|  | 
| 
 orc berserker, niezly z niego przystojniak, no i ta czerwona kurteczka xD | 
| 
 water elementar dwarf guard | 
| 
 Assasin Scarab Ancient Scarab Orc Leader ...i to chyba tyle:cup: | 
| 
 dragon,assasin | 
| 
 Moje ulubione potworki z wyglądu to: -Orc Berserker -Orc Leader -Quara Pincher -Scarab -Vampire Pozdro ~$eCuR | 
| 
 Water Elemental  Quara Predator :] | 
| 
 Ferumbras(s?) | 
| 
 Wszystkie krasnoludy w tej grze wyglądają po prostu świetnie! :)  No i smoki są dość ładne. | 
| 
 Dragon. Apocalypse. Ferumbras. Warlocki też niezłe po UPie ;) Elf Arcanist! Dipthrah/Ashmunrah/Rahemos Lethal Lissy :) | 
| 
 Wedlug mnie to najlepsze z wygladu : Thornback Tortoise Ancient Scarab Carniphila Assassin Dwarf Geomancer Beholder Behemoth Yeti :P:P | 
| 
 Fubermas,demon,fire devil, witch, dragon. dragon lord i Hero | 
| 
 fire devil i assain | 
| 
 BK - ma takie seksowny outfit :D:D:D | 
| 
 1.Ukochany Toad :)  2.Hmm...Moze Ancient Scarab 3.Banshee ~Yours Dave =] | 
| 
 ^^ Mi najbardziej podoba sie : - Ferumbras 8o - Assassin 8o - Water Elemental 8o - Minotaur Mage 8o - Fire Elemental 8o - Quara Hydromancer 8o ALE I TAK NAJŁADNIEJSZY JEST BUTTERFLY :D | 
| 
 Rat-.- A tak serio Ferumbras, Demon, Fire Devil, Mummy | 
| 
 Amazonki/Valikirie z miseczkami DD | 
| 
 @ Up, up, up, up [...] up, up... Coscie się tak tego Ferumbrasa uczepili xD Topic: Moim zdaniem najładniejszym potworem, i najlepiej of course wykonanym, są wszystkie monstery z serii Quara (predator itp.) | 
| 
 Heh, wszyscy atakują Ferumbrasa. | 
| 
 dwarf geomancer Utevo Res Ina "dwarf geomancer":D | 
| 
 Ulubiony potwór Mnie się najbardziej z wyglądu podobają: -Necromancer -Demon -Serpent Spawn -Dragon Lord -Fire Devil :D | 
| 
 vampir ofkors :P | 
| 
 A mi mumia jest taka slodka i puszysta :D | 
| 
 A mi się najbardziej podobają: Black Knight Assasain Beholder Giant Spider | 
| 
 Giant Spider. | 
| 
 Hmmmm..  A więc... Rat, Orshabaal, Mino Guard, Demodras i Behemot Jestem Oryginalny XD | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Gs bo taki straszny Dragon i oczywiscie Ferumbras | 
| 
 Fd! Mi do gustu przypadl Fire Devil (jak to ja na niego wolalem rok temu ...Taki ogniowy zgredek ^^)  Fajne po updacie wygladaja dsy i szkielety ;] | 
| 
 Mój ulubiony monster :P Orc Berserker,Fire Devil,Minotaur Mage,Quara Mantassin(nie wiem czy dobrze napisałem) | 
| 
 Assassin świetnie wygląda, Fire Elementar też w miarę mi się podoba. | 
| 
 Mi to oczy wiscie.... mi  carrior worm poniewaz jak poszlem na drakonia quest to ga zobaczylem jest extra!!  (wielkosci cyca) | 
| 
 - Buttlefly - Ferumbrass - Demon - Badger - Thornback tortoise - Slime - Demon skeleton (stary wygląd:)) - Water elemental - Dragon lord | 
| 
 1. Efreet/Marid 2. Serpent Spawn 3. Blue/Green Djinn | 
| 
 Mi sie podoba rat,troll i cave rat. :D | 
| 
 Mi najbardziej podoba sie Hydra i Demon | 
| 
 Beholder fajne ma te oko8o  no i Quara Hydromancer tez fajnie wyglada :D | 
| 
 Bardzo lubię wygląd Dragona Lorda i Mino Maga. Mają w sobie taki wewnętrzny magnetyzm :D | 
| 
 a ja lubie orshabala (ej podobno jest jakiś nowy niebieski dlaczego na tibia.pl nie jest to uaktualnione?) | 
| 
 1. Mammoth (ciekawe kiedy bedzie jako respiący się potworek) 2. Faraony 3. Bat xD | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |