Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Askarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91935)

Qreew 07-09-2006 18:56

Szybko powstala ta gildia i szybko upadnie:)

Ampul 07-09-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 977637)
Szybko powstala ta gildia i szybko upadnie:)

Erm nie nie upadnie : p jak napisalem wczesniej REXIS tak samo jak PATRI~ nie zaplaca wola sie bic robic sneak attacki byc offline przez rok a potem zrobic mass i ubic kogos z rexis itd itd albo na odwrot

Qreew 07-09-2006 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ampul (Post 978061)
Erm nie nie upadnie : p jak napisalem wczesniej REXIS tak samo jak PATRI~ nie zaplaca wola sie bic robic sneak attacki byc offline przez rok a potem zrobic mass i ubic kogos z rexis itd itd albo na odwrot

Rexis ma przewage, poniewaz sa przyjaciolmi, a to bardzo wazne :) skoro wola sneak ataki to musi cos w tym byc, pozwol im walczyc. Nie wazne jest jak walczysz- wazne jest to czy dzialania przynosza efekt :)

Drain 08-09-2006 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emiras (Post 977219)
Szyd'erca to prawda ze macie zamiar masow przyjmowac H lvl do Rexis.
I dlaczego boicie sie otwartej wojny atkujecie pojedynczych graczy Pat~
X(
Ta wojna jest nie ;( potrzebna !

to bylo niezle... szczegolnie ta czesc o hlvl:D
<--

mihauek 08-09-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devils (Post 977502)
czy my dajemy inv komu popadnie? nie wydaje mi sie a co do open battle gildia tamta sie nie loguja od poltora tygodnia wiec o jakim open battle masz na mysli kiedy spytalem carambana o walke 2na 2 powiedzial ze nie ma z kim curtis wyszedl z gildi bo powiedzial ze ci polacy sa tak wydygani sie sie boja logowac dzis nastepny polak pytal mnie czy moze zaplacic i wyjsc ale wierz dalej ze oni wygraja ;)

no to widze ze patri~ powoli dają się zepchnąć... czyżby stracili wiare w siebie?!:baby: A tak im ładnie szło na początku :P

Rexis przynajmniej siedzi na expowiskach a patri~ grzeją pz'ty 8o o ile wogule są online...:baby:

Devils 08-09-2006 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drain (Post 978253)
to bylo niezle... szczegolnie ta czesc o hlvl:D
<--

a kto to zalozyl konto ;>

Drain 08-09-2006 13:20

Mialem kiedys juz, jak Dobo zakladal to forum
Zapomnialem hasla :baby: poza tym bylo na Berena :p

Cecil 08-09-2006 17:49

Bump.:):):)

Devils 09-09-2006 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecil (Post 978696)
Bump.:):):)

aewyn kefi lana i wyslaniec chca placic chyba sie konczy to cos co ja nie nazywam wojna ;]

Qreew 09-09-2006 01:36

To byl bunt :)

mihauek 09-09-2006 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devils (Post 979358)
aewyn kefi lana i wyslaniec chca placic chyba sie konczy to cos co ja nie nazywam wojna ;]

8o od początku wiedziałem :P

:cup: REXIS :cup:

Shastka 09-09-2006 09:49

A gladiatho chyba postac sprzedaje, przynajmniej akucje na allegro wystawil...

dymka 09-09-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shastka (Post 979542)
A gladiatho chyba postac sprzedaje, przynajmniej akucje na allegro wystawil...

Znaleziono na Allegro.pl >>Witam. Mam do sprzedania 95 sorka z 64 mlvl.Postac jest szanowana i nie jest huntowana.Posiada 130 dni paca od dnia wystawienia.Nie ma zrobionego new reckay.Jej eq to: -royal helmet -Blue robe -golden legs -boots of haste -wand of inferno -demon shield -150k w kasie -25 bp hmm -duzo kryształow -ponad 10 bp sd 4 bp uhs -300k lota(z guardow) Serdecznie zapraszam do licytacji.Postac sprzedaje tanio poniewaz koncze z tibia i wyjezdzam za granice do pracy.Kontakt: -gg 4046436

Ach, reklama, reklama...

Devils 09-09-2006 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dymka (Post 979584)
Znaleziono na Allegro.pl >>Witam. Mam do sprzedania 95 sorka z 64 mlvl.Postac jest szanowana i nie jest huntowana.Posiada 130 dni paca od dnia wystawienia.Nie ma zrobionego new reckay.Jej eq to: -royal helmet -Blue robe -golden legs -boots of haste -wand of inferno -demon shield -150k w kasie -25 bp hmm -duzo kryształow -ponad 10 bp sd 4 bp uhs -300k lota(z guardow) Serdecznie zapraszam do licytacji.Postac sprzedaje tanio poniewaz koncze z tibia i wyjezdzam za granice do pracy.Kontakt: -gg 4046436

Ach, reklama, reklama...

no to sie nowy owner zdziwi jak padnie pare razy i bedzie musial placic 300k~
btw
10:58 Szyde'rca [120]: co pisal caramban?
10:58 Deeyaj Quarion [138]: ze chce sie dowiedziec co by bylo jak by zaplacil

dymka 09-09-2006 11:10

[quote=Devils;979662]no to sie nowy owner zdziwi jak padnie pare razy i bedzie musial placic 300k~

Ma sporo loota z guardow ;)

Qreew 09-09-2006 12:37

Najpierw trzeba sprzedac ten loot :) czyli wyjsc z pz :D a to moze byc trudne

Skittl 12-09-2006 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devils (Post 979662)
no to sie nowy owner zdziwi jak padnie pare razy i bedzie musial placic 300k~
btw
10:58 Szyde'rca [120]: co pisal caramban?
10:58 Deeyaj Quarion [138]: ze chce sie dowiedziec co by bylo jak by zaplacil

Szyderca to pa !
strasznie dluga byla ta wojna ,myslalem ze sie nie skonczy :/

Cecil 15-09-2006 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skittl (Post 984188)
Szyderca to pa !
strasznie dluga byla ta wojna ,myslalem ze sie nie skonczy :/

Powiem ci ze wojna jeszcze trwa tylko path~~ niema pomyslu na nia:)

Skittl 15-09-2006 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecil (Post 987766)
Powiem ci ze wojna jeszcze trwa tylko path~~ niema pomyslu na nia:)

I nigdy nie znajdzie dobrego pomyslu na nas.

Cecil 16-09-2006 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skittl (Post 988463)
I nigdy nie znajdzie dobrego pomyslu na nas.

mozliwe, ale beda dreczyc night atakami :P

Devils 18-09-2006 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecil (Post 989554)
mozliwe, ale beda dreczyc night atakami :P

ta zadreczyli tylko szkoda ze wtedy kiedy normalni ludzie spia...

caramban
Sep 17 2006, 03:26:56 CEST Killed at Level 127 by Zunri
and by Euh Know

szoszo aka curtis bo to on na nim gral ;]
Sep 17 2006, 03:40:02 CEST Killed at Level 123 by Zunri
and by Avajan

sergei petronov
Sep 17 2006, 02:51:56 CEST Killed at Level 100 by Ertill
and by Euh Know

filmy sa na forum Rexis hf...

Oris Palladyn 18-09-2006 14:41

mhmh...

jak dla mnie to Rexis rox ;] wogole ludzie z Pat~ podniecaja sie ze ubija jakis ~50 lvl ... 8o mam nadzieje ze jak Rexis wygra to sie skonczy to co sie dzieje teraz... (chyba wiadomo o co chodzi) ... :):evul:

:cup: Go go Rexis :cup:

btw
jeszcze jak bylo RR to padlem za nic X( ... aff wypad z nimi z serva ! ;p

jesli kogos interesuje to na Xerenie tez hunta maja ;] ale podobno sie wyplacaja ... ;p

Xavierek 18-09-2006 18:23

!!Go!! Rexis !!Go!!

Heh Miejmy nadzieje ze rexis wygra ta wojne ;] A wszystko sie ku temu zapowiada :D

A Btw. Nie jestem pewny ale chyba bedzie mini war Exicition vs Ypsilon .. Chyba ze Ypsilon Kaze placic ;pp

Mój kolega był w exicition ale wyszedl jak sie dowiedział ze moze być wojna bo wiadomo ze exicition by szans nie miało ;pp

Anvortis 19-09-2006 00:03

Dobra. Wyglada na to, ze wlasnie pat~ przegrali. Gildia zaczela sie rozpadac polowa graczy nie gra a inni nie maja paca. Do rexis dochodza coraz to nowi ludzie.....ehh PA again.

Gravestone Fighter 19-09-2006 08:18

Teraz to już nie ma większego znaczenia czy jest ich więcej czy mniej. Od początku było wiadomo kto wygra. Zawsze byłem po stronie Rexis, ale po ostatnim razie, kiedy to zostalem zabity za nic właśnie przez nich... szkoda słów. Pózniej mi się tłumaczyli, że jakiś noob spamował żeby mnie zabić, nastepnie, że ukradłem loota, a później, że to była pomyłka -.-. Doceniam przynajmniej "gest" Agrina, który chciał oddać mi loota i przynajmniej mnie przeprosił.

@Oris Palladyn
Hahaha. A któż to założył konto. Popatrz ty się :D

Oris Palladyn 19-09-2006 14:45

:cup: huh nie wiem co powiedziec ^^ :cup:
ja bylem na 99% ze Rexis wygra :D no cóż wypad z Pat~ z servera najlepiej X(

@up
a ty kto :D :p :evul:

pilkarzyk10 19-09-2006 16:42

Zgadzam się z Szyder'cą...Najważniejsza jest Lojalność i honor...braterstwo...To jest miłe gdy człowiek czuje że ma wsparcie w innych.Nie ważne ile razy sie padło na wojnie...ludzie patrzą inaczej na człowieka który biegnie pomóc kumplom i pada z 10 razy niż na takiego który siedzi cały czas w Pz i boi sie o swoje lvle..Najwazniejszy jest honor.Btw Najwazniejsza jest dobra zabawa bo tibia to tylko gra i na chleb nią nie zarobi grając w nią..ja sam gram w tibie dlatego aby zapomnieć o problemach i sie troche odstresować to nie znaczy że zapominam o obowiązkach codziennych.Denerwują mnie tutaj wypowiedzi niektórych dzieci którzy wogóle nie mają pojecia o wojnach i prawdiwym braterstwie w wypowiadają się jakby byli najlepsi w tej grze:)....Ja sobie obiecałem ze nieważne który bedę miał lvl zawsze postaram sie pomóc nawet 10 czy 30 lvlowi dając mu coś za free lub pomóc w Quescie...Ludzie nie zapominajmy o tym że kiedyś każdy z nas nie wiedzial o co dokładnie biega w tibii ...i każdy z nas miał low lvl...widzę że niektórym ludziom gdy zdobedą wysoki poziom odbija im i mają sie za niewiadomo kogo:)To wsyztsko co mam do powiedzenia.Pozdrawiam wszytskich ludzi grających w tibie a w szczególności na askarze którym ta gra za bardzo nie zryła jeszcze psychy :)

p.s.Pamietajcie Jedno :Honor Braterstwo Lojalność..O To Warto walczyć :)

Oris Palladyn 19-09-2006 17:29

yeaa .;p

@up
zdecydowanie zgadzam sie z Tobą, ja tez nie rozumiem takich ludzi ;/ kiedys mialem kumpla na innym servie ja mialem ~50 lvl on ~40 i ja zbyt czasu nie mialem grac wracam po 3 tygodniach patrze on 80 lvl napisalem ze nie mialem czasu bo nauka itp a on mnie olal i...... X( huncic chcial ze napisalem ;o aff :P:]

btw jesli ktos chce pomoc to need Team na OF ^^ :D :D :D :p

mihauek 19-09-2006 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavierek (Post 993592)
A Btw. Nie jestem pewny ale chyba bedzie mini war Exicition vs Ypsilon .. Chyba ze Ypsilon Kaze placic ;pp

Mój kolega był w exicition ale wyszedl jak sie dowiedział ze moze być wojna bo wiadomo ze exicition by szans nie miało ;pp

:baby:
człowieku czy ty widzisz jakikolwiek sens w przeprowadzaniu jakiejś za pewne nudnej i monotonnej wojny podczas kiedy Rexis ma spięcia i sieją panike na servie? Ludzie z niecierpliwością czekają na nowe servy PvP żeby tam sie wykazać... To nie ma najmniejszego sensu... wojna to raczej walka o panowanie a Ypsilon puki co to nie ma najmniejszego zamiaru panować bo od tego są inni na tym servie... więc po co jakiekolwiek posty i mowa o wojnie skoro bardzo dobrze wiesz że do tego nie dojdzie?! Po co wszczynać panike w Exicition?! Żeby sie member'sów pozbywać? Po co?!! Są ważniejsze sprawy na dzień dzisiejszy dość niepokojące...

Ale oczywiście jeżeli tylko ta wojna zostanie wypowiedziana to oczywiście nie będziemy chować głowy w piasek jak to robi od pewnego czasu Patri~

REXIS :cup:

Cecil 20-09-2006 07:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavierek (Post 993592)
Heh Miejmy nadzieje ze rexis wygra ta wojne ;] A wszystko sie ku temu zapowiada :D

Skoro tak to twoj kolega to COWARD

Anvortis 20-09-2006 16:21

A co do honoru i lojalnosci. Deeyaj (wiadomo o kogo chodzi) wez wyjdz wkoncu z tego PZ i dzialaj cos.

Cecil 21-09-2006 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 996112)
A co do honoru i lojalnosci. Deeyaj (wiadomo o kogo chodzi) wez wyjdz wkoncu z tego PZ i dzialaj cos.

On ma studia, niema czasu TYLKO na tibie :)

Anvortis 22-09-2006 19:54

Tak, tak po wojnie sie wymadrzal ze pozabijalby wszystkich ^^. Szyde'rca kozaczek ? raz padl na poczatku wojny i juz wiecej nie bral w niej udzialu ^^ LOJALNOSC WOBEC EXPA.

Devils 23-09-2006 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 999120)
Tak, tak po wojnie sie wymadrzal ze pozabijalby wszystkich ^^. Szyde'rca kozaczek ? raz padl na poczatku wojny i juz wiecej nie bral w niej udzialu ^^ LOJALNOSC WOBEC EXPA.

co ty kurwa mozesz wiedziec typie? idz kurwa siedz do 4 nad ranem az sie szwed na szoszo lognie bo rl owner dyga wora wiec stfu ;)

Anvortis 24-09-2006 10:24

To ty chyba miales wojne tylko z szoszo. Dobra nie wazne, ile przegrana gildia placi ? :P a moze odchodzi z servera ;]

Devils 24-09-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvortis (Post 1001515)
To ty chyba miales wojne tylko z szoszo. Dobra nie wazne, ile przegrana gildia placi ? :P a moze odchodzi z servera ;]

obecnie z ich zaplat wychodzi 3mln gp~

Igrexou 24-09-2006 16:40

niezły hardkor :P btw: jak dzielicie te 3m? ;d

Anvortis 24-09-2006 17:36

Na miejscu Rexis podzielilbym kase na tych co brali udzial w wojnie :)

Cytuj:

On ma studia, niema czasu TYLKO na tibie
A wiesz co ja mysle ? bullshit dziwnym trafem gdy skonczyla sie wojna zaczal wbijac level WTF ! ? co tak szybko skonczyl studia 0.o cos mi tu nie pasuje

Dark morav:
Sep 16 2006, 12:35:34 CEST Killed at Level 67 by Deeyaj Quarion and by Flakon Del Fifik

Zeby na wojnie tak kozaczyl a nie zabijajac 67 lvl z kolega na 139 LVL ! boshe ...ja bym mu dal 20 GP za bycie w gildi conajwyzej.

Xavierek 25-09-2006 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mihauek (Post 995171)
:baby:
człowieku czy ty widzisz jakikolwiek sens w przeprowadzaniu jakiejś za pewne nudnej i monotonnej wojny podczas kiedy Rexis ma spięcia i sieją panike na servie? Ludzie z niecierpliwością czekają na nowe servy PvP żeby tam sie wykazać... To nie ma najmniejszego sensu... wojna to raczej walka o panowanie a Ypsilon puki co to nie ma najmniejszego zamiaru panować bo od tego są inni na tym servie... więc po co jakiekolwiek posty i mowa o wojnie skoro bardzo dobrze wiesz że do tego nie dojdzie?! Po co wszczynać panike w Exicition?! Żeby sie member'sów pozbywać? Po co?!! Są ważniejsze sprawy na dzień dzisiejszy dość niepokojące...

Ale oczywiście jeżeli tylko ta wojna zostanie wypowiedziana to oczywiście nie będziemy chować głowy w piasek jak to robi od pewnego czasu Patri~

REXIS :cup:

Po 1 to ja nie wszczynam paniki.. Bo i tak juz połowa memberów odeszła z exicition a pozatym 2 połowa łacznie z liderem jest retired (lider nie ma neta) i brakuje vice wiec gildia pewnie (a moze juz) sie rozpadnie..

Po 2.. Nie strasze nikogo wojną tylko powtarzam to co już było powiedziane.. To ktos od was groził Exixition wojną -.- Do której naszczescie nie doszło ..

Azenus 14-10-2006 17:29

bump, co sie dzieje?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56.