Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Pandorii? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98654)

afarko 13-11-2006 16:18

:l

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carisha (Post 1076840)
nie wiesz nic więc sie nie wypowiadaj.... zawsze to było że jak sie logowało The Trio to Nareli itp. dawali loga... teraz DOA nie potrzebnie dało im narobić MS 80lvl + i teraz mają problemy.... ale i tak prędzej czy później wygrają...

Jeżeli nie bedzie "ołpen Battle" to niema szans zeby ludzie z Doa mogli by wygrac tą wojne..... Carismo padl w pare sekund tak jak Bill Pickett Który idiotycznie wychodzi z depo wiedząc ze nad jego glowa w depo veno jest w Chu.a Ludzi z Glamour .... Oni cały czas Siedzą na ventrillo (czy jakos tak) ;p a u nas 0 zgrania przez tych polaczkow. ;) GL

Maciek008 13-11-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carisha (Post 1076840)
nie wiesz nic więc sie nie wypowiadaj.... zawsze to było że jak sie logowało The Trio to Nareli itp. dawali loga... teraz DOA nie potrzebnie dało im narobić MS 80lvl + i teraz mają problemy.... ale i tak prędzej czy później wygrają...

ohh dobrze ze ty taki obeznany...wiem wiecej od ciebie niemartw sie gram na tym servie od jego wyjscia i jeszcze nigdy nie bylem retired wiecej niz tydzien jesstem "na biezaco" na tym servie wiec nie piepsz mi glupot z enic niewiem..

kokos@ 13-11-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek008 (Post 1076798)
@kokos
Pewnie ty na Azurze swoim 11 lvl masz taki udzial w wojnie ze masakra

Czlowieku mam pytanie! czy ty wiesz co to jest hack?? bo ja na azurce gram od poczatku servera a raczej gralem i walczylem w prawie all wojnach jakie tam byly wiec to moze ty sie nie udzielaj bo nawet nie chcesz nicka ujawnic!!
Gdybym nic nie wiedzial to bym niekomentowal a to ze Thaldus'a znam z Azury Jako Ambeldyn'a wiec wiem do czego tam byl zdolny i dziwie sie dlaczego w takiej sytuacji majac takiego chara nic nie dziala!!
Apropo niezauwazyles ze "Carisha" to raczej kobiece imie?? to zwracaj sie jak do kobiety a nie do faceta!!<lol2>

Pozdro

afarko 13-11-2006 23:25

:)

" Thaldus'a znam z Azury Jako Ambeldyn'a wiec wiem do czego tam byl zdolny i dziwie sie dlaczego w takiej sytuacji majac takiego chara nic nie dziala!! "

Po. 1 Thaldus odszedl z azury poniewarz przegral wojne
Po. 2 Sam nic tu niezdziala : ((((
po. 3 poza nim, thorem, Fenzą, Tie, brozynem, Drotterem , relytem, no i pyrosiem ktory ma bana w tym momecie nikt niewie co to pvp.. bo reszta to Polaczki ktorzy w tym przypadku, na tym swiecie pokazuja ze jestesmy 2x gorsi od br .

Wiec jak tu wygrac wojne?

Sorry za pismo ale klawiatura odmawia posluszenstwa :<

poza tym z tego co słyszalem o The Trio to im juz sie poprostu niechce grac...

ba

Bloker 14-11-2006 14:14

Z dnia na dzien pojawia sie tutaj coraz wieksza liczba bezsensownych postów, jak zwykle udzielaja sie ludzie , ktorzy nic nie wiedza.

Tez gralem na azurze od samego poczatku serwera i tak naprawde Ambellyn nie bral nigdy czynnego udziału w wojnie, czasami pojawial sie na battle ale to bardzo zadko.

Tutaj jest calkiem inna sytuacja, Glamour w wiekszosci to rl friends, wiec 'zdzwonienie' sie zabiera im doslownie kilka minut i sa wszyscy online, u nas jest z tym znacznie gorzej.

Oprocz mnie, Zikka, Gonzaleza, Liinka i Pyrosa to prawie nikogo nie mozemy zaciagnac , zeby byli online.

Poza tym Thaldus zachowuje sie jak noob, kompletnie nie potrafi wykorzystac swojej postaci, loguje sie raz na 1-2 tygodnie..itp itd

Gdy nie ma online przynajmniej 2 naszych sorcow to praktycznie nie jestesmy w stanie nic zrobic przeciwko ich sorcom, oni maja 6-8 sorców ktorzy sa zdolni do walniecia ue, wyobrazcie sobie kombo 5 ue naraz :O

Zreszta to jest kompletna parodia, w ktorej Thaldus (Ambellyn) gra glowna role.

Webi 14-11-2006 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carisha (Post 1073240)
Nie czytasz Forum więc sie nie wypowiadaj...To nagle Smrodek zaczą być wielkim humanistą i sie zaczą rzucać do Ortografi... (nie miał juz nic do powiedzenia)

IKEBO ROX

Forum jets miejscem publicznym i nie ty ebdziesz decydowal kiedy moge sie wypowiedziec, a kiedy nie. Swojego zdania nie zmienie. Jezlei ktos kogos poprawia to niehc chociaz bedzie pewny, ze sam nie robi bledow. W innym wypadku jest to raczje na zasadzie "przyganial kociol garnkowi..."

Carisha 14-11-2006 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1078191)
Czlowieku mam pytanie! czy ty wiesz co to jest hack?? bo ja na azurce gram od poczatku servera a raczej gralem i walczylem w prawie all wojnach jakie tam byly wiec to moze ty sie nie udzielaj bo nawet nie chcesz nicka ujawnic!!
Gdybym nic nie wiedzial to bym niekomentowal a to ze Thaldus'a znam z Azury Jako Ambeldyn'a wiec wiem do czego tam byl zdolny i dziwie sie dlaczego w takiej sytuacji majac takiego chara nic nie dziala!!
Apropo niezauwazyles ze "Carisha" to raczej kobiece imie?? to zwracaj sie jak do kobiety a nie do faceta!!<lol2>

Pozdro

Super jesteś .....

Carisha 14-11-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloker (Post 1078749)
Z dnia na dzien pojawia sie tutaj coraz wieksza liczba bezsensownych postów, jak zwykle udzielaja sie ludzie , ktorzy nic nie wiedza.

Tez gralem na azurze od samego poczatku serwera i tak naprawde Ambellyn nie bral nigdy czynnego udziału w wojnie, czasami pojawial sie na battle ale to bardzo zadko.

Tutaj jest calkiem inna sytuacja, Glamour w wiekszosci to rl friends, wiec 'zdzwonienie' sie zabiera im doslownie kilka minut i sa wszyscy online, u nas jest z tym znacznie gorzej.

Oprocz mnie, Zikka, Gonzaleza, Liinka i Pyrosa to prawie nikogo nie mozemy zaciagnac , zeby byli online.

Poza tym Thaldus zachowuje sie jak noob, kompletnie nie potrafi wykorzystac swojej postaci, loguje sie raz na 1-2 tygodnie..itp itd

Gdy nie ma online przynajmniej 2 naszych sorcow to praktycznie nie jestesmy w stanie nic zrobic przeciwko ich sorcom, oni maja 6-8 sorców ktorzy sa zdolni do walniecia ue, wyobrazcie sobie kombo 5 ue naraz :O

Zreszta to jest kompletna parodia, w ktorej Thaldus (Ambellyn) gra glowna role.

hmm... dużo jest w tym prawdy co mówisz ale... cała gildia nie może sie opierać na Thaldusie.....

kokos@ 14-11-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez afarko (Post 1078295)
" Thaldus'a znam z Azury Jako Ambeldyn'a wiec wiem do czego tam byl zdolny i dziwie sie dlaczego w takiej sytuacji majac takiego chara nic nie dziala!! "

Po. 1 Thaldus odszedl z azury poniewarz przegral wojne
Po. 2 Sam nic tu niezdziala : ((((
po. 3 poza nim, thorem, Fenzą, Tie, brozynem, Drotterem , relytem, no i pyrosiem ktory ma bana w tym momecie nikt niewie co to pvp.. bo reszta to Polaczki ktorzy w tym przypadku, na tym swiecie pokazuja ze jestesmy 2x gorsi od br .

Wiec jak tu wygrac wojne?

Sorry za pismo ale klawiatura odmawia posluszenstwa :<

poza tym z tego co słyszalem o The Trio to im juz sie poprostu niechce grac...

ba

Nom po 1 odszedl z Azury bo przegral wojne tylko ze to niebyla totalna kleska poniewaz reszta sew zostala tylko dzieisejsze the trio odeszlo z serwa z bardziej znaczacych graczy Azury. ale to nie byl jedyny powod tego odejscie :
po 1 Poklucil sie z Hawkiem jednym z dowudcow swe na Azurce.
po 2 Pojawily sie nowe serwy czyli Pandoria i jeszcze jakies.
Po trzecie i tak nie mial szans wypklacic sie na Azurze wiec wolal odejsc bo widocznie niewidzial szansy wygrania wojny jesli mniedzi swe co troche byly nowe konflikty .
Po 4 Wiem jakie ataki potrafi robic Ambeldyn poniewaz sam od niego kiedys padlem i wiem jak organizuyje swoich ludzi, wprawdzie jest to troche kamikadze ale jego myslenie jest troche jak ze santycznej sparty albo polec, albo zdobyc duzo fragow wiec moze jeszcze sie doczekamy jakiejs zabawy.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carisha (Post 1079660)
Super jesteś .....

Wiem:*
Pozdro

DominYoo 19-11-2006 19:53

Ehh, i co z tego , ze Thaldus tam grał, ważne, że tu nic nie robi. Jeszcze troche to nie on bedzie polowac na Glamour tylko oni na niego, bo ilosc ich ms na 60+ lvl robi sie przerazajaca... Swoja droga to polacy zamiast zrobic noob atack i puscic sie w 20 (15 lvl max) na Joeya lub innego ich czlonka i zabic go combem z sd, to jak dzisiaj chcielismy zrobic taka akcje to po pierwsze zglosilo sie 4 sorcow, a po drugie jeden z nich wyjechal z pytaniem "za co chcecie go bic?" no to sorry, o czym tu gadac. Mam nadzieje, ze ktos sie zglosi i w koncu zabijemy tego kretyna... do zobaczenia na Pandzie:)

Maciek008 20-11-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DominYoo (Post 1088615)
Ehh, i co z tego , ze Thaldus tam grał, ważne, że tu nic nie robi. Jeszcze troche to nie on bedzie polowac na Glamour tylko oni na niego, bo ilosc ich ms na 60+ lvl robi sie przerazajaca... Swoja droga to polacy zamiast zrobic noob atack i puscic sie w 20 (15 lvl max) na Joeya lub innego ich czlonka i zabic go combem z sd, to jak dzisiaj chcielismy zrobic taka akcje to po pierwsze zglosilo sie 4 sorcow, a po drugie jeden z nich wyjechal z pytaniem "za co chcecie go bic?" no to sorry, o czym tu gadac. Mam nadzieje, ze ktos sie zglosi i w koncu zabijemy tego kretyna... do zobaczenia na Pandzie:)

wiesz tydzien temu wpadlem na ten sam pomysl ale trudno jest takie cos zrobic :S

XIII 20-11-2006 17:17

Polacy nie umieja takich akcji robic.
@up
Napisz swojego nicka, moze Cie kiedys widzialem.

Maciek008 20-11-2006 21:11

main chara czy noob tym co chcialem ta akcje zrobic ?:p

@do Gonzy i Tie
za co do cholery ujebaliscie elde dista? to polak..na swe sie boicie kurwa pz zrobic a polakow rzniecie jak kaczki tym bardziej ze gonza byl jego dobrym kumplem aha i jeszcze jedno, ktory owner ujebal elde dista? trzeci czy czwarty? ^^

Carisha 20-11-2006 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek008 (Post 1090493)

@do Gonzy i Tie
za co do cholery ujebaliscie elde dista? to polak..na swe sie boicie kurwa pz zrobic a polakow rzniecie jak kaczki tym bardziej ze gonza byl jego dobrym kumplem aha i jeszcze jedno, ktory owner ujebal elde dista? trzeci czy czwarty? ^^

Żałosny jesteś... po jakiego Hu.. w taki razie Elde Dist miał w opisie "Respect For all my Friends
and Protector Yaltar Ascalioth"

wojna odróznia sie tym że "kumpli" przeciwników też sie zabija.. możemy zadać pytanie w drugą strone... za co Glamour zabili pól Tala Khan -.-

Btw. Teksty typu "ktory owner ujebal elde dista? trzeci czy czwarty? ^^"
są już tak nie smaczne że daruj sobie ... ( dowalić już nie miałeś jak )

DominYoo 20-11-2006 23:37

Ehh.. prawda jest taka, że jak dzisiaj tylu polaków bylo on line, to chyba żaden szwed nie byl on line... oni sie NAS BOJA!!! ale jak zwykle nic sie nie dzieje;/ co tu duzo gadac. Noob war pewnie wiecej zdziala, niz wojna h lvl... chociaz mam nadzieje, ze zostane zaskoczony i tak jak dzisiaj padl Elde Dist tak padna potem Joey, Claxtor i caly Glamour... powodzenia...

Liineks 21-11-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek008 (Post 1090493)

@do Gonzy i Tie

Koles jak nie wiesz za co padl to nie gadaj....
A padl za co ??
Bil mojego noob chara, i mial zaplacic 10k ktorych jak mowilem ze jak nie zaplaci to padnie.
Ale ze cwaniakowal i zaczol gadac ze pisze mail'a do Yaltara~ i grozic Mi w stylu "Ty zabijesz Mnie Yaltar~ Ciebie"
I Gdzie jest problem?

Btw.
Na tym forum zawsze znajda sie retardy piszace o czyms o czym nie maja zielonego pojecia... n/c

Maciek008 21-11-2006 08:59

niechodzi mi o to zabardzo ze elde padl tylko o to ze n a niego nie bali sie wlaczyc skulla i zrobic fraga ana szweda z Glamour sie boja elde dista znam troche nie zabardzo wiec dalem przyklad on byl 72 pallem zabijcie w takim razie 72 lvl z glamour Thranna np.

Bloker 21-11-2006 14:28

Mielismy zamiar pozamiatac troche czlonkami Glamour, ale ze oni siedzieli w PZ to wzielismy sie za ich kolegow.

Elde Dist malo sie nauczyl po swojej ostatniej smierci, jakis miesiac temu wiec dalismy mu szanse na przemyslenie wszystkiego jeszcze raz.

Glamour zabija naszych kolegow, a gdy oni siedza w pz nie mamy innego wyjscia,zeby sie zemscic tylko zabic ich kumpli.

DominYoo 21-11-2006 16:40

Mi sie wydaje, ze szkoda bylo fraga na Elde Dista, ale skoro juz go zabiliscie to nie ma nad czym sie rozwodzic. A z tego co widzialem to z ta paczka mozecie zajebiscie powalczyc, tylko problem jest taki, ze oni widzac tylu polakow on lina, albo sie nie loguja, albo siedza w pz;/ mimo to zycze powodzenia i jak bede mogl sie na cos przydac msg me:) cya...

Maciek008 21-11-2006 17:11

drogi Tie
jesli neiwiesz czemu elde ma wpisany pro by yaltar to ci powiem
Uzarl ojebal go na 25 bp hmm to elde postanowil zaplacic 10k yaltarowi za hunta i przy okazji powiedzial o tym co mu zrobil uzarl. Yaltar powiedzial ze jesli doplaci 5k to sprobuje odzyskac kase z hmm i przy oazji bendzie go protal niewiem czy go protal ale kase za hmm oddal chyba a elde wpisal pro by yaltar zeby miec spokoj u Glamour, a tak btw Tie od kiedy ty taki przeciwko swe? zawsze byles jak chorogiewka szedles do silniejszych teraz jestes w DOA bo sa sielniejsi a wczensiej? wiec nie piepsz smutow o wodce i kaszance

afarko 22-11-2006 00:27

Drogi Maciku :D ....

z klanu...... NIe znasz kogos to sie nie wypowiadaj z kad wiesz ile mial ownerow tie o ile ich mial... nieznam go i dlatego go nie oceniam, widze poprostu jak jest mówil wielokrotnie ze odszedl z glamour bo chcieli ubic Drottera, i wcale nie przeszedl do leprzej gildi co widac po tym co robi drogi thaldus.... nieznam go słyszalem o nim (tie~) ze ma dobre pvp i ze Podobno sheruje konto. Niewiem jak bylo niewypowiadam sie a ty roznosisz jakies glupoty bo Ci kolega z pod depo powiedzial jaki to tie itp sa zli. A glamour wcale takie silne nie jest jak sie moze wydawac, bali sie otwartej wojny... bywa . czas pokaze kto wygra ;D zryze te znania nie po układane ale spac mi sie chce troche... baba Gl in war

Bloker 22-11-2006 00:37

Hahah, jakbym chcial stanac po silniejszej stronie to bylbym po stronie Glamour.

Gdyby nasza ekipa, tj. Zikk, ja, Drotter, Relyt, Nareli itp nie staneli po stronie DoA to nie mieliby oni zadnych szans, co do mojego sharowania konta to jebnij sie w glowe haha :D

Over and out

Dark'Conqueror 22-11-2006 01:14

=d

Tie no ok ok Twoja ekipa jest silna ale weż człowieku nie wpisluj tam Relyta...on jest śmieszny nie umie zabić 30 msa i twierdzi że ja mu w tym przeszkodzilem zastawiając go parcelami ... n/c a co do tej wojny to sie nie wypowiadam bo nie jestem w temacie ...GL

Maciek008 22-11-2006 09:03

@tie
czy ja mowilem ze ty sharujesz? nie? wiec o co ci chodzi..mowilem o gonzie i chyba kazdy wie ze ma przynajmniej dwoch ownerow i jeszcze cos jak mowis ze swe grzeja dupy w pz ale zawsze przynajmniej jeden czlonek glamour jest na tibii i inforumuje innych na vencie co jest...mowmy ze jeden czlonek Doa zprowokowal ich do mass loga porobili by sobie pz to wy nie moglibyscie zrobic mass loga? oni sie boja was niechca otwartej walki wiec moglibyscie sprobowac
@afarko
nie boj sie wiem wiecej od ciebie na temat tej wojny jesli to mozna nazwac wojna

Bloker 22-11-2006 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek008 (Post 1092387)
@tie
czy ja mowilem ze ty sharujesz? nie? wiec o co ci chodzi..mowilem o gonzie i chyba kazdy wie ze ma przynajmniej dwoch ownerow i jeszcze cos jak mowis ze swe grzeja dupy w pz ale zawsze przynajmniej jeden czlonek glamour jest na tibii i inforumuje innych na vencie co jest...mowmy ze jeden czlonek Doa zprowokowal ich do mass loga porobili by sobie pz to wy nie moglibyscie zrobic mass loga? oni sie boja was niechca otwartej walki wiec moglibyscie sprobowac
@afarko
nie boj sie wiem wiecej od ciebie na temat tej wojny jesli to mozna nazwac wojna

Juz tak zrobilismy kilka razy, ale oni albo nie odpieraja ataku albo odrazu uciekaja.

Jakis czas temu z Zikkiem zaczelismy lac Choph'a to po chwili cale Glamour po nas wpadlo, tylko ze zdarzyli uciec zanim nasza eqipa przybyla na miejsce :P

Bedzie lepiej ;)

Moriento 22-11-2006 11:38

Po co wogle pisac o tak zwariowanym i beznadiejnym swiecie jakim jest Pandoria.

H lvl na Pandori to "dzieci" wiec nigdy tam nie bedzie porzadnych zadow ten swiat niedlugo upadnie bez sensu jest tam zaczynac gre.

XIII 22-11-2006 11:40

@up
Neutralnym tam nie zostaniesz.

Moriento 22-11-2006 11:41

Po co wogle pisac o tak zwariowanym i beznadiejnym swiecie jakim jest Pandoria.

H lvl na Pandori to "dzieci" wiec nigdy tam nie bedzie porzadnych zadow ten swiat niedlugo upadnie bez sensu jest tam zaczynac gre.

Pozdrawiam Noobkow z Pandori.

Ps: Sprostuje ze jak napisalem "Dzieci" to chodzi tu glownie o zachowanie jakim soba prezentuja H LvL na Pandori. Nie bede podawal Nickow bo to chyba kazdy mzoe ocenic.

Pandorian technomancer 22-11-2006 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloker (Post 1092313)
Hahah, jakbym chcial stanac po silniejszej stronie to bylbym po stronie Glamour.

Gdyby nasza ekipa, tj. Zikk, ja, Drotter, Relyt, Nareli itp nie staneli po stronie DoA to nie mieliby oni zadnych szans, co do mojego sharowania konta to jebnij sie w glowe haha :D

Over and out

za kogo ty sie uwazasz ?? Mania wielkości ?? Jesteś jak choragiewka na wietrze, odwracasz sie tam gdzie zawieje.
A co do twojego sharingu :D :D :D 8o 8o kazdy kto choc troche gral na Pandori wie jaki jestes, sam znam conajmniej 2 osoby którym sprzedales postac a potem użyles R-keya. Pozatym sam Toba gralem w czasach kiedy jeszcze grales Iron Celah,em i Master zatroh'em ;) wiec wybacz zero szacunku u mnie.

DominYoo 22-11-2006 16:54

Mi sie wydaje, ze te pojazdy po ludziach sa bez sensu... Zal mi tych wszystkich, ktorzy odeszli i sie poddali, a teraz pisza ze "Pandoria to noob serwer itp." Panda to serw jak kazdy, teraz widac, ze polakow jest wystarczajaco duzo zeby zmienic ten serwer na lepszy. Ale jak na razie Respect dla wszystkich, ktorzy chca walczyc:)

XIII 22-11-2006 20:55

Jak chcesz szybko advancowac, to exp w godzinach 2;00-6:00 w nocy.
Oni wtedy spia =)

Suppcio 22-11-2006 21:02

Kalix the Almighty
Nov 22 2006, 18:53:51 CET Killed at Level 70 by Yaltar Ascalioth
and by Uzarl

Ciekawe jak padl... na forum zapowiadal sie ze nadrobi lvl i wbije 72 :p

A co do glamour to Oni teraz tylko w pz Siedzą :<
GL Fedayeen.

;)

Maciek008 22-11-2006 21:50

pozdro gagatek!
kazdy gada wlasnie ze pandoria to noob server bo mial tu 60 lvl padl 2x od relyta lub kogos jego pokorjow i msial placic 50k i sie poddal i mowi ze to noob server i jest tam wiele PA..w moim przypadku na pandorii mam 75 lvl siwezo wbity i na hunty wydalem okolo 300k i jak narazie od 58 lvl nie padlem i bylem 2x atakowany tylko i nie bylem hunted..dla mnie PAndoria to jest zjebany server ale da sie grac, racja sa na pandorii PA thiefy itp jak na kazdym servie ale sa rowniez bardzo mili pomocni ludzie jak np Gagatek lub ginewra...moglbym ich wymieniac godzinami ale napewno was to gowno obchodzi wiec pozdrawiam graczt tutaj, ktorzy sie nie poddali i graja tu dalej!

XIII 22-11-2006 22:56

@up
Ja sie wynioslem, bo za duze pa.
Mialem "az" 70lvl.
P.S Miales mi napisac pm z nickiem:]

afarko 25-11-2006 02:03

afff

Ta wy sobie expicie a oni i tak zbieraja fragi....

Zikk
Nov 24 2006, 23:26:11 CET Killed at Level 106 by Yaltar Ascalioth
and by Xoq

ojoj a taki niby best pvp? eh?

n/c

Maciek008 25-11-2006 09:05

Kazdy kiedys musi pasc w tibii Zikka do tez dotyczy ale wolalbym kogos z Glamour :S

Osiol221 25-11-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloker (Post 1092313)

Over and out

po 1. Drotter i Relyt są bardzo dobrymi kolegami z The Trio więc i tak by byli z Thaldus, Thor pee i Fenzą

po 2. myślisz że 105 i 123 rp coś zmienił ?? Glamour ma tylu wrogów że predzej czy pózniej zostaną wywaleni

po 3. Gdyby THaldus cie nie pozwolił przejść na jego strone to byś teraz Siedział w Pz... z chłopakami z Glamour..

afarko 25-11-2006 14:29

;]

Lucas Sunshine
Nov 25 2006, 11:53:33 CET Killed at Level 122 by Wizzazor
and by Joey Evo

;D

Tie cos nie idzie po waszej mysli?

Maciek008 25-11-2006 15:22

kurde Tie tak piepszysz ze Glamour siedzi w pzcie.. a oni tylko fragi tna jak marchewki a wy gowno robicie ~.~

Suppcio 25-11-2006 16:47

:(

Lucas

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14571

ps. dostalem kolejnego paymenta od Joey'a xDDD
haha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47.