![]() |
Czyli nie będzie tej grupy :( ?
|
Cytuj:
I co to za pomyłka, jeśli można wiedzieć ? @Edit: Cytuj:
|
Nalezalem do Ordo Invictis, i co? I dupa. Grupa zdechla, bo sie po 2 tygodniach tematy skonczyly, a nowosci zbyt wolno wychodzily. Czasami nawet w Teologii jest zastoj - tylko co jakis czas wyskoczy temat, gdzie mozna sensownie pospamowac :P
|
Cytuj:
@ DOWN DOWN Jestem mile zaskoczony twoją odpowiedzią :) Myślałem że znowu ktoś mnie zjedzie i przeczytam słowa typu "Straciłeś u mnie zdanie" . |
grupy powstają jak grzyby po deszczu,nie mam nic przeciwko tylko tematyka coraz bardziej mnie zaskakuje.powodzenia
|
Cytuj:
|
Bez rozmywania już, jak coś to spamujcie sobie na privie.
Co do tej grupy, to powiedźcie jasno będzie czy nie będzie, bo już tutaj śmietnik się robi. |
Cytuj:
Jeszcze nie wiadomo. Cały czas czekam na odpowiedź Dr. Omadera. Póki co się nie odzywa i naprawdę przykro mi ale nie wiem czy grupa będzie czy nie. Miejmy nadzieję, że Omader będzie łaskawy i grupę utworzy. ;) Póki co możemy tylko uzbroić się w cierpliwośc i trzymać kciuki! Jak tylko dostanę odpowiedź to nie omieszkam tutaj napisać i powiadomić was o wynikach moich starań. :) |
Co do grupy - chętnie bym dołączył. Tylko czy ona nie wygaśnie? O figurkach mam swoje fora, gracze MtG raczej też nie powinni narzekać. A reszta? Do wszystkiego są strony/fora, a takie "coś" o wszystkim nie wróży nic dobrego.
Nie sądze, by takie podforum by przetrwało dłużej niż parę tygodni. A i pewnie większość forum, by chciała dołączyć, z racji, że przeczytali 2 książki i grają w Tibie, a to przecież gra fantasy :/ |
Jestem jak najbardziej za! To bardzo dobry pomysł na grupe jest.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |