![]() |
Cytuj:
Jeśli masz na myśli siebie, to chyba niebędziesz walczył na Free Account? lmao :( |
czemu nie? jesli nie bedzie open battle to nie widze przeszkód zeby walczyl
|
Cytuj:
|
Victeron
Oct 21 2006, 04:59:42 CEST Killed at Level 111 by Siar co on chcial zrobic....? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Idz poszukaj sobie poradnika dla noobów to znajdziesz odpowiedz. Albo zapytaj jakiegoś doświadczonego gracza. |
czlowieku, piszesz o czyms o czym w ogole nie masz pojecia i uzywasz slow ktorych znaczenia nie rozumiesz np. LMAO. 90 knight z paccem i bez pacca w wojnie w 'zamknietym' terenie typu statek w venore prawie sie nie rozni (exori nie jest taka smiercionosna bronia na tym lvlu jak ci sie pewnie zdaje, a haste przy takich walkach nie jest przydatne).
to moja ostatnia odpowiedz dotyczaca ciebie, pisz se co chcesz Cya naab <3 |
Cytuj:
I LOVE YOU TOO :********* |
15:45 XX [XX]: You recognize Victeron. He was killed by Siar.
Potem dam screena. Akcja toczyla sie w AB:] Zobaczylem odrazu na noob chara i movie:p. Niestety widzialem tylko ciało:p |
Dobra, chuj przegrają tę wojnę....
|
Cytuj:
haha, wiadome bylo od poczatku :) |
Victeron
Oct 21 2006, 15:41:56 CEST Killed at Level 110 by Siar Oct 21 2006, 04:59:42 CEST Killed at Level 111 by Siar on ma talent... jesli sie myle to mnie poprawcie) za pierwszym razem padl bo o 5 rano expil na hydrach i zrobili mas loga i padl.. - kompletna glupota expic w czasie wojny jescze tak daletego od pz... za drugim razem padl jak kupowal blessy ... tez zrobili mas loga i znowu go ubili... -to jescze mozna zrozumiec... ale kto kupuje blesy o 15 kiedy jest najwiecej osob online? btw.victeron dolaczyl sie do wojny 2 dni temu i juz padl 2 razy ... od poczatku bylo jasne ze nie nadaje sie do prowadzenia tej gildi lederem powinien byc ktos inny bo az wstyd... teraz sie wszyscy smieja ze royal~ dolaczylo do wojny a ich leder pada jak .... //Kafar~ |
Cytuj:
Tak, zbłaźnił sie bardzo :p , wogóle Royal Navy to pomyłka w tej wojnie, kilka osób tylko tam umie grac. |
Victeron = Zaznos :o
|
Cytuj:
|
LOL Caleth kto ci takich bajek naopowiadal?
Co do Victerona to huncic hydry w czasie wojny to glupi pomysl szczegolnie ze wszyscy wiedza ze on tylko tam expi. Podobno te dedy to wina neta :P Co do zachowania RN to troche ich nie rozumiem bo weszli do gildi z mysla o udziale w war a gdy doszlo co do czego to powychodzili |
Cytuj:
Russel i kilku innych 100lvl+, nie tylko z Ince~ albo Hurri. |
Cytuj:
hmmm... w wojnie oni moga dozo zdzialac tylko musi ich ktos poprowadzic... ktos odwazny dla kogo tibia nie jest calym zyciem i bedzie mogl zachowac spokoj w trudnch sytuacjach ;] mysle ze knobik bylby idealny ... //Kafar~ |
Cytuj:
victeron wczesniej gral na swiecie "Furora" mieli tam wojne i przegrali i zaczol grac tutaj ;] |
Zaznosa znam z rl i zapewniam was ze to nie Victeron.
onwer Zaznosa gra na Furrorze a Victeron przegral tam war tak jak ktos to napisal up. |
kafar a ja mysle ze nam potrzebny asslicker mysle ze ty bys byl idealny:)
|
Cytuj:
|
Dany darko i nizahe inferno mają odbanowane konta ; POwodzenia :P:oks:
|
Cytuj:
Fajne Paymenty sa :D |
Cytuj:
Nom i to jeszcze bez Aol'a :O |
i tak ma rs'a wiec co za roznica czy mial aola czy nie?
|
co powiecie na temat paymentów? nizahe zachowuje sie tak jakby juz wygral :D nie no, zabawne. rogstah~ i shopithia maja zaplacic 2000k i SoVa :D funny. a xavrass 1000k... chyba dlatego ze moze sie poszczycic fragiem na nizahe.
Paymenty rox. |
Nizahe ma nasrane w glowie, mysli ze to juz koniec wojny... A ciekawe bo wszyscy z Royal Navy dostali po 100k, a Vic- 500k ja- 300k ciekaweB)
Vohyt: > is the war finished by now? haha absouletly NO. :) :) :) |
Cytuj:
Powinniście pomyślec, bo z tego co widac to już powinno byc po wojnie, a jak teraz niezapłacicie to dostaniecie paymenty 2x. I niezgrywajcie niewiadomo kogo, że macie jakiekolwiek szanse. |
paymenty wystawione w czasie wojny mają spowodować podupadnięcie morale u drugiej strony konfliktu :)
ps. z Tengu tak samo szybko pojawił się payment |
Cytuj:
|
o czym wy mowicie?
Huri~ juz powiedzialo ze sie nie podda ,a skoro tak powiedzieli to tak zrobia ... Royal~ nie po to doszlo do wojny zeby zaplacic po 2 dniach -.- Zaprawde powiadam wam ! Wojna dopiero sie zaczyna :D |
Te paymenty hmm... sa nie do przyjecia ^^
|
;)
Niechce tu nikogo obrażać ale Kaffar gadasz głupoty.
"wojna dopiero sie zaczyna" Wojna juz sie praktycznie skonczyla, watpie zeby Hurricane mialo nie ograniczone fundusze, kazdy z Hurricane przynajmniej padl z 1 raz, a niektorzy po 2 i 3 ;( Nie walczyli od dluzszego czasu, mieli szanse kiedy Nizahe i Siar byli zbanowani ale jej nie wykorzystali. Moze sie myle, ale moim zdaniem tej wojny nie moga wygrac, chocby nie wiem kto im pomogl. PS: Roggy 2mln+magic sword 8o chore ! |
Cytuj:
Jestem prawie pewien ze to nie koniec wojny ;] btw. ktos z Huri~ mowil ze kasy starczy im do lutego ^.^ czas pokarze ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli Hurri będzie dalej się tak czaić, nie będzie zgrania między nimi ani między Royal Navy i Hurri to ich szanse wg mnie są równe ~0.01 %... Skoro jest ich więcej, to chyba należałoby zaatakować całością sił, postawić na wojnę totalną, czy się mylę?
|
@Vohyt
Oct 22 2006, 15:41:25 CEST Killed at Level 117 by Nizahe Inferno and by Shazzer Inferno akcjia działa sie na POh'u :> gl :> |
Cytuj:
Nizahe Sux :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |