![]() |
Szybko powstala ta gildia i szybko upadnie:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<-- |
Cytuj:
Rexis przynajmniej siedzi na expowiskach a patri~ grzeją pz'ty 8o o ile wogule są online...:baby: |
Cytuj:
|
Mialem kiedys juz, jak Dobo zakladal to forum
Zapomnialem hasla :baby: poza tym bylo na Berena :p |
Bump.:):):)
|
Cytuj:
|
To byl bunt :)
|
Cytuj:
:cup: REXIS :cup: |
A gladiatho chyba postac sprzedaje, przynajmniej akucje na allegro wystawil...
|
Cytuj:
Ach, reklama, reklama... |
Cytuj:
btw 10:58 Szyde'rca [120]: co pisal caramban? 10:58 Deeyaj Quarion [138]: ze chce sie dowiedziec co by bylo jak by zaplacil |
[quote=Devils;979662]no to sie nowy owner zdziwi jak padnie pare razy i bedzie musial placic 300k~
Ma sporo loota z guardow ;) |
Najpierw trzeba sprzedac ten loot :) czyli wyjsc z pz :D a to moze byc trudne
|
Cytuj:
strasznie dluga byla ta wojna ,myslalem ze sie nie skonczy :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
caramban Sep 17 2006, 03:26:56 CEST Killed at Level 127 by Zunri and by Euh Know szoszo aka curtis bo to on na nim gral ;] Sep 17 2006, 03:40:02 CEST Killed at Level 123 by Zunri and by Avajan sergei petronov Sep 17 2006, 02:51:56 CEST Killed at Level 100 by Ertill and by Euh Know filmy sa na forum Rexis hf... |
mhmh...
jak dla mnie to Rexis rox ;] wogole ludzie z Pat~ podniecaja sie ze ubija jakis ~50 lvl ... 8o mam nadzieje ze jak Rexis wygra to sie skonczy to co sie dzieje teraz... (chyba wiadomo o co chodzi) ... :):evul:
:cup: Go go Rexis :cup: btw jeszcze jak bylo RR to padlem za nic X( ... aff wypad z nimi z serva ! ;p jesli kogos interesuje to na Xerenie tez hunta maja ;] ale podobno sie wyplacaja ... ;p |
!!Go!! Rexis !!Go!!
Heh Miejmy nadzieje ze rexis wygra ta wojne ;] A wszystko sie ku temu zapowiada :D
A Btw. Nie jestem pewny ale chyba bedzie mini war Exicition vs Ypsilon .. Chyba ze Ypsilon Kaze placic ;pp Mój kolega był w exicition ale wyszedl jak sie dowiedział ze moze być wojna bo wiadomo ze exicition by szans nie miało ;pp |
Dobra. Wyglada na to, ze wlasnie pat~ przegrali. Gildia zaczela sie rozpadac polowa graczy nie gra a inni nie maja paca. Do rexis dochodza coraz to nowi ludzie.....ehh PA again.
|
Teraz to już nie ma większego znaczenia czy jest ich więcej czy mniej. Od początku było wiadomo kto wygra. Zawsze byłem po stronie Rexis, ale po ostatnim razie, kiedy to zostalem zabity za nic właśnie przez nich... szkoda słów. Pózniej mi się tłumaczyli, że jakiś noob spamował żeby mnie zabić, nastepnie, że ukradłem loota, a później, że to była pomyłka -.-. Doceniam przynajmniej "gest" Agrina, który chciał oddać mi loota i przynajmniej mnie przeprosił.
@Oris Palladyn Hahaha. A któż to założył konto. Popatrz ty się :D |
:cup: huh nie wiem co powiedziec ^^ :cup:
ja bylem na 99% ze Rexis wygra :D no cóż wypad z Pat~ z servera najlepiej X( @up a ty kto :D :p :evul: |
Zgadzam się z Szyder'cą...Najważniejsza jest Lojalność i honor...braterstwo...To jest miłe gdy człowiek czuje że ma wsparcie w innych.Nie ważne ile razy sie padło na wojnie...ludzie patrzą inaczej na człowieka który biegnie pomóc kumplom i pada z 10 razy niż na takiego który siedzi cały czas w Pz i boi sie o swoje lvle..Najwazniejszy jest honor.Btw Najwazniejsza jest dobra zabawa bo tibia to tylko gra i na chleb nią nie zarobi grając w nią..ja sam gram w tibie dlatego aby zapomnieć o problemach i sie troche odstresować to nie znaczy że zapominam o obowiązkach codziennych.Denerwują mnie tutaj wypowiedzi niektórych dzieci którzy wogóle nie mają pojecia o wojnach i prawdiwym braterstwie w wypowiadają się jakby byli najlepsi w tej grze:)....Ja sobie obiecałem ze nieważne który bedę miał lvl zawsze postaram sie pomóc nawet 10 czy 30 lvlowi dając mu coś za free lub pomóc w Quescie...Ludzie nie zapominajmy o tym że kiedyś każdy z nas nie wiedzial o co dokładnie biega w tibii ...i każdy z nas miał low lvl...widzę że niektórym ludziom gdy zdobedą wysoki poziom odbija im i mają sie za niewiadomo kogo:)To wsyztsko co mam do powiedzenia.Pozdrawiam wszytskich ludzi grających w tibie a w szczególności na askarze którym ta gra za bardzo nie zryła jeszcze psychy :)
p.s.Pamietajcie Jedno :Honor Braterstwo Lojalność..O To Warto walczyć :) |
yeaa .;p
@up
zdecydowanie zgadzam sie z Tobą, ja tez nie rozumiem takich ludzi ;/ kiedys mialem kumpla na innym servie ja mialem ~50 lvl on ~40 i ja zbyt czasu nie mialem grac wracam po 3 tygodniach patrze on 80 lvl napisalem ze nie mialem czasu bo nauka itp a on mnie olal i...... X( huncic chcial ze napisalem ;o aff :P:] btw jesli ktos chce pomoc to need Team na OF ^^ :D :D :D :p |
Cytuj:
człowieku czy ty widzisz jakikolwiek sens w przeprowadzaniu jakiejś za pewne nudnej i monotonnej wojny podczas kiedy Rexis ma spięcia i sieją panike na servie? Ludzie z niecierpliwością czekają na nowe servy PvP żeby tam sie wykazać... To nie ma najmniejszego sensu... wojna to raczej walka o panowanie a Ypsilon puki co to nie ma najmniejszego zamiaru panować bo od tego są inni na tym servie... więc po co jakiekolwiek posty i mowa o wojnie skoro bardzo dobrze wiesz że do tego nie dojdzie?! Po co wszczynać panike w Exicition?! Żeby sie member'sów pozbywać? Po co?!! Są ważniejsze sprawy na dzień dzisiejszy dość niepokojące... Ale oczywiście jeżeli tylko ta wojna zostanie wypowiedziana to oczywiście nie będziemy chować głowy w piasek jak to robi od pewnego czasu Patri~ REXIS :cup: |
Cytuj:
Skoro tak to twoj kolega to COWARD |
A co do honoru i lojalnosci. Deeyaj (wiadomo o kogo chodzi) wez wyjdz wkoncu z tego PZ i dzialaj cos.
|
Cytuj:
On ma studia, niema czasu TYLKO na tibie :) |
Tak, tak po wojnie sie wymadrzal ze pozabijalby wszystkich ^^. Szyde'rca kozaczek ? raz padl na poczatku wojny i juz wiecej nie bral w niej udzialu ^^ LOJALNOSC WOBEC EXPA.
|
Cytuj:
|
To ty chyba miales wojne tylko z szoszo. Dobra nie wazne, ile przegrana gildia placi ? :P a moze odchodzi z servera ;]
|
Cytuj:
|
niezły hardkor :P btw: jak dzielicie te 3m? ;d
|
Na miejscu Rexis podzielilbym kase na tych co brali udzial w wojnie :)
Cytuj:
Dark morav: Sep 16 2006, 12:35:34 CEST Killed at Level 67 by Deeyaj Quarion and by Flakon Del Fifik Zeby na wojnie tak kozaczyl a nie zabijajac 67 lvl z kolega na 139 LVL ! boshe ...ja bym mu dal 20 GP za bycie w gildi conajwyzej. |
Cytuj:
Po 2.. Nie strasze nikogo wojną tylko powtarzam to co już było powiedziane.. To ktos od was groził Exixition wojną -.- Do której naszczescie nie doszło .. |
bump, co sie dzieje?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |