![]() |
Chcialbym sobie zagrac w DE troche, bo w sumie juz kiedys gralem ale jakos tak wyszlo ze nie duzo, i kiedy chce wejsc na strone po ENG to mi nie chce wejsc. A na "krzaczkach" to ja sie nie znam... Pomoze mi ktos, jakos ?? :P
@edit Hehe juz dotarlem wystarczylo poczytac troche temat. http://en.darkeden.com/ I mam pytanie...Czy Slayer ktory strzela z broni to, ten... dobrze sie nim gra ? Silny jest ? Bo bym chetnie nim sobie pogral... :> |
Czy gunner mocny? Taki sobie, lecz jeśli umiesz grać to każda profesja jest mocna ale moim zdaniem blader wymiata :)
|
Cytuj:
|
@UP
Gdybym zaczynał od początku i nic nie wiedział o grze to napewno nie chciał bym być enchenterem gdyż to jest chyba najcięższa profesja do zaczęcia. Po pierwsze najpierw musiał bym się skapnąć jak używać czarów, zabijać i to wszystko, a do tego jescze ampułki kupowac... OMG na pewno bym sobie nie poradził. W sumie to najlepiej zacząć vampire, potem jak już coś wiesz to blader a potem enchenter i wymaitasz ;) |
Cytuj:
Jedna zmianka musi być ;) Gunner nie jest taki sobie jest dobry szczególnie na wojny ponieważ ma dużo DEXa przy czym vampy//slayerzy nie mogą trafić ;) więc wiesz , a blader jest dobry na exp i na vampy ;) szczególnie gdy Enchant może już żucać det inv~ na innych ;) co daje ogromną przewagę , a z SH jeszcze lepiej bo podbiega się do vampa pare x tornado , a następnie shadow dancing ;) i po sprawie :P ja kiedyś bladerem zabiłem 65 LVL int. vampa na 1 hita (miał połowę HP ale miałem silver w broni) |
Aeglos Tribunal 90% twoich ostatnich odpowiedzi to jest komentowanie moich odpowiedzi, a ty dopisujesz tylko coś od siebie. Widzisz na forum się trzeba spieszyć z odpowiedziami a nie potem dodawać swoje jak już ktoś odpowiedział!
|
Cytuj:
Blader jest dobry tylko z tego ,że ma dmg więcej niż sword i ma czar typhoon który kręci kimś i na sh się nie da z wiru wyjść. Enhant najlepszy z aura ringiem i swojimi aurami ,a gunner to już zupełny wypas O.o Praktycznie zawsze oni na lairach mają pendanty. |
Przepraszam ze odswierzam temat ale mam problem ;/,
otoz gdy wlanczam gre daje connect, wpisuje ID, password to mi wyskakuje "discconneted". Moge cos na to poradzic?? Z gory dziekuje za odpowiedz |
Spróbuj później, być może akurat server jest off, albo poprostu chwilowo padł i tyle, jeśli to nie pomorze to napisz!
|
Dalej jest to samo :(:( po 2 godzinach i po resecie kompa dalej to samo :(
A tak bym chcial w ta gre pograc :( Pomuszcie prosze :( @apropo, jaka macie wersje Darkedena?? Ja mam 3.12 to moze ona jakas stara jest?? |
Już wiem co jest :) Miałem tak samo! Reinstal Dark Eden'a na 99% pomoże!
|
Juz wszystko dziala :):) Bardzo dziekuje
Jeszcze jedno: muglby mi ktos pomuc w grze pokazac jakie expowiska sklepy itp :) jak by cos moj nick w grze: Qster (Vamp) |
siemka dawo tu nie pisalem aha odrazu mowie ze gra z speed hackiem jest troche nieoplacalna bo gra traci klimat, ake poza tym mam problem gram sobie slayerem bo jest trudniej i ciekawiej zrobilem sobie enchanta i mam taki skil:Contiunual light i niewiem co ten skil robi nieda sie go uzyc prosze o info na temat tego skila bo ja juz niemam pojencia
Pozdro Wladek |
Cytuj:
Tego skilla używa się gdy jakiś vamp lub potworek żuci czar Darkness wtedy używasz Continual light na to i kawałek znika ;) btw. radzę Ci od początku ćwiczyć skille typu bless itp. ;) |
aha ok thx bo pierwszy raz gram enchantem a jescze jest taki dziwny skill:light ball tez taki niejaki:D o co w nim chodzi wale w potwroka i nic narazie co widze to enchant ma tylko 1 dory skil na walenie bo ten 2 zre sporo many a ja jesem biednym enchem:D
|
o kurde sory niechodzi mi o ten skil tylko o Flare tego skila tez nie rozumiem z a ten o gory post co tam napisalem ten skil to wiem bo to jest podstawowy skil:D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Adres do opisu skilli (po angielsku): http://en.darkeden.com/darkeden/slayer/?code=3 |
aha ok thx czyli kolejny do dupy skil
|
Cytuj:
|
Do dupy jest gadanie do dupy o do dupy rzeczach. Tak apropo to mam pytanie (newbie) czy opłaca mi sie trenować enchanta i heala jednocześnie? czyli innymi słowy pakować w dwa skille. Proszę o szybką odpowiedź!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |