam wszystko cool nawet rotworm zmienił wygląd B) .Na bakn taki upade becie gdzies za rok zeby sie znowu jakieś miany pokazały.
|
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( PLZ POMUSZCIE MI Z TYM ERROR 13 !!! Nawet tibi nie moge włączyć
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
na PVP zawsze wiecej osub gra jak nowe wychodzą niż na NO PVP |
Mi grafa padla ;(
|
Cytuj:
I co z tego, że gra więcej, jak nowe wychodzą? Jakoś te nowe pvp po niecałym miechu już są zrujnowane przez wszelakie wojny. W świetle obecnego update'u zresztą z pvp sporo graczy odeszło/przeszło na non-pvp. Na takiej Harmonii o 4-5 nad ranem, gdy na większości światów pvp jest góra 200-250 osób, jest zazwyczaj koło 400-450 osób. Dzisiaj o godzinie 13 było już 889, a co dopiero później. Jedyny świat, który dorównywał pod względem ilości graczy w tej chwili (z pvp) była chyba tylko Amera. Serwerów non-pvp jest po prostu za mało, żeby poradzić sobie z taką ilością grających. Jak zniwelować ten stan? Może postawić nowe serwery non-pvp? |
eeh..
czemu cipsoft jest taki niesprawiedliwy ?? wsyzstko tylko dla pacc ;/X(
jedynie ten "pasek zmeczenia" i swiatlo jest dla facc ;/X( ™ |
Cytuj:
|
2up: a fishingbot, uhbot, aimbot, nowe outfity (jak ładne kolorki dobierzesz to będą ładne) i nowe grafiki? mi sie tam podoba.
|
Kiedy tibia.pl zrobi nowe potfory w stronce bo nie wiem gdzie powstają pliss rubcie a nie gracie w tibie :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Update jak każdy inny przyniósł nowe tereny,nowe potwory i troszeczke zmienił samą gre, a czy na gorsze czy lepsze to zależy jak kto woli... Ja osobiście celowanie runami z battle uważam za totalnie beznadziejne no ale tyle osób na aimbotach zasuwa wiec to nie jest chyba takie złe....
@Dyskusja czy no-pvp czy pvp. Ja osobiście uważałem granie na no-pvp za totalną strate czasu i nadal tak uważać będe bo co to za atrakcja ze jest ktoś od kogos lepszy czy gorszy jak sie respektu do tych silniejszych nie czuje bo nic oni zrobić nie mogą.... No ale ci co chcą to niech grają i trza ich szanować |
@up
Trzeba dac im nowe serwery zeby mieli gdzie poexpic. Obecnie na non-pvp gra 700 i wiecej osob a na pvp liczba graczy czasem nawet 500 nie przekracza. Powinni to wyrownac bo bardzo ciezko sie expi przy 700 osobach online. (i nie ma sensu dawac swiatow pvp bo i tak na serwerze pvp gra stosunkowo niewielu graczy w porownaniu do non-pvp) |
Cytuj:
|
peronalizacja konta
chce spersonalizjowac konto ale nie wiem jak napisac jak mam ulize żwirki i wigury to napisac żwirki i wgury czy zwirki i wigury odpowiedzcie plx bo chce pacc zamowic ale nie wiem jak to zrobic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |