![]() |
Cytuj:
Miesięczny koszt utrzymania serwera to 289,14 zł [brutto]. Nie dysponując tą kwotą na kolejny miesiąc, skazujemy grę, po prostu - na wyłączenie. no to ladnie heh |
Stronka juz dziala...:D
moze juz dzis i grac bedzie mozna ;] |
naraszcie juz niemoglem sie doczekac
|
...
No nareszcie juz myslalem ze nigdy tego nie bedzie
ej a jak sprawdzic czy serw jest offline???bo mi jak chce zrobic nowe konto pisze ze serwer jest albo przepelniony albo offline |
@up
sam sobie odpowiedziales :P NO TO TERAZ CZEKAMY NA GRE ! Ide zaraz odrobic lekcje bo jak dzis wlonczy to bede siedzial reszte dnia pewnie :D A wiece co i tak jest najgorsze? Zaniedlugo i w tej grzez znajda sie prywatne servery ktore przygniota ten wlasciwy :/ |
Cytuj:
|
kurcze no czekam od przyjscia ze szkoly zeby serw byl online a tu offline caly dzien jest!!!co jest grane???o pulnocy wloncza czy co???
|
to teraz wam radze ruszyc dupy wchodzisz na dbo2.pl i SCIAGAC NOWEGO KLIENTA BO SERVER JEST ONLINE ! HAH! WKONCU !
|
Już znalazłem niepoczytałem dobrze:s
|
Oczywiscie... Caly czas mnie loguje,loguje i nie moze zalogowac kurwa. A napalilem sie na gre i czekam na nia od tamtej srody ...
|
Omg :P
To jest nienormalne! Tyle czekałem, a tu ku**a lagi jak na developerskim... i Co to ku**a ma być!!! Bez kitu, porażka! "And he's danced..."
|
u mnie to samo a myslalem ze bedzie juz dobrze a tu huj by strzelil
|
a tam w takiej ramce jak sie wlacza gre pisze ze przypominam ze gra nadal jest na serverze develeeuropeskim....nowy serv bedzie za ok 2 tyg.
|
chyba ktos im powiedzial ze to znow zel chodzi i robia remont serwera "znowu"
|
Cytuj:
wez pisz po polsku...bo Cie napoczatku rozczytac nie moglem...moze i robia bo znowu chwilowo? off ;p |
LOL ściągłem klijenta i chce odpalic i jakis błąd wyskakuje:s wtf?!
Up#ja sie jakoś umiałem rozczytac za 1 razem:S.Tylko zle napisał jedna literke i już nieumiesz poczytać ,zamiast "żle" napisal "żel" każdemu sie zdażyć może . |
A mi sie z gra niechce polaczyc... wyskakuje "połączono , wysylanie danych logowania" i niiiic... prubowalem pare razy ale to nieskutkuje a na poczatku byly 24 osoby online a pozniej 26.. o co chodzi? plx help !!
|
Ja zrobiłem ten błąd ale teraz dałem loguj i pisze cały czas "Połączono ,wysyłanie danych logowania" wtf wysyła sieto umniez minute już:S.Czego to vina wie ktoś może??
|
No to ladnie wlogowalem sie raz a tu blad 429 run time a potem run time 9 -.- kozak i pogralem sobie....
|
Wkoncu meczylem sie i meczylem....i to zrobilem te wszystkie pliki co macie spakowane w winrarze wypakujcie do windows/system32 i ten 1 pliczek ktory dalem na 1 stronie... mysle ze sie wlogujecie ;p
a tu dzisejszy moj ss'ek z gry ;p http://img90.imageshack.us/img90/328/lvl3fx1.th.png Pozdro dla Kakusiaka (jak dobrze napisalem)widzialem go ;p jak gral ^^ dodawac do vipow nick RiverN ;p |
ja pier... przecież oni tego nie robili to gotowy client Eclipse fest się męczyli jedyne co to grafika nic więcej
|
Niech wejdzie tu jakiś mod czasami bo się ostry spam zaczyna....
PAMIĘTAJCIE ŻE TO NADAL BETA TESTY ! |
Cytuj:
mysl zanim posta napiszesz |
To jest kuzwa chore!! Nieodść że czekałem 2 dni żeby zobaczyć co to jest.. To tu taki wał pisze "Połączone ,wysyłanie danych logowania" wtfff.. niedość ze czekam to za każdym razem co sie loguje to pisze "Podałeś złe haslo:S"WTF zróbcie coś z tym...
|
Cytuj:
Found Trojan/Spy.Coiboa.B ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing ^^ |
WKONCU udalo mi sie grac:P
@Fivapo Mialem taki sam problem, a oto rozwiazanie sciagasz to http://www.jelcyn.com/dll/richtx32***** wypakowujesz na c.-> WINDOWS->system32 nie mylic z systemem Co do gry to gra sie super, jedyna denerwujaca rzecza jest to ze od zawalenia jest sajanow...po mapie biegalem tylko ja 1 android 2 namekow a caa reszta (15+) to sayanie :/ Androidzi roks :D |
Ja nie moge sie zalogowac. Pisze wysylanie danych do logowania.
|
pogralem 2x i dalej to samo ;p
|
Cytuj:
|
ja tez android na ss'ku bylo ;p androidzi RoX....tez gralem 2x i znowu to samo...;/zalogowac sie nie mozna ;/ pewnie jak rochal cos wprowadzil o tej 12:30 ;/ i tyle....i sie zalgowac nie mozna wkoncu to beta... ;p
pozdro |
jaki masz lvl bo ja 6:D
|
ludzie glosujcie na moej ankiecie na dbo2.pl jesli chcecie zeby bylo cos w stylu depo to jest link do tej ankiety http://www.dbo2.pl/site/viewtopic.php?t=454
|
Gra może bedzie niezła, narazie coś robią :]
|
Hehhe....gz Kak :P ja mam 3 andkiem a 2 sajanem i bede narazie gral nim :PP
|
ja 6 level sayanem ale nie expie głownie zwiedzam mapki , wkrywam bugi (wkońcu po to jest beta test :PP)
Co do gry poprawiono kilka rzeczy(między innymi logowanie , teraz max 5 sek i już przechodzi do okna postaci :) ZA KAŻDYM RAZEM) Teraz już trzeba tylko czekać na full version (moim zdaniem wyjdzie 1.10.2006) |
Mnie do tej pory nie udało się ani razu zalogować. Blah.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i potym zobacze czy bedzie chcialo mi sie grac :o :D |
Nie mozna sie zalogowac... pisze ze serwer jest offline albo jest pelny... :P Moze to tylko ja tak mam ? Jeslli wiecie co robic to piszcie ;]]
|
Ludzie to są OPEN BETA TESTY!!
:P Nowy patch, 1.3e. Jak narazie do wyboru masz 3 servery (Oczywiście wszystko jest na jednym głównym, po prostu zostało podzielone na trzy.) Stare grafiki są przerabiane przez ekipe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30. |