![]() |
@up
trollz pozatym i tak sorcem gra sie najłatwiej ( nie najlepiej ) |
Cytuj:
|
@up
a co sorc traci bez ue ? przecie energy beam jest dla facc ( a hity z tego sa hoho ) |
Cytuj:
niski lvl: -trolle edron -roty na Darashi/LB wyższy: hydry demony tomby etc. kupa przydatnych czarów[no ue to się nim nie expi no nie?] np e-vis e mort hury na dodatek bez pacca+promo dużo expa po śmierci leci +dodatkowe blessy+soule i mana skacze b szybko i dużo by tego wymieniać więc jak nic nie wiesz to nie mów proszę -.- |
Cytuj:
|
Ale i tak sorcem na faccu sie gra duzo fajniej niz knightem. Nie trzeba sie straszliwie nudzic stojac w miejscu i patrzac w chmurki tylko mozna od razu sobie isc expic. Sorc rlz, najlepsza profka jak dla mnie w kazdych warunkach.
|
Cytuj:
|
@up
racja . świtne rozłożenie wandów uhy i inne . stożek na moda xD ! |
Cytuj:
|
Rooker 666 ty sie nieodzywaj i wal z rózdzki a twój kumpel z tego aksa!!!!Najlebszy Sorc!
1.Sorc-Mocno i z dystansu 2.Druid-Mocno i z dystansu 3.Knight i Pal-Bo muszą skille ternic |
Glowna bolaczka knighta sa od zawsze male hity z broni, czy to z paccem czy bez pacca skille nie rosna szybciej i to jest glowny problem knighta. Bo zeby nie wiem ile skillowal to sredniej powyzej 100-120 hp na ture nie osiagnie, a sorc uderza za tyle z exori vis juz na 40-50 lvlu bez zadnego skillowania. A wysokosc hitow jest bardzo wazna, bo wplywa na predkosc expienia. Jak uderzasz za wiecej hp to szybciej zabijasz potwory i szybciej expisz. Jak uderzasz za mniej to odwrotnie. Dlatego imho knight jest slaba i uposledzona profesja.
|
Omg... Palek na facc jest best... Łapiesz skilla 50 ze spear (najlepiej 60) lub jak chcesz na 40 discie expisz na ghost landzie lajtowo...lub na dc i w ten sposob lapiesz 25+ i guardy/poh...
|
na 25lvlu na poh? pozdro
no chyba ze mowisz o cycach na poh :p |
Cytuj:
|
Druid Rox
Sam gram druidem , nie ma zaś tak żle ale pacc by sie jednak przydal :( ..
eh ... nie ma kasy ;( ps. moglem se zrobic sorcerera :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na faccu roty w veno albo na fibuli. |
noobowaty mistrz i Stożek z wami sie najbardziej zgadzam poniewaz jestescie za magicznymi postaciami ;) gralem knightem i palem , sorcem ok. do 30 lvl i zanim knight dobije te 50.50/65.65 to sorc bedzie juz dawno mykal na tombach z 20/35 lvl a magic sam sie wbije. Teraz akurat nie mam pacca :confused: ale tak sobie czytam ten temat i expie na soldkach co jakis czas schodzac na dol (expie w kazzo w kopalni) zeby zregenerowac mane a kaska tez niezle wpada , np. to jakas kusze wyjme to axe ring i sie zbiera i tak powolutku dociagne ten 20-25 lvl :) a na eq tez nie narzekam bo mam ze wczesniejszych wspomnianych pala i knighta ;)
|
Moim zdaniem jest najlepszy knight jezeli nie masz pacca.wystarczy poskilowac tydzień lub 2 i jedziesz z expem :] a jaka kasa :D
|
Pall. Czemu? Bierzesz kilka spearów w łape, wciskasz full def i idziesz na trole. Wbijasz 40 dista i bierzesz łuk i arrows i jazda. Bijesz rotwormy. Później możesz iść sobie na cyce lub soldki albo na mino pod kopalniami Dwarfów. Masz juz 65 dista i jakis lepszy lvl to idziesz na guardy. Tam robisz lootbagi i przy tym expisz. Na guardach mozna siedziec naprawde długo. Na 60 lvlu idziesz na dragi i expisz, mozesz też iść na poh. I tak do baaardzo wysokieeego levela. Proste Pall Rox ^^
|
Knight,Pall
Mojm Zdaniem najlepiej jest knightem bądź pallem.Tyle B)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |