![]() |
Cytuj:
|
Alomy Abya:
May 02 2008, 02:57:08 CEST Killed at Level 162 by Urienos and by Wappathia Dziekuje Wam. http://img182.imageshack.us/img182/8...insultsau3.png |
O lol. Respekt dla Was, że się im postawili¶cie.
Ah, je¶li można spytać - o co poszło? Cytuj:
|
Ano. Rozmawiales kiedys z Alomy ? Jak tak to juz wiesz dlaczego tak sie stalo, ten Pan jest obelg± dla naszego narodu, przez takich jak On inne nacje mysla o Polakach "Stupid PLs, Fucking PLs". A pozatym, ten jego przerost ambicji : >
|
Cytuj:
|
Otoz nie, ale po Urienosa dzisiaj szla jakas duza ekipa zeby mnie zabic i ubili mi mojego Smaka : o
|
Gratuluję Wam szczerze Uri, dobrze że padł. ;)
|
Cytuj:
Yours Mate~ |
Cytuj:
|
Zostałem zownowany praktycznie przez samego siebie, ale nie na Urienosie. Ta sprawa z Alomy jest dosc dziwna, bo wmieszaly sie w to tez jakies dziwne sprawy z przeszlosci zwiazane z Gildia Henka <3. Fuck it <3 GoGo Matura 2008 x D
|
Cytuj:
Yours, Bles~ |
Cytuj:
a dla Juraska ; p? |
Cytuj:
|
@Uri:
W Hereticach jestes dlatego ze sprzedajesz znajomych? |
Cytuj:
Wlasnie tak "Nino", dlatego ze ktos po Ciebie wpadł jak ja bylem obok to znaczy ze ja Was sprzedalem, o niczym innym nie marzylem. Poskladal sie Twoj brat podczasz pkingu bo Lars wpadl po niego, nie wydaje mi sie zeby w jakikolwiek sposob to byla moja wina. Tym bardziej ze jak mowilem "uciekaj na most to zablokuje droge" to Wy woleliscie biegac up and down po schodach. P.S. Nie jestem w Hereticach =( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tak, duzo razy tak robiles, rotfl chyba nie rozumiesz, ze taki 50 druid nie ma ZADNYCH szans na otwartym terenie, gdy bije go te 8 osob (w wiekszoscy rp i ms/ed) z assassin starow i sdkow po 2 mam jeszcze filmik z tego, wiec jak chcesz to ci go dam i sam zobaczysz ile tam psow bylo :S btw nie bede ogladac twoich filmow, gdyby istnial stary system pvp, to bym cie pojechal z zamknietymi oczami :< (i oczywiscie - gdybysmy mieli mniej wiecej rowne levele) |
Cytuj:
no to bej zreszta nie ma co tutaj zagladac jeszcze... powodzenia Yours Mate~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |