![]() |
nuuuuda............
|
omg co jest grane? Nikt sie nie wyzywa, lindlay zamilkł ... wtf? a sua dalej klan oglada o 01:00 xDDDDDD
|
chyba potrzebuja zmiany.. kayak ty traktorze na sok z porzeczek :P
|
Hmm czisza przed burzą?
|
skarpetki mi smierdza;p
|
sua teraz podczas war, gdy większość czasu siedzi się w pz masz okazję umyć się pierwszy raz od pół roku ;d
|
@up
weź koleś skończ, xd to jest śmieszne tylko za 4 razem przeczytania xd |
Zblizaja sie wakacje, pewnie wielu z was chcialoby zarobic pare groszy, wiec trzeba znalesc prace...a oto jedna z ofert:
http://i146.photobucket.com/albums/r267/Kerr_20/28.jpg :) |
@up
weź koleś skończ, xd to jest śmieszne tylko do max 10x przeczytan xd[/quote] |
Wezme Organizatora pralni pieniedzy... :D
|
Wlasnie na takiej klawiaturze robili Wovimusa! ctrl to bylo exori mort, alt exura sio wovimus a delete to hotkey na exita byl xD
http://i146.photobucket.com/albums/r267/Kerr_20/29.jpg |
a gdzie strzałki?
|
nie wiedziałem gdzie napisac;p ,wiec napisze tu (mozecie wrzucac ile chcecie)
Pozdro dla: Gigoro bla bla grasz jakims inny charem na Lu~ Vomor eldoramon 1st owner Soul Pozdro 1st ouner Speakes ;d AAA i teraz cos wam zdradze;p na tym acc znajduje sie char Arrow Dragonbreath, ktorym BESZTALEM WIEKSZASC OSOB XDDDDD , miedzy innymi Leszcza ;d to na tyle Respect. Edit: jak ktos chce moge dac acc do tych postaci ,6 cyfrowy ;* //Prv |
Cytuj:
@Kaytek jestes zalosny |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Hahaha xDDDD JU ROX MAJ MASTAH |
19:06 Mistrz Sorek [19]: KURWA MAC GLUPI HAKER
19:07 Mistrz Sorek [19]: zhakowal mnie bee 19:07 Mistrz Sorek [19]: KURWA MAC WSZYSTKIE LOTY ZAJEBAL 19:07 Eradraaish [87]: kogo to kurwa obchodzi 19:07 Mistrz Sorek [19]: nic nmie mam :(:(:( 19:07 Eradraaish [87]: bylo nie wlazic w linki 19:07 Mistrz Sorek [19]: nie wchodzilwem 19:07 Eradraaish [87]: oczywiscie, a hack spadl z nieba 19:07 Mistrz Sorek [19]: wygralem pacca 19:08 Eradraaish [87]: HAHAHAHAHAH 19:08 Mistrz Sorek [19]: scaagnleem program i hak 19:08 Mistrz Sorek [19]: i ded KURWA on w nic nie wlazil :< |
No co przecież on w nic nie właził
xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |