Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Oficjalny skład elity (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90327)

Aval'yah 18-08-2006 12:55

No właśnie, wytłumacz mi ktoś, bo też nie rozumiem co jest w tej liście takiego śmiesznego. :|

kaczi 18-08-2006 12:57

Mnie też to nie śmieszy.

Poczytajcie liste członków grupy Teologia*. Hahahahaha, też to jest zabawne?

PaniK się nie podoba mój tyłek w avatarze. I co? Też mam się obrazić? Może to moj, własny tyłek? Więc nie przesadzajcie z tym przepraszaniem...

* Przykład tylko.

Rankor 18-08-2006 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah (Post 942206)
No właśnie, wytłumacz mi ktoś, bo też nie rozumiem co jest w tej liście takiego śmiesznego. :|

Bo to temat do flame'u a nie zartowania?

hoomik 18-08-2006 13:13

a co ma byc smiesznego w liscie, na ktorej znajduje sie kilkanascie nickow? Zeby one chociaz zabawne byly... :<

Zastanawiajace jest to, ze ci ktorzy powszechnie uwazani byli za 'inteligentnych' wielokrotnie mowili ze elyta (elita?) ich nie interesuje/nie obchodzi/nie rusza/nie istnieje/whatever. A po powstaniu tego tematu jakos nagle wielki raban podnosza, "och ach jakie to niesmieszne". Nie smieszy cie/nie interesuje cie - trudno, jakos bede musial z tym zyc (Oxygane pewnie tez). Nie kazdego musi.

@Matek
Cytuj:

A moze wlasnie o to chodzi? Moze skoro jest grupa ktora usilnie chce udowodnic, ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami...
a moze jednak nie...
Cytuj:

Pewne osobniki uwazaja, ze forum ma za niski poziom. Czas im to udowodnic, moze wkoncu beda trzymac sie z daleka.
no to jedziesz. Udowadniaj.
A zart(?) nt Pani K. (o ile zartem jest faktycznie) niezbyt zabawny, ale o co to zamieszanie "obraziles ja, obraziles! Burn motherfucker, burn!" to nie rozumiem. Czepianie sie dla samego czepiania? Bo ja jakos nic obrazliwego w tym nie znalazlem...

@Straznik Monopolowego
ojejku jejku. Cry me a river.

Ach, zanim zapomne. Skoro nasz topic was nie smieszy - to zrobcie taki, ktory rozsmieszy wszystkich. Wy bedziecie zadowoleni, my bedziemy zadowoleni - wszyscy beda zadowoleni! A jak wam sie nie podoba, to idzcie sobie do Teologii, tam nie ma miejsca na zarty, mozecie sie wykazywac swoja powaga i inteligencja ile tylko zapragniecie, droga wolna.

I na koniec pewien piekny cytat, doslownie sprzed kilku chwil
Cytuj:

12:53:30 ‹kamsz› eh
12:53:38 ‹kamsz› jak niektorych z was czytam
12:53:43 ‹kamsz› to takie dwulicowe kurwy z was
12:53:44 ‹kamsz› ze szok

Pani K. 18-08-2006 13:19

Ja bym się o nic nie obraziła, cała ta obrona była niepotrzebna, a nawet gdyby mnie ten tekst o cyckach uraził (ale kurwa, fakt, nie mam tam za wiele ;-)), to chyba sama bym coś napisała, hm?

@walekifa
jak Ci się nie podoba, to oddawaj zabawki i s*******aj.

Caer 18-08-2006 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
a co ma byc smiesznego w liscie, na ktorej znajduje sie kilkanascie nickow?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
Skoro nasz topic was nie smieszy

Czyli ta lista ma w końcu śmieszyć czy nie?;s

@Up:
No własnie, o to mi chodziło ;P

Walekifa 18-08-2006 13:43

A wy z przedszkola? -.-

@ DOWN

No! Roz***em imprezę.

Ville 18-08-2006 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 942261)
A wy z przedszkola? -.-

... i Walekifa nas wszystkich pozamiatal. Zwijamy sie

Oxygane 18-08-2006 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne (Post 942235)
Czyli ta lista ma w końcu śmieszyć czy nie?;s

@Up:
No własnie, o to mi chodziło ;P

Nie, nie ma smieszyc. Co chwile userzy pokroju Pixika czy Walekify mówią o elicie, to teraz mają specjalną liste, zeby im sie cosik nie pomylilo.

Rybzor 18-08-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi (Post 942208)
Mnie też to nie śmieszy.

Poczytajcie liste członków grupy Teologia*. Hahahahaha, też to jest zabawne?

PaniK się nie podoba mój tyłek w avatarze. I co? Też mam się obrazić? Może to moj, własny tyłek? Więc nie przesadzajcie z tym przepraszaniem...

* Przykład tylko.

Jesuu, ale dupa z Ciebie!!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 942274)
... i Walekifa nas wszystkich pozamiatal. Zwijamy sie

Hahaha dokladnie

Widze, że cycki pani-k "rzondzom" forum buehehe, pokazac wam moje sliczne nogi? golicie nogi? ; D

Dj Fara0n 18-08-2006 14:27

Zrobilisice nedzny temat, ktory z początku mial wszystkich smieszyc ale jak okazalo sie ze nikt sie z tego nie smial ,to zaczeliscie wymyslac denne powody dla ktorych taka lista miala by istniec. Przynajmniej ja to tak odczuwam.
@hoomik:
Oczywiscie ,ze ty wiesz lepiej ale zauwaz ,ze ja to odczuwam inaczej.

Sokochłap 18-08-2006 14:29

Nie no kurwa, z was tacy ważniacy, poważni, poglądowi i w ogóle pr0, że chuj
Tak poważni, że piszą swoje nicki na liście "lepszych".
Dwulicowe kurwy -_-''

hoomik 18-08-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n (Post 942344)
Zrobilisice nedzny temat, ktory z początku mial wszystkich smieszyc ale jak okazalo sie ze nikt sie z tego nie smial ,to zaczeliscie wymyslac denne powody dla ktorych taka lista miala by istniec. Przynajmniej ja to tak odczuwam.

oh oh, wydalo sie, o nie, co ja teraz zrobie.

Chyba lepiej wiemy po co zakladalismy ten temat, nie?

Wald_Kerius 18-08-2006 14:31

Eehhh, pospamuje sobie. Przecież i tak tylko o to chodzi w tym temacie. :D <ironia>

Walekifa 18-08-2006 14:36

O ja pierdole,a gdzie cenzura? : D

Bambuko 18-08-2006 14:42

Zaiste szczęśliwym jestem, albowiem unieść wzrok ku niebu bez nienawiści mogę, rodacy.

Gonzo von Krenzel 18-08-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 941684)
A w tej waszej elycie to moze pomocnych jest 2-3 userow reszta to banda idiotow ktorzy mysla ze sa pro super duper

Omnes qui acceperint gladium, gladio peribunt...

I jeszcze małe sprostowanie - w spisie jest Gonzek - chodzi oczywiście o mnie. ;-) To mój powszechny nick np. na IRCu.

Raul 18-08-2006 15:12

Widzę, że pomysły się kończą. ;)

MayGyver 18-08-2006 15:40

@Caerlionne

nie przeszkadza mi ze wolno myslisz, przeszkadza mi ze piszesz posty szybciej niz myslisz

a topic jest zabawny
Cytuj:

poza tym to owion i mozna tu pisac co sie chce

Baron Kaldrick 18-08-2006 16:26

Ale to kurdę zabawne jest. Najpierw się wszyscy zarzekają, że elita to, elita tamto, hum z Oxem wymocili jakąś listę elyciarzy ii nagle się podnoszą głosy, że się wywyższają, że elity nie ma, etc. Gdzie tu, kurdę, racja?

@sokochłap
Nie wiem co ma dwulicowość do ludzi, którzy współtworzą tą listę. Szukaj ich raczej w swoim gronie. Tak samo jak i przedstawicieli (ek?) najstarszego zawodu świata, bo u nas i tak jak na ciebie za drogo. Buzi, buzi.

Caer 18-08-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
nie przeszkadza mi ze wolno myslisz, przeszkadza mi ze piszesz posty szybciej niz myslisz

Jak już piszesz coś takiego, mógłbyś chociaż napisać do której mojej wypowiedzi sie to odnosi.

Matek 18-08-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick (Post 942578)
Ale to kurdę zabawne jest. Najpierw się wszyscy zarzekają, że elita to, elita tamto, hum z Oxem wymocili jakąś listę elyciarzy ii nagle się podnoszą głosy, że się wywyższają, że elity nie ma, etc. Gdzie tu, kurdę, racja?

I vice versa. Odkad pamietam to ludzie z listy zapierali sie, ze elyta NIE istnieje. A teraz co? Zmieniliscie zdanie?

Baron Kaldrick 18-08-2006 16:39

@up
Tak się zastanawiam, czy podkreślić, że listę stworzyli hum z Oxym, czy się z nimi utożsamić.
Nazwij to pojazdem pod publiczkę. Albo prowokacją. Tak czy owak, nazwij to jak chcesz, sens jest jeden. Ludzie z irca zawsze się nabijali z pseudo-istnienia tejże elity, i to jest w moim odczuciu ciągiem dalszym robienia sobie jaj z betonów.

Matek 18-08-2006 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick (Post 942602)
i to jest w moim odczuciu ciągiem dalszym robienia sobie jaj z betonów.

To znaczy z ludzi z listy tak? Nie no... nie badzcie dla siebie tacy surowi... od razu betony?

Baron Kaldrick 18-08-2006 16:46

Nie, chodzi mi raczej o luserów pokroju walekify, kacziego czy innych pixików, którzy wszędzie się wcisną, gdzie będą mogli w jakiś sposób zaistnieć. Pamiętasz może sorc maćka aka pogromca pk aka jeszcze parę nicków? On prawdopodobnie też by się tu wypowiedział. I też próbował pojechać ten temat. I tak jak im nie udałoby mu się to ni chuja.

Raul 18-08-2006 16:46

Jako przedstawiciel składu loży oficjalnie składam ofertę za jednego z Waszych Starszych Padawanów - Slayerlorda. Najpierw chciałbym się dogadać z władzami składu elity co do transferu, a następnie ustalić kwestie finansowe ze Slayerlordem i jego agentem.

Dr. Omader 18-08-2006 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 942087)
ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami...

Chwila... Dr.<Przerwa>Omader...

Kufa wydalo sie :/
Bede to musial jakos zmienic, bo tak sie z tym krylem, a tu zonk, zdradzili mnie :<

Teraz zastanawiam sie czy Super czy Oxy pierwszy wysle do mnie podanie o grupe, ktory sprawi ze bardziej sie poplacze ze smiechu ;)

ps. Przyznam ze mysl wywalenia wam tematu byla kuszaca :p

Grue 18-08-2006 17:06

Wam to naprawde sie nudzi. Idzcie lepiej na jakąś imprezke sie wyszaleć ;) Pozdro
G~

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami...

Ty to masz problemy...

Bambuko 18-08-2006 17:07

Drom, i ja, i Oxy mamy pewne doświadczenie przecież. Żaden nie wyśle.

MayGyver 18-08-2006 17:08

Cytuj:

Jako przedstawiciel składu loży oficjalnie składam ofertę za jednego z Waszych Starszych Padawanów - Slayerlorda.
czyzby zazdrosc przemawiala?

Olorion. 18-08-2006 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver (Post 942512)
@Caerlionne

Cytuj:

poza tym to owion i mozna tu pisac co sie chce
a topic jest zabawny

Co ty pierdolisz? To czemu jest tyle wykasowanych tematow a utrzymuje sie suchar stworzony przez bande debili?

Slay 18-08-2006 17:11

To tylko moj urok osobisty, May. =)

Caer 18-08-2006 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion
To czemu jest tyle wykasowanych tematow a utrzymuje sie suchar stworzony przez bande debili?

Bo ci debile są "elytharni" :<

Gallar 18-08-2006 17:33

@Pani-K i w ogóle, odnosnie sprawy zjejcyckami:
No dobra, może troche przesadziłem z 'obroną'. Ale było nie było, dam trza bronić ; )
@Super~, Raul i loża: wohoho. Powstał jeden temat dla beki, oko spoko, wszyscy się 'dobrze bawią', nabijają posty ale... po co drugi ?:S
@Dr. Omader: w związku z nagonką na dwuczęściowe nicki, uważaj na siebie w czasie sezonu na wielbłądy. Zło czasi się za rogiem!

@Down: Ty qw, masz dwa członki :<

Matek 18-08-2006 17:37

wspominalem cos o nickach dwu-dwuczlonowych?

slawekmag 18-08-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Dwu-czlonowy (Post 942699)
wspominalem cos o nickach dwu-dwuczlonowych?

OMG, czy wy już naprawde nie macie co robić:p

PiXik 18-08-2006 18:07

Takiego syfu dawno na forum nie było:Brawo Chłopaki.a co do żartów:dlaczego tylko elyta rozumie elyciarski żarcik?eek
btw.Jestem jednym z najstarszych luserów(data dołączenia)wwoooow rozszerzyłem swoją armie na 15100900 ludzi.juz przegraliscie;>
jakie to denne
ps.piszcie sobie podania do pani domu albo pani k ktorej cyce rzekomo są małe, (przeprasza za rynsztokowy poziom żartu)ale musialem poziom utrzymać!!.wali mnie to tylko nie do mojej grupy ki;>?

Ashlon 18-08-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 942750)
Takiego syfu dawno na forum nie było:Brawo Chłopaki.a co do żartów:dlaczego tylko elyta rozumie elyciarski żarcik?eek

Kurde, chyba musze pierwszy raz sie z toba zgodzic...
Wydawalo mi sie, ze tematy o "elicie" juz odeszly w niepamiec, a tu znow i znow to samo...To sie robi nudne chlopaki, naprawde.

kaczi 18-08-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick (Post 942615)
Nie, chodzi mi raczej o luserów pokroju walekify, kacziego czy innych pixików, którzy wszędzie się wcisną, gdzie będą mogli w jakiś sposób zaistnieć. Pamiętasz może sorc maćka aka pogromca pk aka jeszcze parę nicków? On prawdopodobnie też by się tu wypowiedział. I też próbował pojechać ten temat. I tak jak im nie udałoby mu się to ni chuja.

Rzeczywiście, bardzo mi zależy, aby zaistnieć.

I po czym stwierdzasz, że jestem luserem? To samo mogę powiedzieć o tobie. Jak ty nie potrzebujesz dowodów, to ja też nie.

A topic nadal uważam, że bez sensu.

Bambuko 18-08-2006 18:12

Chcesz Nekromanta do loży?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16.