Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'monix
Fantasy ma mieć tajemniczy, zagadkowy klimat, a WoW bardziej przypomina bajkę animowaną dla 7 latków... [bla bla bla] Powiem tak, gdyby WoW był graficznie zrobiony tak jak LOTR lub chociażby Lineage to ta gra byłaby najlepszym MMORPG wszech czasów.
|
Ta twoja kolorowanka, to efekty specjalne, których w Tibii albo brak, albo są tak komiczne, że lepiej ich nie komentować. Widzisz, w WoWie jest 500000 kolorów, a w Tibii... 16? I te kolory znaczą wiele, bo udowadniają, że WoW to nie byle jaka, ale w pełni profesjonalna gierka. Jeśli wyglądają żałośnie, to tylko dlatego, że masz słabego kompa x(
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow
Zagrajcie sobie w grę Lord of the Rings Online lub Age of Conan. To są naprawdę rozbudowane gry.
|
Nie przeczę, ale albo mi się wydaje, albo sugerujesz tym, że WoW jest słabo rozbudowany? Skoro tak, to chyba pominęło mnie przesunięcie 'Prima Aprilis'.
Cytuj:
I na tym samym sprzęcie na którym pójdzie mi WoW z najlepsza grafą, mam gry, które na niskich detalach mają grafę o 100 razy lepszą niż WoW.
|
Albo mówisz o grach SinglePlayer, które wyszły w tym sezonie, albo śmiesz sobie żartować.
Cytuj:
Możliwość rozbudowy postaci jest dużo większa.
|
Znów żart. Aktualnie nie ma żadnej gry MMORPG, gdzie możemy tak rozwinąć swoją postać, jak w WoWie, i jest to fakt potwierdzony wieloma sondami.
Cytuj:
Tibia przynajmniej co do WoW'a nie wygląda tylko jak kolorowanka.
|
No ba. Gdyby tak porównać Tibię do WoWa, to Tibia bardziej przypomina niekończący się, nudny film z okresu II wojny światowej.
Cytuj:
Grałem w WoW'a i o tej grze mogę powiedzieć tylko parę słów.
"Była to pierwsza gra MMORPG, która odrzuciła mnie od
kompa"
|
Rozumiem, że podczas odrzutu walnąłeś się w głowę? Skoro ciebie odrzuciła, to ja tego nie podważę, chodź szczerze wątpię, czy grałeś w WoWa, a czasem nie oglądałeś tylko filmików/screenów... I to tych najgorszych.
Cytuj:
Żegnam.
|
Ja też. I mam nadzieję, że mówiłeś to poważnie, bo jeśli nie, to w tej chwili wychodzisz na zabawnego, aczkolwiek irytującego błazna.