![]() |
Dzisiaj-Jutro mój brat zamiesci na swojej stronie moj flash i dam do niego linka abyscie mogli sobie go obglądnąć, oczywiscie najpierw w zgłoszeniach to dam bo tamten plik ***** to wcale nie był dobry pomysł... ;) a więc niedługo dam edita z linkiem ;) :o :o :o :o :o B) B) B) B) B) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
http://geronama.no-ip.info/tibiapl.swf http://s000.wyslijto.pl/?file_id=08367872227349704268 http://s000.wyslijto.pl/?file_id=72281908987425282959 |
Jeśli jest już temat reklam/filmów to mam małe pytanie.Mianowicie jakim programem moge przerobić filmiki z tibicam na takie które można z kolei przerobić w MovieMakerze?
Z góry dzięki! |
Niektóre prace są bardzo fajne :).
Niedługo dodam swoją prace i mam nadzieje, że wam się spodoba :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A tibia.pl posiada jakieś hasło reklamowe bo przydało by mi się do filmu, a tak to coś będzie trzeba wymyśleć
|
@Birkart
Nie cytuj zdjęć. @Up Chyba żadnego oficjalnego nie ma. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-.- |
Cytuj:
|
@up
Dobra , dobra , ale juz sie spodkalem z takim powlaeniem gatunkowym (kolega chcail db na otsie dac) reszta fotek naprawde fajne ale przeciez nie mi oceniac ^^ |
Reklama
Mam malutka prosbe. czy moglibyscie jakos mi pomoc bo nie wiem jak umiescic nastronie moj filmik. jest to prezentacja w power poincie(?) moze sie nie znam ale prosze o porady jak umiescic na stronie ta prezentacje. bardzo prosze o pomoc. z gory dzieki!!:)
|
Moja skromna uwaga
Przeglądając prace w dość wielu(chyba ponad połwoie) zauważyłem że reklamują one Tibię(pokazane ss-y, jakieś hasełka typu przygoda itp.) a na końcu nie wiadomo skąd wyskakuje ładnie Tibia.pl, tylko czy Tibia.pl ma coś wspólnego z przygodą? Jeśli chodzi o reklamę Tibii to powinna ona odnosić się do tych, którzy nie widzą co to jest i zachęciłaby ich do gry do przeżycia wspaniałej przygody. Reklama Tibii.pl powinna zaś być adresowana do osób grających już w Tibię, lub tych, którzy obejrzeli jej reklmę i chcieliby w nią zagrać, czyż nie?
|
Ehh dla mnie na odwrót. To własnie reklama powinna być o tibi a np. na końcu napis "Znajdziesz wszystko na Tibia.pl" czy coś w tym stylu
@Down Hmmm, odrazu ban :p? |
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...1&postcount=66
Ja za to dałbym dożywotniego bana :/ Widać chłopak regulaminu nie czytał. Kod:
Praca nie może zawierać treści wulgarnych, rasistowskich, obrażających czyjeś uczucia religijne, itp. @UP: No może nie na dożywocie, ale na jakiś czas... |
Jak narazie najlepsza praca, to praca pana Myst Rydan'a
Jest b. ladna ; ) |
Re:
Cytuj:
Ten koleś chyba też nie czytał regulaminu. Oglądałem ten filmik. Plagiat plx? |
Wziąść
Cytuj:
|
Heh moja praca the best..... :|
Moja pracą i tak nie wygram ale przynajmniej nie bede miała zazłe, że w ogole nie wzielam udzialu w konkursie :P. (nic na sumieniu) a jesli wygram (0,001% szansy) to przynajmniej bratu zrobie przyjemnosc. Inne prace: Jesli ludzie dalej bedą się tak przykladali do swoich prac.... to naprawde wygram ;P Podobają mi sie jedynie 2-3 prace. P.S W Paintcie siła drzemie. =) |
Ja niemoge...
Połowa prac NAWET fajnych na konkurs idzie do kosza.... CZEMU? zgodznie z regulaminem... Cytuj:
CZYLI w reklamie ktora ma miec piosnke ma byc zaznaczone że to piosenka wykonawcy...itd. |
HmM
chcailbym uslyszec opinie mederatorow w tej sprawie zanim rozwale swoja prace na czynniki pierwsze i powkladam autora songa
a z reszta nie widzailem w zadnej polskiej reklami w TV zeby podali tytul piosenki i autora |
Cytuj:
Aby zareklamować się taką reklamą, trzeba by mieć prawa autorskie do wszystich materiałów w niej zawartych. Znaczy to tyle, że osoby używające materiałów nie stworzonych przez siebie(muzyka, artwoki, grafiki -także z innych gier/servisów) mają niewielkie szanse na zajęcie pierwszego miejsca. |
a drugiego?:p
Ja się chciałem zapytać która praca ma większe szanse na wygraną - świetny pomysł ale wykonanie średniej jakości, czy może praca z kiepskim pomysłem ale z efektami 4D i innymi iskierkami? :cup: |
Cytuj:
Ale chyba bardziej będzie brana pod uwagę ładna szata graficzna i bez rażących błędów. :( A to moja pracka xD http://www.forum.tibia.pl/showpost.p...6&postcount=42 Jeszcze muszę ją zdeczka doszlifować. ;) |
Cytuj:
|
Birkart
Jak oglądasz jakąś reklame z czyjąś muzyką albo ona została wykupiona i mały % idzie do wykonawcy albo io tak idzie mniejszy % do wykonawcy i na samym dole twojego ekranu pisze przeważnie białym drukiem czyje to jest... jesli mi nie wierzsysz jak ogladaz reklame auta ze jest po 4 tysiacer ilestam popatrz na dol ze tam psize a nastepna rata kiedys tam.... |
No to kaszana
no , super , czyli rekalama bez muzy ..... , chyba ze napisze do ramshtina zeby mi uzyczyl praw autorskich , na to oko moze modki mogly by przymknac oko xPP , jednak pogodze sie z losem jesli nie i sproboje cos sam wymyslem , aczkolwiek bedzie trodno , - to ja juz zbieram kase na pacc......
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( @Dwimenor Sugerujac sie tym co napisal etem , czy dopisujac "muzyka zespolu <bla bla bla>" bedzie juz zgodne z regulaminem ????? |
Bez Muzyki! Lepiej! Git!!!!!
Cytuj:
__________________ http://geronama.no-ip.info/xd.txt <<<<< Oto moja pracA >>>>> (tam jest link do mojej pracy ;P LuuZ! Specjalnie takie cos zrobilem XD a na serio to http://geronama.no-ip.info/tibiapl.swf <<<<< BEZ MUZYKI! GIT! >>>>> __________________ XD __________________ XP __________________ GIT :) __________________ YEAH!!! |
No sorry, wg mnie teraz juz troche za pozno oglaszac ze z muza maja mniejsze szanse. Nic takiego nie bylo w regulaminie, nieprawdaz? Nikt was chyba nie poda do sadu ze w konkursie uzyliscie muzyki danego zespolu. A co do wykorzystania danej reklamy - to juz mozna przeciez zmienic / wyciac / wykupic prawa. Chcialbym jasnej odpowiedzi administratora / organizatora w sprawie muzyki w tle.
|
LoL
Cytuj:
OMG!!!!! NIE STRASZ MNIE!!!!! PRZECIERZ TEN OBRAZEK BYŁ NA INNEJ STRONIE O TIBII!!!!! JESZCZE PAMIETAM JAK GO WIDZIAŁEM!!!!! A TY PO PROSTU SE GO SCIĄGNOŁEŚ!!!!! I NAPISAŁEŚ TIBIA.PL ITP -.- ZA PRAWIE NIC SWOJEGO NA PEWNO NIE BĘDZIESZ MIAL PACCA NA KONKURSACH...:baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
|
Ok czekam na werdykt Moderatora, ew zmiane regulaminu z edycja pliku.
|
1. Skoro nie można zamieszczać czyjejś muzyki to czy można dać muzyke stworzoną np. przez kolege, który pozwolił mi jej użyć?
2. Czy jeżeli chcę użyć np. zdjęcia strony tibia.pl lub jakiegoś poradnika też musze mieć pozwolenie na to? 3. Czy jeżeli mój kolega nie gra w tibie już a chciałby wykonac prace podpisać nickiem mojej postaci i w razie zwycięstwa w tym wypadku pacca dostałbym ja bo on chciałby tylko odtwarzacz mp3? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Czy moglby ktos w takim razie jasno powiedziec czego nie mozna uzyc a co mozna? Bo to sie zaczyna robic zenujace...
|
Zgadzam się. Mogliście pomyśleć o tym wcześniej i napisać w regulaminie. Tak to się troche zamętu porobiło ;/
@down ja tam zrobiłem plakat :D |
Trzeba bylo robic Plakaty ^^ Byscie nie mieli takich problemow :DD
|
Cytuj:
<dalej oczekuje na odpowiedz szanownego jury> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak w ogóle, to nagrodami powinny być słowniki ortograficzne! :P Jedna praca gościa "nic niewiedzącego" i...: - Witaj w świecie Tibii - Advens? Może Adwent odrazu? Advance się do cholery pisze! - Nigdy nie zapomnisz swojego pierwszego SMOKA, a nie dragona. Jedź do Anglii, i powiedz : You'll never forget your first smok... -[...] przydatnych RZeczach... -Gdy zdobędziesz wystarczającą ilość "punków", to będziesz ich władcą, i rozgonicie skinhead'ów. PUNKTÓW się pisze! -Dziecko neostrady, naucz się, że z dużej litery rozpoczynamy zdanie, i nazwy własne. A nie: "Jadłem Siano Gołymi Rękoma" --------------------------------------------------------------------- AAAAA! Dlaczego nikt nie umie poprawnie napisać słowa "Tibii". 2x "i", nie jedno. Wpojcie to sobie do głowy! Cytuj:
Cytuj:
Administracja tibia.pl ? Dr.Omader to ten z pistolecikiem, a Magus zaprasza na balkon ?^.- Pozatym, filmik nie twój, załatw prawa autorskie do teledysku to pogadamy. Cytuj:
Cytuj:
Czy te obrazki napewno są twoje? Niesądze żebyś takie coś narysował sam w tak krótkim czasie. Ale praca ładnie wykonana. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:49. |