![]() |
400lvl niewbije ;D
|
jestem prawie przekonany, że wbije. nie ma jakiejś wielkiej bariery pomiędzy kolejnymi lvlami a Mateusz expi systematycznie, więc dlaczego nie będzie 400.? będzie, ale musimy poczekać jakiś czas.
|
W sumie coraz łatwiej expic, i coraz trudniej pasc druidem z 1,8k hp który wali z sd 1,4k+ a dl'a bierze na 4-5 visów :p wieć jeśli mu sie nie znudzi (z ednej strony to przyjemność w tak łatwym zabijaniu potworków, z drugiej monotonia) to wbije pierwszy 400lv no bo kto go teraz dogoni ?
|
i po co zakladac ten temat skoro i tak kazdy kto sie interesuje tibią i wchodzi na tibia.com albo gra na harmonii wie jaki mdw ma lvl ?.. uważam że to troche bezsensu zakładać temat z 1 screenem
|
Cytuj:
|
Niedługo CIP'y zainspirowani levelem mateusza zrobią potwory dla takich jak on :D
|
Cytuj:
To ty widać też nie masz. Na non pvp tak, czasami się expi trudno. Ale to tylko na małych lvlach, bo gracze którzy wbiją już odpowiednio wysoki poziom nie są już typowymi non-pvp noobami, ale graczami z doświadczeniem. Grałeś na pvp pallem, to widać zrobiłeś max 30 lvl. Tym bardziej po tym, co napisałeś o 'hunted'. Pvp światy nie są takie jak mówisz, powiedzieć hunted i koniec. Są światy na których powiesz do kogoś hunted, nawet jak ta osoba udaje total-noob'a, albo ma z ciebie polewe lub jakieś noobchary itp. Powiesz do niego 'hunted', a za 20min sam będziesz w świątyni i będziesz miał 'hunted', bo zacząłeś z 'niewłaściwą osobą'. Albo do kogoś powiesz choćby 'noob', i za to możesz stracic pare godzin grania. PA na pvp światach jest też duże, bo np. Miałem kiedyś problem z 'Xeal Pron', który nie miał kasy, to chciał odemnie wymusić bohy, bo podobno zabiłem postać, której tak na prawdę nie znał. Na non pvp też grałem, dorobiłem się 45 knighta, ale jakoś na pacc area nie spotkałem żadnego 'nooba' który by mi na expa wszedł. Ale to było na Candi. Natomiast ledwo co wszedłem na expa na Neranie na pacc area, to odrazu się rzucili. Jednak nadal sądze, że trudniej jest na pvp. |
da rade
imo 400 lvl tez jest mozliwy :) Wszystko polega na systematycznym expieniu.
Musi miec FULLL przedmiotow :) Ktos mi moze wytlumaczyc dlaczego gra na nonPVP jest trudniejsza?;/ wydaje mi sie ze na PVP trudniej bo tam PK biegaja i latwo dednac:/ |
Sorry że taki OffTop ale goniąca MDW Tripida padła!
May 10 2007, 17:45:20 CEST Died at Level 292 by a ghoul Lag? Kick? |
p;
Szczerze mówiąc nie wiedzałem że istnieje ktoś taki jak 'Tripida'.
Teraz to jest chyba jedyna osoba która może się do niego jakoś zbliżyć, choć nie sądze że ktoś go przegoni. Co do gry to można powiedzieć że dla niego to jest ots, mam kilka filmików z nim i widzałem ile bierze tego gówna (czyt. SD) na demce. Jestem ciekaw ile wydaje kasy na wbicie jednego lvla. Myśle że 2kk~ około. Jak ktoś wie ile to może mi odpowiedzieć. :p |
Na pewno sporo kasy na to przepuszcza ... teoretycznie mu sie zwraca , ale on nie ma czasu tego sellowac ( tego znaczy d-shield , dsm etc. ) tak wogole to gz bo sie chlopak stara tylko ze ma latwiej np niz taifun bo jesli bylby na zwyklym servie to skonczyl by tak jak on ... all serv by go jebal za to ze jest najlepszy
|
Mateusz Dragon Wielki got 14,141,141 XP
|
@up
ty durny zlamasie piszesz to we wszystkich tematach... Kiedys mowili ze druid to shit to kuwra macie mateusza!!!!!!!!! Teraz mowia ze knight to shit!! A wbil by mdw tyle expa bez knighta!??!!??!?!? NIEE!!!! |
Hail blackD proxy :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no jasne cavebot na demcach to jest nowoczesne expienie w wykonaniu MDW -.-
ktos sie pytal ile kasy wydaje.. w ktoryms wywiadzie powiedzial ze 1.3kk na lvl ale wtedy mial ~290 lvl no ale i tak wychodzi na + chociaz glownym odbiorca jego loota jest djin :) mysle ze bez problemu wbije 400 lvl w tym roku (srednia wyjdzie jakies 2.5kk na dzien co przy systematycznym expie nie jest zadnym problemem dla niego) mam tez pytanie (lidze ze odpowie SotDA) jakie rareitemki ma MDW poza hammer of wrath i panda teddy ? |
Twin Axe, Bonecośtam amulet, 2x Cristal Mace, Holy Falcon (chyba). Wydaje mi się, że jeszcze parę było...
|
[ironia]Uwaga! Mateusz Dragon Wielki jest offline!
Jaka może być tego przyczyna? Jak sądzicie? :o[/ironia] |
<lol>
O boże...Pier....cie,że MdW Jest WiElKi bo wbił 300 lvl i że robi to dla ptzyjemności.On poprostu popadł w nałóg...Przegrał z tibią i tyle!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |