Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Plotki i Ploteczki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97926)

Sebarka 04-07-2007 12:22

Nius ( Ciekawostka )

Tabela zMaionowanych/zRookowanych/zDeletowanych Rookstayerów

1. [CHAR]Aqua Pal[/CHAR]( 56 lvl ) - Poland
2. Inna postać [CHAR]Lady-Cathie[/CHAR] ( 54 lvl ) - United States
3. [CHAR]Rookslayerka Moli[/CHAR] ( 50 lvl ) - Poland
4. [CHAR]Sly Rookslayer[/CHAR] ( 48 lvl ) - Poland
5. [CHAR]Pheryz Edox[/CHAR] ( 48 lvl - DELETE ) - Sweden
6. [CHAR]Yallah[/CHAR] - ( 45 lvl ) - Germany .. xD .. Poland
7. [CHAR]Xander Jelenia[/CHAR] - ( 42 lvl ) - ???
8. [CHAR]Rovger'shai[/CHAR] - ( 41 lvl ) - Poland

Jeśli znacie więcej Rookstayerow zmainowanych, zrookowanych i zdeletowanych napisz na PW

Only 40lvl+

Scobel 04-07-2007 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebarka (Post 1530062)
Nius ( Ciekawostka )

2. Inna postać [CHAR]Lady Cathie[/CHAR] ( 54 lvl ) - USA
5. [CHAR]Pheryz Edox[/CHAR] ( 48 lvl - DELETE ) - ???

Jeśli znacie więcej Rookstayerow zmainowanych, zrookowanych i zdeletowanych napisz na PW

Pheryz Edox ten pan z Nerany dostal 2xBan w ciagu 2 miesiecy za uzycie Macro/Bota, 1 dzieki mnie, 1 dzieki Aema :P Wiec nie wiem czemu pisze u niego Retried :P NA Rook Statach :P

Sirblaze 04-07-2007 14:54

Cytuj:

Nius ( Ciekawostka )

2. Inna postać [CHAR]Lady Cathie[/CHAR] ( 54 lvl ) - USA

Z tego co wiem to powinno byc "Lady-Cathie":)

Regards

Aqua 04-07-2007 20:55

Zmainowany, gdzie? jestem na rooku xd

Zrookowowany,gdzie? mam 21 lvl ;d

darushu 04-07-2007 21:16

Cytuj:

Pheryz Edox to Szwed.

Gofin 04-07-2007 23:25

[Rookgaard][Wszystkie światy]

Nius
Dobrze znana Rookstayerom strona www.rookstat.com dodała nową opcję, mianowicie "Who is online in Rookgaard". Pozwala ona na szybkie sprawdzenie kto jest zalogowany na wybranym serwie. Wchodzimy po prostu tutaj, wybieramy interesujący nas świat i sprawdzamy czy spotkamy szukaną/unikaną przez nas osobę w Tibii :]. Na wyświetlonej liście każda osoba jest zaznaczona odpowiednim znaczkiem:
n- oznacza osobę w zakresie levelowym 1-8
®- oznacza Rookstayerów znajdujących się na rookstacie (nie wyczaiłem jeszcze czy dotyczy tylko listy levelowej, czy też innych list, takich jak fishing/fist fighting). Jeżeli nie to z zakresu levelowego: 8-19
®- oznacza Rookstayerów znajdujących się na rookstacie. I tak jak wyżej, jeżeli nie to z zakresu 20+

kuba1324 04-07-2007 23:51

@Up.
Aldora, jak zwykle jest zaludniona... ;d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aqua (Post 1531002)
Zmainowany, gdzie? jestem na rooku xd

Zrookowowany,gdzie? mam 21 lvl ;d

Hehe, sprawdzasz ile teraz potrzeba czasu na wbicie 50lvl+? ;)
Zadziwiasz mnie...

Xzizikur 05-07-2007 11:33

Nius:

Lord'Luster nie daje się naszemu rodakowi Wesołemu i wbija 87 lvl.

edit@

Nius:

Voodoo następne 100k expa w 1 dzień:
Lipiec 4: +136,498
Lipiec 5: +100,680

Jak można tak PG'owac? ;o)

Manik Rookmaster 05-07-2007 11:40

@Xzizikur: lord'luster ma trzech ownerów. Co do voodoo nie mam pewności, ale 'on' gra prawie 25 godzin dziennie, więc to chyba oczywiste, że ktoś lub coś mu pomaga.

Mega_RobalXXL 05-07-2007 12:20

Lord'Luster - co moge o nim powiedzieć hmm... pg... pg... pg... pg... Pamiętam co zaczynałem gre razem z nim +- . Czyli On gra od 28 lutego 2006 , czy nie sadzicie ze to bedzie rekord tzn już jest rekord.

Robal.

Sirblaze 05-07-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1531040)
Pheryz Edox to Szwed.

Pheryz Edox to Belg, nie Szwed. Wiem bo udalo mi sie go poznac nieco blizej.

Regards

Mega_RobalXXL 09-07-2007 14:21

Austin Vantage - Ban

Austin Vantage został zbanowany:

http://img108.imageshack.us/img108/1...vantagezy8.jpg

Sebarka 09-07-2007 16:04

@Robal xd

:O

@topic , Voodoo Rhtyhm czyli botter ciag dalszy.

04 Jul 2007 +136,498
05 Jul 2007 +100,680
06 Jul 2007 +124,151
--------------------
3 days of Jul 2007 + 361,269

Żeby wbić w tydzień 81-83 trzeba mieć niezłego botta.

Pholtus 09-07-2007 16:26

Uuuu przyłapali Austina na wspomagaczu ;>? Okrągłe 30 dni przerwy sobie chłopak przynajmniej zrobi =P.

kuba1324 09-07-2007 22:06

Witam!
Hehe... A propo Austina, przypomniała mi się jego dawna wpadka z wisienkami... Trzymałem to zdjęcie dość długo dla siebie, ale skoro sam Vantage przyznał się w wywiadzie do wspomagaczy oraz potwierdzili to GM'owie, to czemu by nie pochwalić się tym teraz? ;)
http://i10.photobucket.com/albums/a1...antage-bot.jpg

Pozdrawiam!
kuba1324

Xzizikur 09-07-2007 22:12

No cóż.. Austin jest wsumie botterem, ale i tak go szanuje :).

Tocallo 10-07-2007 10:40

Austin... Tibiaauto śmierdzi na odległość!
Jak już botować to z czymś dobrym, np. Tibiabot NG
a i podobno w reklamach w tibiaauto są często exploity ;S

<joke> xD

A Lady Glass ma już 52 lvl -.-
dowiedziałem się, że ma nawet 2 ownerów WTF i jedzie na bocie...
ŻAL.

Sebarka 12-07-2007 22:10

Nius :

Luster. PG ciąg dalszy.

Zaciekawiająca walka dobiega końca ( Lord'Luster vs. Wesoly Rookstayer ).

Luster dobił 88 lvl i najprawdopodbniej będzie 3, kto dobije 90 lvl.

I co zrobi ? Retired na 90 ? moze na 100 ? a byc moze nawet expic dalej... ;P
I czy de'Bove zdobędzie jakąś okrągło-piątkową liczbę ( 95 ).
Czy Wesoly Rookstayer yy.. xD nie znudzi się expieniem ?
Być może Sunrise dobije 101 lvl ( przypadkowo ) xD <- zartowalem
Czy Sir Mafjozo nie da się Xaerookowi ?

O tym ( cydad by Milan ... ) dowicie się w nast. odcinku "Rookgaard jest moim domem"( cydad by Gofin ) ^.^

Czy wiesz, że ?
Milan ognia przeszedl na wkrety red jeepa |\
Vial ala Vialix : pink jeepa | = Ironia ;O
Sirblaze : wajt jeepa ? |/

@Vial ala vialix, złą płeć dla mnie wybrałeś ;O

Milan ognia 12-07-2007 22:33

[@up]

@up:
ognia nie Ognia. No nauczcie się do cholery. Btw... osochozi z jeepami? Masz prawa autorskie na korzystanie z kolorowych jeepów? Nie?! To Ci wparuję na chatę z komornikiem, windykatorem i Lepperem. ;< A do tego wezmę ludzi z CBA, CBŚ i Rydzyka.

Tom The Tanner 12-07-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebarka (Post 1546246)
Czy wiesz, że ?
Milan Ognia przeszedl na wkrety red jeepa
Vial ala Vialix : pink jeepa
Sirblaze : wajt jeepa ?

A Sebarka przeszła na Soczysty Brąz Jeep razem z doczepioną dwukółką "Uryna Jeep"?

Zamiast mnie tu do Pink Jeepa przypisywać w głowę se pojeep. xd Jeden porządny jeep i będziesz miała niepowtarzalną okazję policzenia gwiazd, może zobaczysz białom niećwiecicę na niebozlepie.

Vial

Mega_RobalXXL 13-07-2007 01:11

Witam

Zobaczcie na komentarz [CHAR]Rookguardian de'Bove[/CHAR]

• Photobucket - Instynkt •

• ¤ "Non Omnis Moriar" ¤ •

"Wazniejsze od bycia Najlepszym jest bycie Pierwszym"

........... I'm sorry ........... <:'(

- R - E - T - I - R - E - D -

Chodzi mi o "I'm sorry" co to może oznaczać? dlaczego przeprasza?
za co przeprasza?....

Scobel 13-07-2007 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mega_RobalXXL (Post 1546586)
Witam

Zobaczcie na komentarz [CHAR]Rookguardian de'Bove[/CHAR]

• Photobucket - Instynkt •

• ¤ "Non Omnis Moriar" ¤ •

"Wazniejsze od bycia Najlepszym jest bycie Pierwszym"

........... I'm sorry ........... <:'(

- R - E - T - I - R - E - D -

Chodzi mi o "I'm sorry" co to może oznaczać? dlaczego przeprasza?
za co przeprasza?....

Za swa arogancje, pyche, swe zachowanie ... a moze to kolejna "wIELKA" Pseudo Afera ... A moze sell chara jak to miala w opisie ... wogole dla mnie ow osoba jest dziwna, podczas rozmowy z nia pisze ze mieszka za granica, a ip ma z Polski(mozna to bardziej uscislic, ale nie bede taki ZLY i nie podam tego do publicznej wiadomosci, chodz ow IP jest zmienne to ma cos co pozwala okreslic region a nawet okolice do okolo100-150km wiem ze to duzo ale to wyklucza pobyt i granie z za granicy), a i jeszcze jedno ktos pisal ze chce sprzedac chara miedzy innymi z powodu slabego lacza ... no coz predkosc jej internetu nie powinna byc problemem, dla czego ?? A to juz tajemnica :)

Milan ognia 13-07-2007 06:34

[@up]

@up:
Ale szybkość łącza to nie wszystko, no nie? :p

Edek Rozprowacz 13-07-2007 09:25

@Co innego sprawy które nie pozwalają grać a co innego wkręcanie komuś jakiś głupot jak na przykład wyjazd za granice -.- .

Btw. Stawiam ze Luster porobi RDB i jako drugi wbije 100 ;>

Scobel 13-07-2007 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia (Post 1546706)
@up:
Ale szybkość łącza to nie wszystko, no nie? :p

No tak, w tym przypadku trzeba chyba bylo by najpierw wymienic glupote :) ... No bo jak mozna inaczej nazwac takie zachowanie ...

Kshaq 13-07-2007 12:09

Znowu zaczynacie? Uspokójcie się... xD

Fpitolony w sprawe 13-07-2007 12:24

Instynkt pewnie znowu nas wkreca, chce byc "na topie", a wy dajecie sie nabrac ;d, - tyle :D

Scobel 13-07-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1546975)
Instynkt pewnie znowu nas wkreca, chce byc "na topie", a wy dajecie sie nabrac ;d, - tyle :D

Nie no brawo!! Szok, Podziw, ale jestes jedno ale ... MY TO WIEMY :D

darushu 13-07-2007 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1546975)

I tak Ją malo kto lubi, wiec w najlepszym wypadku Jej to guzik da :)

Scobel 13-07-2007 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1547013)
I tak Ją malo kto lubi, wiec w najlepszym wypadku Jej to guzik da :)

Wiesz osobiscie ją kiedys hmm podziwialem(chodz to za duze slowo), ale po tym jak zaczela krecic gdzie to ona nie mieszka, ze nie uzywa GG, no i przede wszystkim jak zaczela kasowac moje posty tyczace sie jej osoby ... to dla mnie stala sie gorszym noobem niz ten co na rooku czy mainie pisze "Plz Free Eq" ... Wiec co do ow pani "Mniej niz Zero"...

Kshaq 13-07-2007 18:47

Hehe xD Nie zapominajcie, że to jest temat o plotkach. Proponuję utworzyć osobny temat o Instynkcie, abyście mogli ją poobgadywać, a nie śmiecić w temacie Milana (chociaż on sam śmieci xD)

Marcin24 13-07-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1547702)
Hehe xD Proponuję utworzyć osobny temat o Instynkcie, abyście mogli ją poobgadywać

Uważaj co mówisz Kshaq, bo niektórzy biorą to na serio :)

Xzizikur 13-07-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1547842)
Uważaj co mówisz Kshaq, bo niektórzy biorą to na serio :)

Ehh.. dla funu zalozylem ten topic x.X

Kshaq 13-07-2007 21:11

Wiem, dlatego przy każdym ironicznym zdaniu napisanym 4 fun będę stawiał nowo wprowadzone tagi:
<Śmiech Czesia> </Śmiech Czesia>

:D

Edek Rozprowacz 13-07-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzizikur (Post 1547957)

Dla funu tez dostaniesz za niego warna ;>. Ale przynajmniej jest sie z kogo pośmiać Gratuluje !

@Scobel
Dziwne że aż tyle czasu musiało upłynąć żebyś doszedł do takich przemyśleń. O.o

Kshaq 14-07-2007 00:00

Edek, mało jest osób, które teraz przynają się do tego, że po prostu szanowali Instynkt jako gracza (Jako najlepszą Polkę itd.). Nie widzę więc powodów, aby teraz komuś to wypominać, bo myślę, że każdy z nas miał chwilę zachwycenia jej levelem, jej potęgą na Rook'u (Która się skończyła z tym upem auehahaha) xD

Scobel 14-07-2007 00:23

2x1xUP.

Wiec tak w jakims stopniu nadal ma uznanie w mych oczach ale za zdobycie exp nic wiecej i bardziej to uznanie wedruje dla postaci(jesli mozna to tak nazwac)niz dla ownera(bo kto wie ktory/ktora to juz, a moze nadal ten sam pierwszy ...).
A o RdB wypowiadalem sie juz kilka razy, ale dziwnym razem z ow kilku razy kilka, pstryk fik i albo znikaly albo zmienialy kolejnosc z pierwszego na dziesiaty ...

Sadze ze takim dzialem jakim jest nasz dzial powinna zajmowac sie osoba ktora jest "czysta" i nie robi sobie drwin zarowno zgraczy jak i regulaminu ... I wcale nie musi byc to osoba znajaca sie bardziej niz my na rooku, wkoncu my sami o siebie zadbamy a ow modek jest tylko potrzebny do sklejania tego w calosc i by zasady byly przestrzegane :)...

Marcin24 14-07-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1548333)
Sadze ze takim dzialem jakim jest nasz dzial powinna zajmowac sie osoba ktora jest "czysta" i nie robi sobie drwin zarowno zgraczy jak i regulaminu ... I wcale nie musi byc to osoba znajaca sie bardziej niz my na rooku, wkoncu my sami o siebie zadbamy a ow modek jest tylko potrzebny do sklejania tego w calosc i by zasady byly przestrzegane :)...

To co, robimy rewolucje przeciwko RdB? :D

Scobel 14-07-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1549586)
To co, robimy rewolucje przeciwko RdB? :D

Przed przeczytaniem dalszej czesci tego tekstu pamietaj iz wyrazone w nim opinie sa prywatnymi opiniami Scobla, i wszelkie podobienstwa do osob isteniejacych w "Normalnym" swiecie sa przypadkowe ... oczywiscie chodzi mi do osob poza RdB :D

Wiesz mozna robic, ale ona tak sie WGRYZLA w to forum ze nie wiem czy nie bedzie trzeba jej wyrwac wraz z kregami ... :D ... jesli jest samo krytyczna i zwraca uwage na innych to powinna zachowac sie z duma lub tez z godnoscia lub hmm ... no jakos tak inaczej, i powinna sama zrezygnowac z ow stanowiska ... Bo jak juz nie raz ludzie pisali na tym forum, modka powinno dostawac sie przede wszystkim za pomoc a nie znajomosci, lev czy w jej przypadku po czesci pewnie znajomosci ... Jest Nudna, Zbedna/Zbyteczna, NieUprzejma, Hmm Narcyzowata-tyczy sie stosunku do postaci :) ...

Wiem ze sam nie jestem hmm idealem a moze to i zle slowo, ale znam sie na krytyce, chodz nie raz odbieram ja jako atak na siebie i odpieram atakiem :) ... No coz ...

Jak by to powiedziala inna osoba...

Heyah...
Hmm a moze sie pomylilem ??:D

- Prodigy - 15-07-2007 12:26

Cytuj:

No faktycznie, fun był z tego taki, że po nogach lałem; tabletki na powstrzymywanie moczu nie pomogły. Jak brakuje wam miejsca na wyżalenie się na czyjś temat, nie widzę przeszkód - bravo.pl -> rejestracja -> załóżcie temat, o ile jest tam jakieś forum i opiszcie swój problem, bo jak widzę spora część przeglądających ten dział nie widzi najmniejszej różnicy między "plotkowaniem i ploteczkowaniem", a "pomawianiem i szykanowaniem", a swoboda wypowiedzi już dawno wykroczyła poza granice uszanowania prywatności, nie raz wyjeżdżając ostro poza regulamin, na który się tak zawzięcie powołujecie.

Cytuj:

Sadze ze takim dzialem jakim jest nasz dzial powinna zajmowac sie osoba ktora jest "czysta" i nie robi sobie drwin zarowno zgraczy jak i regulaminu
Takim działem jakim jest "nasz dział" w znacznej mierze zajmują się bezpośrednio sami użytkownicy, i to ONI nie powinni robić sobie drwin, zarówno z innych, jak i z regulaminu, więc jeśli już coś starasz się argumentować to upewnij się, że nie siejesz przy tym hipokryzji, popełniając jednocześnie podstawowy błąd atrybucji, czego wyraz dałeś choćby w takich wypowiedziach jak - "to dla mnie stala sie gorszym noobem niz ten co na rooku czy mainie pisze "Plz Free Eq" ... Wiec co do ow pani "Mniej niz Zero"...", "Przed przeczytaniem dalszej czesci tego tekstu pamietaj iz wyrazone w nim opinie sa prywatnymi opiniami Scobla, i wszelkie podobienstwa do osob isteniejacych w "Normalnym" swiecie sa przypadkowe ... oczywiscie chodzi mi do osob poza RdB", "Jak by to powiedziala inna osoba... Heyah... Hmm a moze sie pomylilem ??", czy kilku innych w nieistniejącym już temacie.

Cytuj:

Bo jak juz nie raz ludzie pisali na tym forum, modka powinno dostawac sie przede wszystkim za pomoc a nie znajomosci, lev czy w jej przypadku po czesci pewnie znajomosci ... Jest Nudna, Zbedna/Zbyteczna, NieUprzejma, Hmm Narcyzowata-tyczy sie stosunku do postaci ...
Znasz jeszcze jakieś fajne przymiotniki? Na przykład hiperkrytyczny? Kategoryzacyjny? Zfrustrowany? Indoktrynacyjny (w obrębie tegoż działu)? Nie wnikając już nawet w pytanie, dlaczego jest nudna, a odnośnie "zbędna/zbyteczna". Faktycznie, nic tu po niej, dziesiątki idiotycznych postów same się skasują, denne tematy automatycznie przeniosą się do kosza, niestosujący się do regulaminu użytkownicy sami roześlą PW z prośbą o bana, pełna automatyka, panie. Jedyną zbędną rzeczą, jaką widzę w tym temacie są Twoje i innych hiper-zaargumentowane odniesienia do jej osoby, nastawione jedynie na krytykę, bez uwzględnienia rzeczy, które zrobiła dla tego działu, bo muszę Cię rozczarować, ale jej działania nie ograniczały się tylko do kasowania Twoich postów. Nie wiem jak Tobie, ale mi osobiście podoba się idea obstawienia w pozycji moderatora kogoś, kto w miarę sumienny i kompetenty sposób nadzoruje poczynania userów, korzystając z wiedzy nabytej w grze, bo uwierz, że czas spędzony na Rooku nie raz przydaje się w choć minimalnym uniknięciu subiektywizmu i zdrowej ocenie tego, czy dany temat np. powinno się zamknąć/usunąć, czy nie. I jeśli Twoim zdaniem takim samym moderatorem byłaby osoba, która spędziła tibijskie życie na Rooku, jak i taka, która przeszła go w 2 dni i więcej nawet nań nie spojrzała, to winszuję, kłaniam się nisko, zastanawiając sie przy tym jak wyglądałoby to wasze "dbanie o siebie na własną rękę". Macie problem z moderatorem? Nie podoba wam się jego zachowanie? Macie prawo, w końcu to nie tyrania, tylko po cholerę, zamiast załatwić to krótko na PW z administratorem, ciągniecie idiotyzmy, na które i tak nikt "z góry" nie patrzy. Wam się nie podoba - w waszym interesie jest, żeby postarać się o taki stan rzeczy, którym by się wam podobał.

@Editanzo
Cytuj:

Znalazł się.. wielki i potężny adwokat Pani Moderator -.-
Tylko w dwóch kwestiach zgodzę się z tobą RDB jest sumienna i jako że spędziła trochę czasu na wyspie nowych ma potrzebne doświadczenie innych + nie dostrzegam. Sądząc po twoim "Wam" ty się z użytkownikami tego działu nie identyfikujesz albo tak jak jest Ci sie podoba. W końcu nic dziwnego mając za sobą Moda i kręcąc z nim wałki na boku. Poza tym trudno mi uwierzyć że spamowanie PW Matkus-a czy Droma byłoby dobrym pomysłem więc pozostaje nam tylko zakładać denne tematy. Dopóki jesteś tylko użytkownikiem ty tego nie zmienisz chciałbym zauważyć =].
Identyfikuję się. A co rozumiesz przez "Tak, jak jest" nie mam już bladego pojęcia. I mógłbym Cię równie dobrze nazwać "wielkim i potężnym znawcą moich koneksji z RdB" - "moda za plecami"? Od kiedy? W życiu wymieniłem z RdB parę słów na PW, a odwoływanie się do tego "wała" jest brilliant, lepszego przykładu dupnąć nie mogłeś. A co do tematów, to wiadomo, że niczego wam nie zabronię. Założycie, mod skasuje. Znów założycie, znów skasuje. Założycie, dostaniecie w końcu bana i już nie założycie :< I nie mam zamiaru niczego zmieniać, bo to nie o mnie świadczy ;^).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47.