Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Vekegi 28-05-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1454407)
>Vekegi
Kogo to wypowiedź? Od początku tej afery śledziłem nazwiska wszystkich sędziów, które były przez kogokolwiek wspomniane i nie było tam nazwiska pana Siejewicza. Jest to znajomy mojej rodziny, więc tym bardziej zwracałem uwagę na Jego nazwisko w mediach.

http://www.gks.com.pl/content/view/193/

Raul 28-05-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1454254)
Niech wszyscy ultras i biri się postarają i kibicują, to farsa zakończy sezon z niczym.

To zrzuta żeby zmotywować Espanyol do zagrania meczu życia na Camp Nou? ;)

Bastash 28-05-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1455129)
To zrzuta żeby zmotywować Espanyol do zagrania meczu życia na Camp Nou? ;)

Coś na wzór końcówki sezonu sprzed 15 lat, kiedy to Barca przesłała bodajże na Teneryfę niezłą sumkę za wygranie meczu z Realem, który miał rozstrzygnąć losy mistrzostwa. Ciekawe, że jedynym problemem wynikającym z tego było opodatkowanie tej kwoty... Chcecie mieć ZUS na karku? ; >

Maggic 29-05-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1454371)
[b]Powiedział na łamach "Przeglądu Sportowego" bramkarz Pogoni Szczecin Radosław Majdan, naprawde bardzo dobra lektura zapoznajcie się z nią w dzisiejszym przeglądzie sportowym takich jaj dawno nie widziałem, a zdradze że np. podpuszczano Pana Baniaka do nie ładnych rzeczy.

Majdan ma racje...współpracować z taką szmata nie znającą się na piłce nożnej to rzeczywiście jest coś nie halo...Natomiast coraz głośniej mówi się o inwestycji Koźmińskich w Pogoń Szczecin liczę na to że w tym klubie się coś zmieni że wylecą Łapiński i ten ch*j Miedziak na zbity pysk. Chciałbym żeby w klubie został "Bebeto" xDDD tzn Baniak,Edi,Julcimar,Lilo,Majdan i reszta wychowanków a reszta do Brazylii won. :baby:

Co do Rolanda Garrosa..."Byłem za Andym Roddickiem ale niestety odpadł :confused: Teraz liczę na Tomy'ego Robredo on może namieszać.

Parys 29-05-2007 22:37

Agnieszka przegrała z Santangelo 6-1 6-4. Strasznie słaby serwis. Wyżej niż miejsce 20 WTA nie będzie, jeśli go nie poprawi.

Exodus 29-05-2007 23:00

Z Forum tej smiesznej stronki:

" GKS Belchatow | 28-05-2007 17:40
No to nastepuje powolny rozbior GKS.

A tak swoja droga to troche dziwne:

1. Dlaczego Lenczyk na 3 kolejki przed koncem przewidywal ze Zaglebie bedzie mistrzem?

2. Dlaczego Jarzebowski powiedzial ze atmosfera w druzynie jest zla i powie o tym po sezonie?

3. Dlaczego prezes Ozog byl taki chojny i oferowal 4 mil za Mistrza? Czy przypadkiem nie byl pewien ze i tak go nie bedzie wiec i 10 mil mog oferowac?

4. Dlaczego nasi zagrali tak slabo z Korona i padlo tyle Bramek 8?

5. Dlaczego Lenczyk ustawil tak druzyne za mecz z Wisla ze ta otwarla pole na kontry? Bardzo dziwne. Tak sie nie gra.

Czy ktos zna odpowiedzi na powyzsze pytania?

Dajmy spokoj Zaglebiu ale bo to wszyskto bylo w naszych rekach. Lubin nie mial nic do powiedzenia. Jak to sie wiec stalo ze to my wypuscilismy mistrza Polski. Niech mi ktos odpowie??????"

Kibicie GKS nie potrafia przelknac goryczy porazki , ktorej sami sa sobie winni.
Wszyscy przekreslaja szanse Zaglebia w el. do LM , ciekawe co wymyslicie jesli jednak mu sie powiedzie lepiej niz waszym kochanym Legiom,Wislom w ostatnich sezonach.

@Co do wypowiedzi Tomaszewskiego
On jest Lepperem piłki , wiec jego slow nie powinno sie brac na powaznie , a ten caly fryzjer pewnie sypie kogo popadnie zeby tylko zmniejszyli mu wyrok...

Hellraiser 29-05-2007 23:04

"Ma Wisła" pokazała charakter w meczu ćwierćinałowym, i jest pierwszym półfinalistą Pucharu Ekstraklasy. W rewanżowym spotkaniu ćwierćfinałowym wygrali u siebie z Lechem 3-2

PUCHAR NA REYMONTA!

Exodus 29-05-2007 23:10

Zdobywca pucharu dostaje UEFA , tak?

Kilka sezonów temu tak było z którąś druzyna ... : p

Hellraiser 29-05-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1456765)

A gdzie tam, nie ma tak łatwo. =/

Parys 29-05-2007 23:13

Zdobywca PE dostaje eee, trochę złota.

I jakie wieeeeelki prestiż. ^^

Hellraiser 29-05-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys (Post 1456774)
Zdobywca PE dostaje eee, trochę złota.

I jakie wieeeeelki prestiż. ^^

Jesteś starszy, ale chce coś ci powiedzieć, niech Legia, wygra UI-Cup, tzw, Polsce Intertoto, to przykoksujesz i bedziemy mieć "prestiż" i więcej o jednego w pucharach chociaż na ten sezon. Nie wliczam tutaj afery z Zagłębiem. Niech nabijają pkt w rankingu klubowo-europejskim bo jest żal, jak wiesz.

Raul 30-05-2007 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1456765)

Kilka sezonów temu tak było z którąś druzyna ... : p

To Ci się chyba Puchar Ekstraklasy z Pucharem Polski pomylił.

Tak na marginesie, to nie lubię takiego podziału na dwa krajowe puchary. W Anglii jest tak samo. W Hiszpanii jest tylko Copa del Rey i starczy.

Hellraiser 31-05-2007 16:37

Piłkarski Flash,..

Cytuj:

"Blatter ponownie prezesem FIFA"
No bo nie ma nigdy kontrkandydata. B)

Cytuj:

"Andradina będzie występował w Koronie"
"Śpiewa i tańczy w koronie na głowie, przed państwem prima-balerina Edi Andradina" :baby:

Cytuj:

"Allianz sponsorem Górnika Zabrze"
Więc wielki powrót Górnika, i Allianz Arena w Zabrzu ;>

Sir_Kopek 31-05-2007 18:39

Moim zdaniem najlepsze wiadomości sportowe

Cytuj:

Orest Lenczyk zostaje w Bełchatowie
Prezes GKS Jerzy Ożóg zapewnia, że podpisanie nowej umowy ze szkoleniowcem jest tylko kwestią czasu
Umowa Lenczyka z klubem wygasa 30 czerwca. Prezes Ożóg ustalił z trenerem warunki nowego kontraktu. - Trener Lenczyk jest ważnym elementem naszej strategii. Szkoleniowiec snuje plany dotyczące przyszłego sezonu i startu w pucharach nie po to, by z niego odchodzić - mówi Ożóg.

No za rok mistrz pewny z Lenczykiem, w PUEFA pokażemy co potrafimy.

Cytuj:

Napastnik z Bełchatowa zagra o Złoty Puchar
Carlos Yair Costly Molina, napastnik wicemistrzów Polski w piłce nożnej BOT GKS Bełchatów, znalazł się w 23-osobowej kadrze Hondurasu na czerwcowy Złoty Puchar CONCACAF, mistrzostwa Ameryki Północnej, Środkowej i Karaibów.
Dziewiąta edycja Złotego Pucharu CONCACAF odbędzie się w 6-24 czerwca na stadionach w USA. Honduras zagra w grupie C z Meksykiem, Panamą i Kubą.
Carlo do boju.! Tylko żeby ten napastnik został jeszcze w Bełchatowie.

Cytuj:

Budżet GKSu Bełchatów przekroczy 30 mln.zł.
Budżet GKS w nowym sezonie przekroczy 30 mln zł. Wszystko dlatego, że nowym sponsorem klubu ma zostać potężny koncern Polskie Sieci Elektroenergetyczne SA. W klubie ma zostać Łukasz Garguła. Decyzji wciąż jeszcze nie podjął trener Orest Lenczyk. - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".

List intencyjny w sprawie sponsoringu został podpisany 17 marca, ale umowa ostatecznie sfinalizowana ma zostać w najbliższych dniach. – Jeśli kontrakt wejdzie w życie, opinia publiczna o tym fakcie będzie w odpowiedni sposób poinformowana – dyplomatycznie komentuje prezes GKS Jerzy Ożóg.
Nareszcie w Bełchatowie powstanie klub godny by reprezentować Polske w Europie. Budżet wysoki, tylko żeby jeszcze dobrych piłkarzy sprowadzili i sprzedali nie potrzebnym m.in. Hinca, Magdonia, Sapele. A kupili dobrego bramkarza, bo Lech ma z 37 lat i za dobrze nie gra.

A widzieliście to? Śmiesznie pokazany filmik z akcji gdze nie uznana została bramka na 2:2 w meczu Legia:Zagłębie.

Meryba 02-06-2007 21:37

Polska 3 - 1 Azerbejdżan

Parys 02-06-2007 22:36

@Sir_Kopek
Nie musisz nam wklejać informacji o Bełchatowie wszystkich...
Dla większości z nas nie są to najlepsze wydarzenia, a jakby każdy wklejał info o swoim klubie...

Sir_Kopek 03-06-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys (Post 1462412)
@Sir_Kopek
Nie musisz nam wklejać informacji o Bełchatowie wszystkich...
Dla większości z nas nie są to najlepsze wydarzenia, a jakby każdy wklejał info o swoim klubie...

Dobra sorry. A jeśli chodzi o mój klub to napastnik GKSu Carlo Costly strzelił bramkę w reprezentacji Hondurasu. Jego kraj wygrał z Trynidadem i Tobago 3:1.

Bastash 03-06-2007 15:55

A dzisiaj o 17.00 Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia Białystok. Na stadionie ma być 10 tys. Sosnowiczan + 1000 kibiców z Białegostoku. Podziękujmy TVP, że nie wyemituje tego meczu na kanale regionalnym oraz mojemu lekarzowi, który stwierdził, że podróż pociągiem jest dla mnie surowo zabroniona <ROTFL>.

hoomik 03-06-2007 19:04

Hehe, meh wlasnie wrocil z oficjalnego zakonczenia sezonu przez Turow Zgorzelec. Zaskoczyla mnie mala ilosc osob bedacych na hali, ale nic dziwnego, skoro info o takowej "imprezie" pojawilo sie dopiero wczoraj, i to tylko na stronie klubowej... No nic. Na poczatku przez chwile pospiewaly sobie panie z Queens, ale jedynym pozytywem ich wystepu bylo to, ze byly bardziej nagie niz ubrane, wiec c**j z nimi ;) Po kilkunastu minutach odbyla sie ostatnia prezentacja skladu, i naturalnie rozdawanie autografow i strzelanie pamiatkowych zdjec. Jako ze mam fote z niemal kazdym zawodnikiem (Luuuukaaaasz Koooszaaaareeeek ;]), to niedlugo powinienem wrzucic je na forum do odpowiedniego tematu (jak tylko uda mi sie zalatwic kabel do motoroli). Generalnie bylo fajno, szkoda, ze sezon juz sie skonczyl. Prezes i sztab szkoleniowy z tego co mi wiadomo juz podjeli pewne kroki w poszukiwaniu zawodnikow na nastepny sezon, dlatego za kilka/kilkanascie dni pewnie bedzie juz cos na ten temat wiadomo.

Bastash 03-06-2007 20:01

Panie i Panowie Jaga po zwycięstwie 1:0 zapewniła sobie awans do Ekstraklasy!!! Już nikt nam tego nie odbierze! Po 20 latach z powrotem w najwyższej lidze! Jestem tam kvrewsko szczęśliwy, że nawet nie dam rady opisać tego meczu, powiem tylko jedno:

Cytuj:

BóJCIE SIę CHAMY! DO PIERWSZEJ LIGI WRACAMY!
; D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23.