![]() |
@up
Ajc kolos wiem, ale wiadomo szybko sie pisze to czasami takie byki wyskakuja ;) @koper O jakiej niespodziance mowisz? xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up.
A ja dziękuje za wyjaśnienia i poprawke ;)... |
<siorb i wielki płacz> A W JAKIM FAKE'U JA BĘDĘ?!!!!!!!!!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!
;<. <the noob mode on>ogulńe muwionc daie 4356534666546347?10 !1111111111111111111111<the noob mode off>(podałem ocenę tutaj) Aha, zmieniam nick jaki Ci podałem w rekrutacjach na Merious usuahsauhsuahsauhsuahsuahsuahsa! podaj gg to powiesz mi w jakim fake'u będę;> |
Fajne lokacje. Fajne outfily. Fajna fabuła. Fajne efekty.
10/10 ;) Jeden z lekpszych fakeów na stronie. Mam nadzieje że go skończycie. |
Fake wam wyszedl 10/10 :) (dzieki ze mnie poprawiles)
|
@UP
WAM! To są ONI! Nie ON jeden tylko ONI! Czytaj trochę, a nie odrazu obrazki oglądasz, dobra? -.- |
suuuuuuuuuuper fake nie moge sie doczekac next part:D
|
@WKoper
Super niespodzianka, nie ma co! -.- |
@up
On napisał, że MOŻE być, a nie, że BĘDZIE. Czytaj trochę, a nie od razu obrazki oglądasz, dobra? (poznajesz te słowa? :>) @up Oczywiście, że się znajdzie. :P |
Aplhiee...
Znalazłoby sie tutaj odrobinę miejsca dla mnie? ;) Z oceną fake poczekam, aż rozwiniesz fabułę. |
Ogólnie fajnie. Ciekawe i wogóle. Akcja tylko ciut wolno sie kręci.
Znalazłem pare błędów czy może jak kto woli "technicznych" niedociągnięć XD Może uznasz że to drobiazgi ale błąd to błąd ;p -Dolne krawędzie bali od palisady powinny byćokrągłe a nie kwadratowe -źle narysowane domy ze spadowym dachem(ogólnie pomysł fajny, no ale jak sie chce zrobić cośfajnego trza sie postarać) Zauważ że grafika tibii jest w perspektywie w której pionowe rzeczy są pod kątem 45* do przedmiotów poziomych (na płaszczyźnie którą jest monitor:p ) Trudno więc narysować płytą dachu która jest ani poziomo ani pionowo. Jest jednak sposób:D Krawędź dachu jest dokładnie w połowie domu(patrząc z góry) więc w grafice tibii miejsce w którym powinna być krawędź znajdziesz tak: http://img316.imageshack.us/img316/8060/domerrorgb5.png mogłeś też mocniej przyciemnić jedną strone dachu. -Miecz który koper ma na plecach też jest źle ułożony: http://img245.imageshack.us/img245/7...ormieczgs4.png -Granica wody i bruku w mieście: nie widać pionowej częsci brzegu -mostek w porcie: na czym on sie trzyma?! Tam powinny być podpory... -Ta belka łącząca łódź: wyglada jakby te 2 łodzie na niej leżały :/ To że wytyczyłem ci tyle "błędów" nie znaczy że jesteś cienki. Jesteś pomysłowy. Wymyśliłeś kilka ciekawych rzeczy o których nie jeden fakeowiec nawet nie myślał (bez obrazy dla fakeowców xD ) Znasz sie na rzeczy:p Apropo tych błędów, może pomyślisz że sąbłache ale powodują one efekt niedokończenia... Rób dalej czekam na next paart! OCENA: 7.5/10 |
@up
Dzięki. Następnym razem się postaramy. @topic Jutro się biorę za fake. Może do niedzieli zrobie. |
@up
Tak, wiemy, że fake robisz tylko w weekendy, mimo, że jesteś na gg w środku tygodnia, nie musisz nam powtarzać ;D @Glaves Mało zauważalne błedy, jednak masz rację ^^ Jak się przypatrzeć, rzeczywiście dziwnie to wygląda xD |
Dali dali 10/10 :p :D
|
Hohoho... Widze nawet, że dostałem się do fake'a :D Jak miło z Twej strony.
Dzieło podoba mi się wybitnie i jest jednym z lepszych na forum (choć w moim przekonaniu niepodzielnie panuje tu Cykl... Ale to tylko moje zdanie). Jestem bardzo ciekaw kontynuacji, nie mogę się wręcz doczekać... Oby tak dalej! Ale eerion ma rację, z oceną poczekamy do rozwinięcia. |
A teraz mały konkurs: Kto znajdzie na ostatnim screenie anagram od ksywy jednego z bohaterów, dostanie rolę. Jaką? Tajemnica.
@down Po jakiego grzyba sie o to pytasz jak nie wiesz to prosze wyjdz i nie wracaj... |
eeee Anagram? ;/
|
@up
Przestawione literki w słowie, np. TAZESUM = MATEUSZ xD |
Roth Suil - Ilus Thor? :>
Wyrazy odwrotnie, czyta się 3, 4, 2 i 1 literą. |
Kiedy nExt czesc!!! 101 post :P
|
No, Nadrillku, blisko było. Ale on nie jest jednym z bohaterów fake. Jak na razie. Potem się zobaczy. Ale w nagrodę dostaniesz... No właśnie, co? Rolę już masz, więc... Sam coś wymyśl. Byle w granicach sensu.
//EDIT// Co do fake - nie wiem kiedy będzie. Bitwy nie jest łatwo zrobić, a ostatnio mam mało czasu na kompa. Jak na razie mam jedną scenę bitewną. |
Super fake. Bardzo fajne efekty, wykonanie i super fabuła, bardzo spodobał mi się ten las <xDe> 9/10
|
- czyścimy.
|
Mozecie juz dac nam spkoj mamy tez swoje sprawy... wiec nie piszscie postow typu "kiety negzt bart ?!?!!?1" bo to tylko jeszcze bardziej nas odpycha od fake'a zrozumcie to nie jest taka latwa sprawa...
|
@upup odnośnie do up
WŁAŚNIE! :p |
wiem, że nikt mnie nie przywita na tibia.pl, że tak długo nie byłem, ale praktycznie warcam tu już tylko co jakiś czas żeby nacieszyć wzrok dobrymi fake'ami (Alph, Koper, uznajcie to za pochwałę, Alphadron, jeśli wolisz inny skrót od twojego nicka to powiedz, a poprawię).
Ten fake to kawał dobrej roboty. Już 20 minut próbuję zgadnąć czyj to anagram, ale nie wiem...(wiem jaki jest synonim słowa synonim :p ) dacie maleńką podpowiedź? czy wogóle jakiś anagram czy tam kilogram tam jest? na razie próbuję dalej, ale jak znam życie dopuszczam 2 scenariusze: 1. Nie zgadnę, a ten fake będzie nadal jednym z najlepszych na forum 2. Nie zdążę, reszta jak w 1 punkcie. ale spróbować nie zaszkodzi. Kiedy dowiemy się jakie były losy Cegły? |
Cytuj:
Eee Koper = Repok? moze juz ktos zgadł. ;P |
Jakim prawem ja tu wystepuje ?! I to jako jakiś idiotyczny strażnik !
A tak pozatym to 9/10 |
@up
A nie wiem. Po prostu popatrzyłem , że słynni fejkowcy się zgłaszają, to wpisałem tych najsłynniejszych. Lecz zapomniałem Cię o zgodę poprosić. Wybacz. :P @Vansider BRAWO! W nagrodę dostajesz rolę Króla tego miasta. :P |
Thx very thx ^^
|
Alph daj no next part bo to już nudne sie robi -.-
@down tak, chyba fake zawieszony... a tak mi się podobał... ;( |
Trochę dawno komentów nie było... Zdaję mi się że cały projekt jest zawieszony, a szkoda, bo fabuła fajna. Tyko to miasto jakieś dziwne było, takie pochyłe... 8/10
@down: Przyjąłem i dziękuje! |
Nie zawieszam fake. Robię, ale powoli, bo po prostu nie mam chęci.
|
Evul Evul 666!!! Tylko jedno mnie gnebi... czemu moi sludzy zawsze przegrywaja do cholery?! xD
|
No no, ładny fake. Wykonanie super (grafa i sklejanie). Dialogi dobre, ale mogą być lepsze =]
Więcej akcji! :D |
Hmmmm..... nieźle :D coraz lepiej wam idzie! B) Gratz!! Dam 10/10 chociaż zauważyłem dwa błedy na zdjęciach (jeżeli je uznacie :evul: ): po pierwsze drzewa kolo pałacu... troche dziwnie, że wyrastają z płyt marmurowych/ betonowych, po drugie biała flaga na okręcie troche nie pasuje, może zróbcie jakąś królewską?? :p
A pro po do anagramu. Chyba wiem co to ;) Wudar = Udar?? |
@up
Faktycznie są błędy. Uznajmy, że korzenie drzewa są pod płytami, a flagi jeszzce nie wywiesili. ;) Anagram niestety nie ten. Kombinuj dalej. :P @down Nie ten. :P |
LIraghan? czy to jest to imie? ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |