![]() |
No właśnie, wytłumacz mi ktoś, bo też nie rozumiem co jest w tej liście takiego śmiesznego. :|
|
Mnie też to nie śmieszy.
Poczytajcie liste członków grupy Teologia*. Hahahahaha, też to jest zabawne? PaniK się nie podoba mój tyłek w avatarze. I co? Też mam się obrazić? Może to moj, własny tyłek? Więc nie przesadzajcie z tym przepraszaniem... * Przykład tylko. |
Cytuj:
|
a co ma byc smiesznego w liscie, na ktorej znajduje sie kilkanascie nickow? Zeby one chociaz zabawne byly... :<
Zastanawiajace jest to, ze ci ktorzy powszechnie uwazani byli za 'inteligentnych' wielokrotnie mowili ze elyta (elita?) ich nie interesuje/nie obchodzi/nie rusza/nie istnieje/whatever. A po powstaniu tego tematu jakos nagle wielki raban podnosza, "och ach jakie to niesmieszne". Nie smieszy cie/nie interesuje cie - trudno, jakos bede musial z tym zyc (Oxygane pewnie tez). Nie kazdego musi. @Matek Cytuj:
Cytuj:
A zart(?) nt Pani K. (o ile zartem jest faktycznie) niezbyt zabawny, ale o co to zamieszanie "obraziles ja, obraziles! Burn motherfucker, burn!" to nie rozumiem. Czepianie sie dla samego czepiania? Bo ja jakos nic obrazliwego w tym nie znalazlem... @Straznik Monopolowego ojejku jejku. Cry me a river. Ach, zanim zapomne. Skoro nasz topic was nie smieszy - to zrobcie taki, ktory rozsmieszy wszystkich. Wy bedziecie zadowoleni, my bedziemy zadowoleni - wszyscy beda zadowoleni! A jak wam sie nie podoba, to idzcie sobie do Teologii, tam nie ma miejsca na zarty, mozecie sie wykazywac swoja powaga i inteligencja ile tylko zapragniecie, droga wolna. I na koniec pewien piekny cytat, doslownie sprzed kilku chwil Cytuj:
|
Ja bym się o nic nie obraziła, cała ta obrona była niepotrzebna, a nawet gdyby mnie ten tekst o cyckach uraził (ale kurwa, fakt, nie mam tam za wiele ;-)), to chyba sama bym coś napisała, hm?
@walekifa jak Ci się nie podoba, to oddawaj zabawki i s*******aj. |
Cytuj:
Cytuj:
@Up: No własnie, o to mi chodziło ;P |
A wy z przedszkola? -.-
@ DOWN No! Roz***em imprezę. |
Cytuj:
... i Walekifa nas wszystkich pozamiatal. Zwijamy sie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Widze, że cycki pani-k "rzondzom" forum buehehe, pokazac wam moje sliczne nogi? golicie nogi? ; D |
Zrobilisice nedzny temat, ktory z początku mial wszystkich smieszyc ale jak okazalo sie ze nikt sie z tego nie smial ,to zaczeliscie wymyslac denne powody dla ktorych taka lista miala by istniec. Przynajmniej ja to tak odczuwam.
@hoomik: Oczywiscie ,ze ty wiesz lepiej ale zauwaz ,ze ja to odczuwam inaczej. |
Nie no kurwa, z was tacy ważniacy, poważni, poglądowi i w ogóle pr0, że chuj
Tak poważni, że piszą swoje nicki na liście "lepszych". Dwulicowe kurwy -_-'' |
Cytuj:
Chyba lepiej wiemy po co zakladalismy ten temat, nie? |
Eehhh, pospamuje sobie. Przecież i tak tylko o to chodzi w tym temacie. :D <ironia>
|
O ja pierdole,a gdzie cenzura? : D
|
Zaiste szczęśliwym jestem, albowiem unieść wzrok ku niebu bez nienawiści mogę, rodacy.
|
Cytuj:
I jeszcze małe sprostowanie - w spisie jest Gonzek - chodzi oczywiście o mnie. ;-) To mój powszechny nick np. na IRCu. |
Widzę, że pomysły się kończą. ;)
|
@Caerlionne
nie przeszkadza mi ze wolno myslisz, przeszkadza mi ze piszesz posty szybciej niz myslisz a topic jest zabawny Cytuj:
|
Ale to kurdę zabawne jest. Najpierw się wszyscy zarzekają, że elita to, elita tamto, hum z Oxem wymocili jakąś listę elyciarzy ii nagle się podnoszą głosy, że się wywyższają, że elity nie ma, etc. Gdzie tu, kurdę, racja?
@sokochłap Nie wiem co ma dwulicowość do ludzi, którzy współtworzą tą listę. Szukaj ich raczej w swoim gronie. Tak samo jak i przedstawicieli (ek?) najstarszego zawodu świata, bo u nas i tak jak na ciebie za drogo. Buzi, buzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Tak się zastanawiam, czy podkreślić, że listę stworzyli hum z Oxym, czy się z nimi utożsamić. Nazwij to pojazdem pod publiczkę. Albo prowokacją. Tak czy owak, nazwij to jak chcesz, sens jest jeden. Ludzie z irca zawsze się nabijali z pseudo-istnienia tejże elity, i to jest w moim odczuciu ciągiem dalszym robienia sobie jaj z betonów. |
Cytuj:
|
Nie, chodzi mi raczej o luserów pokroju walekify, kacziego czy innych pixików, którzy wszędzie się wcisną, gdzie będą mogli w jakiś sposób zaistnieć. Pamiętasz może sorc maćka aka pogromca pk aka jeszcze parę nicków? On prawdopodobnie też by się tu wypowiedział. I też próbował pojechać ten temat. I tak jak im nie udałoby mu się to ni chuja.
|
Jako przedstawiciel składu loży oficjalnie składam ofertę za jednego z Waszych Starszych Padawanów - Slayerlorda. Najpierw chciałbym się dogadać z władzami składu elity co do transferu, a następnie ustalić kwestie finansowe ze Slayerlordem i jego agentem.
|
Cytuj:
Kufa wydalo sie :/ Bede to musial jakos zmienic, bo tak sie z tym krylem, a tu zonk, zdradzili mnie :< Teraz zastanawiam sie czy Super czy Oxy pierwszy wysle do mnie podanie o grupe, ktory sprawi ze bardziej sie poplacze ze smiechu ;) ps. Przyznam ze mysl wywalenia wam tematu byla kuszaca :p |
Wam to naprawde sie nudzi. Idzcie lepiej na jakąś imprezke sie wyszaleć ;) Pozdro
G~ Cytuj:
|
Drom, i ja, i Oxy mamy pewne doświadczenie przecież. Żaden nie wyśle.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co ty pierdolisz? To czemu jest tyle wykasowanych tematow a utrzymuje sie suchar stworzony przez bande debili? |
To tylko moj urok osobisty, May. =)
|
Cytuj:
|
@Pani-K i w ogóle, odnosnie sprawy zjejcyckami:
No dobra, może troche przesadziłem z 'obroną'. Ale było nie było, dam trza bronić ; ) @Super~, Raul i loża: wohoho. Powstał jeden temat dla beki, oko spoko, wszyscy się 'dobrze bawią', nabijają posty ale... po co drugi ?:S @Dr. Omader: w związku z nagonką na dwuczęściowe nicki, uważaj na siebie w czasie sezonu na wielbłądy. Zło czasi się za rogiem! @Down: Ty qw, masz dwa członki :< |
wspominalem cos o nickach dwu-dwuczlonowych?
|
Cytuj:
|
Takiego syfu dawno na forum nie było:Brawo Chłopaki.a co do żartów:dlaczego tylko elyta rozumie elyciarski żarcik?eek
btw.Jestem jednym z najstarszych luserów(data dołączenia)wwoooow rozszerzyłem swoją armie na 15100900 ludzi.juz przegraliscie;> jakie to denne ps.piszcie sobie podania do pani domu albo pani k ktorej cyce rzekomo są małe, (przeprasza za rynsztokowy poziom żartu)ale musialem poziom utrzymać!!.wali mnie to tylko nie do mojej grupy ki;>? |
Cytuj:
Wydawalo mi sie, ze tematy o "elicie" juz odeszly w niepamiec, a tu znow i znow to samo...To sie robi nudne chlopaki, naprawde. |
Cytuj:
I po czym stwierdzasz, że jestem luserem? To samo mogę powiedzieć o tobie. Jak ty nie potrzebujesz dowodów, to ja też nie. A topic nadal uważam, że bez sensu. |
Chcesz Nekromanta do loży?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |