![]() |
Sep 17 2006, 17:30:59 CEST Died at Level 109 by a dragon <- Raric ^_^
<offtopic>Bartaz ile masz dist/m lvl??</offtopic> HAIL NT ! |
Cytuj:
Btw. Chyba nie czaisz co to jest ironia w opisie Ixandu xd Btw 2. Nekromanta widze sie rozkokosił bardzo i szasta tymi warnami na lewo i prawo ;o Btw 3 Cze all ;; Btw 4 Hail NINE THOU _/ Btw 5 @Luppy aka Lord Włodek Włodi nie wiesz ze posiadanie wiecej niz jednego konta na Tibia.pl jest zabronione? ;/ |
btw12425343543541.HAIL NT
btw12425343543542.HAIL NT btw12425343543543.HAIL NT btw12425343543544.HAIL NT btw12425343543545.HAIL NT :] i tak dalej |
Cytuj:
ironia- ukryta drwina, lekkie szyderstwo, złosliwość zawarta w wypowiedzi pozornie aprobującej Więc twierdzisz,ze kłamstwo jest ironią? Każdy może napisać każdą bzdure tłumaczyć później,zę to ironia ;),ale to nie zmienia tego że to jest bzdura,a nie ironia. |
Dziekuje ci , dzieki tobie juz wiem co to znaczy ironia ;ooo
Ty mans of teh Słownik user |
ktos tam powiedzial ze alliance of light ma hunta od lootara ;]
Cos tam bylo ale jakos niespecjalnie nas bije, z reszta teraz szkoda mu pewnie fragów ja osobisie mam pro u wuja vilshiona ;] spoko jest Hail Nine! |
Cytuj:
~Zawsze poszukiwany-Ja. |
hah a ja ci powiem ze mi raz dupe uratowal... 60 pal mnie nawalal w carlin mialem pz locka i napisalem do vilshiona i przylecial Nebulus i go uyebal :]
7k na miecha to nie tak duzo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem czemu taka gildia jak np. Alliance of Light nie weźmie udziału w wojnie i nie pomoże NT.
|
Cytuj:
|
"Nie rozumiem czemu taka gildia jak np. Alliance of Light nie weźmie udziału w wojnie i nie pomoże NT."
Chyba jako mieso armatnie... Ilu ludzi ma tam z 55 lvl ? Reszra jest na jedno sd/ue od aurotha. |
Hehe battle nie ma Nt siedzi w pz a Author,Lootarkungen,Otto Chaos,Walik Soul'Shade,Milos Soul'Shade and more..... poprostu sobie expi ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niechce mis ie sprawdzac ich dokladnych nickow tzn. niektore znam ale i tak wiadomo o kogo chodzi |
powalczyc warto zawsze dla morefana xD , ale i tak saphira jebie ;-( kiedys byla fajna
|
Cytuj:
|
Sep 23 2006, 11:15:49 CEST Killed at Level 118 by Klockren
and by Lamac Vor'Lzogh lootar~^ |
Oj padło sie lootarowi ;< jaka szkoda, a zrobił chyba 1 mln expa, jejq ;<
vei - Death Renger? |
<cytuje>vei - Death Renger?</cytowal> xd
nie : > |
huhu chyba juz nie bedzie fragow ? :s
|
Powiem wam że moja opinia jest taka: NT nie ma żadnych szans bo za mocna ekipa jest w All~ .. Dla mnie to najlepiej niech ta wojna się już skonczy X(
|
Cytuj:
|
jaki koniec fragow ? jak zaczne siac i zniszczenie moim exori i broadswordem to all popadajom
|
Cytuj:
|
czeba jakiegos ass loga jebnonc na lootarkunga bo ten to co chwila se expi i expi i se wbija te lvle brudas
|
Siemka all, na poczatku chcialem zaznaczyc ze to ja tez jestem Chaos Drake gralem na nim w all bitwach ze swe, prawdziwy chaos ten co postuje tylko expil kradl i powerabusowal polakuw, chce powiedziec ze niechce juz brac udzial w tej glupiej wojnie lecz mi szwedy niepozwolom. wiec ja raczej zaczynam przygotowywac payment na iridi gdzie mam hunta i gram teraz zeby sie wyplacic 2 czarned i 1 czarned dla qmpla qmpla co mnie hunci, cuz hail drakonians hail chaos drake w razie jakich kolwiek klopotuw na saphirze (powerabuse, ktos zabil polaka , szwed wpadl na exp spot - pisac nr gg 2461098 mam nadzieje ze bede mogl pomuc dawajac za free jakies eq co mi zostalo czy cos. pozdrawiam cya
|
lmao rozdwojenie jazni ;;
|
Cytuj:
|
Szwedasy to sa takie PA zaczalem tu grac i juz mam 3 hunty :) i 24 lvl jak narazie tylko na slowach sie skonczylo -.-
|
lol po co zaczales tam grac?;p
jesli masz za duzo czasu i lubisz zmieniac postacie & serwy to czemu nie, ale jesli nie...to idz stamtad poki masz low lewa ;p |
HelloŁ
Dzis rozmawiałem z Nok'ha i Mec'ha~~ chcą się lać 6vs6 swoimi sorkami 30-45lv niestety mam truskawe która wpadła w dziwny sposób;p pomagałbym swoim najcikiem=Pwiec..jesli macie jakies nobowate chary 30++lv to mozemy sie pyknac ze szwedami:> Albo zrobic kuku siku muku triku i jebnac sie na nich cala banda(jakiegos aas log sie jebnonie×D) @Kwa |
o lol
hyrymyhypy
Chciąłem zaznoczyć żę to nie jest wojna między polakami a szwedami!!!!!!! To guildwary, więc czemu polacy nie mają szans, skoro to starcia między gilidiami Wiadomo że szwedzi hate polaków i nawzajem ale główna wojna to guildwar!!:) |
Drugi Owner Integry here :), stwierdzam ze poziom na tym forum dalej nie podniósł sie ani troche, ci co byli 'pr0' dalej sa :)) <- tak to była ironia
wazelinki dalej wchodza w pupe, najmniej doinformowani i kumaci nabijają najwiecej postów. Tylko Gorfin juz może zaprowadzić pożądek, i napewno jego metody nie wszystkim sie spodobają, także nie macie co pokładać nadzieji że Saphira powstanie z gruzów, jest to najmniej rozwinięty świat, tu się nigdy nic nie zmieni lalala. |
Cytuj:
czego ? lol |
lmao ;;
owned nie wiem, moze myslal ze go ktos zna? |
zaliczam sie do tych "pr0" plsssssssss ?
wogole kogo obchodzi saphira? ; |
No ciekawa sprawa:D Wczoraj zaczołem tu grać i mam 5 level. Problem polega na tym czy na mainie przyznawać się do narodowości;)
O co chodzi dokładniej w tej wojnie. Dwie gildie się naparzają czy dwa kraje? @down Sam masz niski level więc zrezygnuj, chcę to zobaczyć :D Szwedów się nie boję bo prawda jest taka, że nie są takim chamami, przynajmniej na innych serwerach, a Polacy już się wybijają nawzajem wszędzie. |
@up
lol? A czemu mialbys sie nie przyznawac? wyloozuj oni nie bija 8 lvle ;;; ale i tak skoncz grac tam poki masz low lvl bo jak zrobisz wiekszy lvl to moga cie zabic ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |