![]() |
@Xzonixek
ja mowie o 100 ek~ ze skilami 80~ i bronia 2 reczna -.- sry ze ten plebs i przeklenstwa , no "troszke" ponioslo mnie :D |
To ja 42 ED mam level w 1,5h z gfb i to bez waste..
|
Cytuj:
Ja na Titanii mam teraz wojnę przy której muszę często uciekać przed 3-4 osobami z 150+ levelem. Ostatnio bił mnie 120 ms, 182 ms, i 2 ek po 100+ Na ucieczkę z wejścia na PoI do PoH temple zużyłem 30 uhów. To i tak jest mało. Mogli mnie skosić na jedno dobre combo i nawet bym nie miał się jak uhnąć. W każdym razie do czego zmierzam - granie 20 levelkami to zupełnie inna gra niż granie 50+, a podejrzewam że 100+ to jest już zupełnie inna bajka. To jest tak, że do 20-30 levela wszystkie klasy są w miarę zbalansowane. Potem sorcek jest już w stanie solować dragony, pallek idzie na guardy, a knight? Knight może iść sobie na żółwie, o ile zrobił skille 70+ i ma dobre (albo bardzo dobre) eq.. inaczej to mu zostają może tomby ze szkieletami. I to nie jest śmieszne. Ta profesja zwyczajnie nie ma gdzie expić, a jak już wbije level to i tak jest w stanie go stracić w walce z dwukrotnie gorszym przeciwnikiem innej profesji. Mam 62 EK i jedno powiem - zabicie choćby drugiego knighta na 40 levelu jeśli nie zrobił pz i nie jest w trapie jest zwyczajnie niemożliwe. Wiem co mówię. Pomimo skilli 81/79 przegrywam duele z ludźmi którzy mają skille 60/60, 20 leveli mniej odemnie i 2 klasy gorsze eq. Dlaczego? Zwyczajnie skille nic nie dają. A skoro ani skille, ani level nic nie daje knightowi, to po co w ogóle taka profesja? Knight musi zostać polepszony w tym updacie, wkurza mnie tylko że nie ma absolutnie żadnych wiadomości co zamierzają zmienić. Pozdrawiam wszystkich, Callastus z Titanii |
Cytuj:
Najbardziej to mi przezkadza to ze jak wejdzie juz mi blood hit to za pare pkt doslownie a czasem za 200+ zbyt rozrzucone to jest np. na skillach 85 moj minimalny hit w potwora danej klasy powinien wynosic np 90 a nie czasem 0 - 30 |
Ludzie!!Za 2-3 lata czyli jakies 6 updatow tibia bedzie za prosta!!Czemu??Teraz ulepszą kina(pewnie za mocno)i palka(pewnie za mocno) potem sorce bedą "upośledzeni"jak to ktoś powiedział i bedą ulepszać ciagle profy i bedzie za łatwo bo najtem bedziemy trafiac w demka +600 na 50 lvlu i skilach 70 palkiem tak samo jeszcze zrobia ze bedzie niekończące sie bolty a magowie bedą roz*******ac kazdym czarem po tyle samo i bedzie tylko inna formułka i rodzaj obrażeń
OTS??;pX( |
juz jest za prosta, 12 letni dzieciak z kasa na pacca i IQ gasnicy spokojnie moze wbic dowolny level.
|
lol zal gggggggg
|
Cytuj:
|
Tekst z hunted.pl :
Tajemnice Teasera są bardzo dobrze strzeżone, jednak udało nam się uchylić rąbka tajemnicy. W tym updacie, zostaną wprowadzone zupełnie nowe bronie, ma ich być ponad 50. Co najważniejsze, zmiany w grze mają zbalansować trudność grania profesjami. Jak dotąd magowie i druidzi, mieli od poprzedniego updatu najlepiej. Oczywiście podniesie się teraz bunt, ale moc czarów zwłaszcza magów znacznie osłabnie. Dotyczy to przede wszystkim poziomów ponad 70. Obrażenia, które będą zadawane, nie będą już takie same, nie będą w takim stopniu zależeć od levelu. Najważniejsze będą jednak zmiany dla knightów i palladynów. Ci drudzy dostaną nowe czary, natomiast rycerze będą zadawali obrażenia w zależności od levelu broni i umiejętności władania nią. Level broni, to po prostu minimalny poziom od jakiego będzie można w pełni wykorzystać jej możliwości. I teraz powinniście przestać narzekać ;) |
Cytuj:
|
ten update zjebie cala tibie... i tyle wam powiem n/c
|
nie sądzę ze zjebie tibie. jedyne co zjebali to bot i czary od lvla w sumie jeszcze troszkę by sie znalazło ale świat idzie do przodu. A tak na serio chcecie powrotu starej tibi czy co...? Niektóre osoby chyba zapomniały ze kiedyś nie wszystko było doskonale, fakt farmy uhmarkerow były świetne <100k dziennie ;d>
A tak na serio gram knightem i nie moge się doczekać update ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knighty ROX! Teraz po update Knight/Plaek najlepsi! Choć niezabardzo mi sie podoba te update:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Te Visy to nie bedzie taka maxymalna zmiana jak przypuszczam... wiec nie panikujcie ja sie zastanawiam nad zrobieniem ED na new serwie i was tez goroco zachecam ze tera ulepsza knighta/palla to sie wcale nie zmieni ze ms/ed beda najlepsi...
|
Cytuj:
A inne gry to co? moze bardziej wymagajace? w WoWie tylko zaznaczasz atakt i puszczasz spelle jak ci sie skonczy Cd, a jakos nikt nie narzeka |
Cytuj:
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |