Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa grupa. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95850)

Marixon 28-09-2006 15:30

Czyli nie będzie tej grupy :( ?

Yoh Asakura 28-09-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1002886)
EP ssie =.= Wywalili mnie za drobną pomyłkę :> A ze mną ta grupa by nie wygasła(Nie wiem jak tam teraz jest,ale przecież od zaraz moge wymyślić ze 5 sensownych tematów,w których userzy chętnie by się wypowiedzieli)

Tak, wielki Walekifa przyjdzie, założy temat i już setki ludzi będą wysyłać podanie tylko po to żeby odpowiedzieć w pańskim temacie, o Walekifo Wielki.
I co to za pomyłka, jeśli można wiedzieć ?
@Edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ponczus
O RLY? Tylko że bycie w EP jakoś mnie nie interesuje. Bo ani ja elyte ani ja player. A akurat w cyrypygi popykać lubiem.

O grach gadać lubie i chcę ale się nie przyłącze do grupy traktującej o nich bo mnie to nie interesuję. Zastanów się wreszcie czego ty chcesz człowieku.

Ashlon 28-09-2006 16:57

Nalezalem do Ordo Invictis, i co? I dupa. Grupa zdechla, bo sie po 2 tygodniach tematy skonczyly, a nowosci zbyt wolno wychodzily. Czasami nawet w Teologii jest zastoj - tylko co jakis czas wyskoczy temat, gdzie mozna sensownie pospamowac :P

Walekifa 28-09-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1007361)
Tak, wielki Walekifa przyjdzie, założy temat i już setki ludzi będą wysyłać podanie tylko po to żeby odpowiedzieć w pańskim temacie, o Walekifo Wielki.
I co to za pomyłka, jeśli można wiedzieć ?
@Edit:

Nie podniecaj się tak że jesteś liderem...

@ DOWN DOWN

Jestem mile zaskoczony twoją odpowiedzią :) Myślałem że znowu ktoś mnie zjedzie i przeczytam słowa typu "Straciłeś u mnie zdanie" .

PiXik 28-09-2006 23:03

grupy powstają jak grzyby po deszczu,nie mam nic przeciwko tylko tematyka coraz bardziej mnie zaskakuje.powodzenia

Yoh Asakura 29-09-2006 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1008181)
Nie podniecaj się tak że jesteś liderem...

To co napisałem nie ma nic wspólnego z tym, że jestem liderem. Po prostu założenie kilku tematów nie rozrusza całej grupy, nie reaktywuje jej. Ten proces jest IMO bardziej złożony. Ale nie róbmy już offtopa, bo to nie temat o EP ale o innej grupie, więc wal na PW jak masz jakieś wątpliwości. I napisz mi też (jak chcesz) co to była za pomyłka.

Ksabi 29-09-2006 14:28

Bez rozmywania już, jak coś to spamujcie sobie na privie.

Co do tej grupy, to powiedźcie jasno będzie czy nie będzie, bo już tutaj śmietnik się robi.

Glamri 29-09-2006 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marixon (Post 1007318)
Czyli nie będzie tej grupy :( ?

Jeszcze nie wiadomo.
Cały czas czekam na odpowiedź Dr. Omadera. Póki co się nie odzywa i naprawdę przykro mi ale nie wiem czy grupa będzie czy nie. Miejmy nadzieję, że Omader będzie łaskawy i grupę utworzy. ;) Póki co możemy tylko uzbroić się w cierpliwośc i trzymać kciuki! Jak tylko dostanę odpowiedź to nie omieszkam tutaj napisać i powiadomić was o wynikach moich starań. :)

Khazid 29-09-2006 18:37

Co do grupy - chętnie bym dołączył. Tylko czy ona nie wygaśnie? O figurkach mam swoje fora, gracze MtG raczej też nie powinni narzekać. A reszta? Do wszystkiego są strony/fora, a takie "coś" o wszystkim nie wróży nic dobrego.

Nie sądze, by takie podforum by przetrwało dłużej niż parę tygodni.

A i pewnie większość forum, by chciała dołączyć, z racji, że przeczytali 2 książki i grają w Tibie, a to przecież gra fantasy :/

Tazel 30-09-2006 09:39

Jestem jak najbardziej za! To bardzo dobry pomysł na grupe jest.

Glamri 30-09-2006 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazid (Post 1009188)
Co do grupy - chętnie bym dołączył. Tylko czy ona nie wygaśnie? O figurkach mam swoje fora, gracze MtG raczej też nie powinni narzekać. A reszta? Do wszystkiego są strony/fora, a takie "coś" o wszystkim nie wróży nic dobrego.

Nie sądze, by takie podforum by przetrwało dłużej niż parę tygodni.

A i pewnie większość forum, by chciała dołączyć, z racji, że przeczytali 2 książki i grają w Tibie, a to przecież gra fantasy :/

Jeżeli dobrze się tym pokieruje to powinno być wporządku, a z Gallarem mamy na to kilka dobrych pomysłów. Co do tego, że większość użytkowników będzie chciała się przyłączyć. Wiadomo! Ale będą poddani starannej selekcji. ;) (w gwoli ścisłości każdy ma szanse - żebyście się nie zniechęcali).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16.