![]() |
no i hide wszystko wytłumaczył. i nie gadajcie już za ile poszła czapka bo sassir wymienil juz na addon
|
Co nie zmienia faktu że ładniej wygląda choćby full citizen outfit xD
|
Czapke ma Sassir jak widac na stronie 7 na fotce
Ekipa z Eterni miala owiele gorsza sprawe bylo tam owiele wiecej demonow . I Jak widac ten ferumbras nie jest wcale taki mocny :P |
Tak, najpierw sie ciesza ze jakis silny stworek, a potem marudzą, bo za słaby, chociaż 94,6% nigdy tam nie wejdzie...
|
Gz
Lol gratz ale ziomy ;] spoko kolesie tylko pozazdroscic ;)
|
farta mieli ;P
|
Niestety nie mgoe obejrzec tego filmu bo nieejstem na swoim kompie ale powiem co nie co...
Sashra jest dziewczyna a nie chlopakiem ;) Dlaczego nie ma juz 200 lvla? To proste... Hackneli ja... Moj kumpel widzial jak gadala ze ja hackneli ale jej oddali konto bez itemow i 200 lvla. I jeszcze jedno... Sashra miala Great Shielda moj kumpel zrobil fote jak w jej domku lezala i jacys 2 kolesi ma great shield na sell po jej hacku!!! Ja uwazam ze to ktos z nich ja hacknal. |
Słyszałem ze na forum Anticy było napisane 'Sashra miał/miała kłopoty rodzinne dlatego sie rookowała' więc niewiem czy miała/miał haka
|
Wiekszosc mowi ze legenda Ferumbrasa upadla, ale za to powstala nowa legenda.
Sashra, Dragonslake i inni, i to Oni stali sie legenda, na zawsze wpisali sie w ksiegi tibii w koncu jako pierwsi zdobyli ta czapke. Kilku poswiecilo zycie na to ale udalo im sie. Wielkie szaco dla nich. Potworki to nie legendy zawsze przyjdzie na nie pora i beda nowe jeszcze silniejsze. Kiedys Demony byly bardzo silne i nie licznym udalo sie je zabic ale teraz masz 50+lvl zbierasz teama i expisz na Demonach jak na Smokach. Trzeba grac w wyobraznia bo inaczej Tibia szybko sie nudzi :] |
Filmik wywalisty;s
|
Cytuj:
brzydka czapka! |
Fajny filmik. Gratz!:x:
|
Dla zainteresowanych tym addonem.
http://www.microsaft.se/proof/upload...brashelmet.JPG |
Gz wal :)
Bez kitu gratuluje im ktorzy to co zabili Ferumbrasa;) Brawo!!Brwo!!Te brawa moga sie nie konczyc!!!!20:01 Sashra [181]: 00:22 You see Ferumbras' hat.
Nie spoil'ujemy ;) |
interesi mnie co bylo w bagu??
@topic Gratz!! |
up
w bagu zawsze jest syf-.- |
ciekawe po ile chodzi fer~ hat :p
addon zajefajny |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Nie masz nic do powiedzenia to nie pisz... @top No gratz zabicia. Jak tak dalej pójdzie to cipsoft nie zdąży nowych potworków robić... |
i po co odnowiliscie ten temat skoro juz od miecha to all wiedzą ??
|
Cytuj:
~stary temat. |
hej, mam pytanie jak odtwarzać pliki w formacie rec. ???? Dopiero co założyłem sobie neta :/. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
@up
Winampem. Na forum jest wyszukiwarka poza tym. |
Jeżeli myślisz że w bagu spadają shity to masz:
- vampire - vampire shield w bagu - demon - mastermind shield w bagu -orshabaal - thunder hammer w bagu - dragon - wand of inferno , dragon shield , dragon hammer , serpent sword w bagu Jest jeszcze wieele przykładów "syfów" w bagu ale niebęde tego all wymieniał :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |