![]() |
Ja też mam ten problem z tym błędem Game hack has been detected nie wiem co mam robic prosze pomozcie:(:(:(
z gory dzieki |
elo mam takie pytanie, ile czasu wam się aktualizował ryl2, i czy można to w inny sposób ogarnąć, bo mi już któryś dzień się aktualizuje :)
|
Ryl jest grywalną grą ale bardzo monotomną ,szybko się nudzi grałem w to jakiś tydzień ,ale ogólnie można spróbować
|
Cytuj:
|
Nie dostałem odpowiedzi od autora tematu na gg, więc odświeżę temat.
Nie mogłem pobrać najnowszej wersji ryl2, więc ściągnąłem wersję 1411. Niestety przez tą wersję nie mogę się połączyć z serwerem. Czy istnieje jakiś patch umożliwiający update? Ew. proszę o jakiś inny link do najnowszego kilenta niż na oficjalnej stronie. PS: Czemu strona ryl1 nie działa? Została przeniesiona? |
Grałem w te grę , potem miałem przerwę na miesiąc i mi usunęło konto! Miałem 80 lvl maga :/
Gdzie można sprawdzić to logowanie? :/ Bo nie ma na stronce głównej , jak klikam tam register to mam błąd wczytywania;/ Znalazłem okienko logowania no i dupa... Recovery password też próbowałem , ale kompletnie nie pamiętam nickname- te co mógłbym mieć próbowałem i nic. Chociaż wtedy po tej przerwie 2 tygodniowe pamiętałem swój nick , ale i tak już nie było mojego konta :( O znalazłem jakieś konto , ciekawe czy to moje z 80 lvlem ;) Oby. I klienta pobrać nie mogę... Także proszę o link do clienta. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |