![]() |
Cytuj:
KURWA ludzie was totalnie pojebalo? Zastanawiacie sie moze dlaczego 95% ludzi którzy się tu wpisują mają 15 levy i dopiero co zaczynali grac w tibie??? Bo hight levy są ostrozne i zadko sie zdaza zeby byli chacknięci więc to wy musicie włazic na strony typu www.owntibiafreedownload.com i mi tu nie biadolić skoro sami sie o takiego hacka prosicie...... nie wlazi się na zadną stronę związaną z tibią prócz www.tibia.com i www.tibia.pl i moze ze 2 inne i w linki na forach tez sie kurwa nie wlazi bo to nie moderatozy je piszą a uzytkownicy ludzie troche pomyslunku........X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
3 konta ...
Jak w tytule shakowali mi 3 konta i na każdym nic nie zostało oprucz pustego depo i bana na 30 dni za podawanie jakiegoś linka z keyloggerem...który nie był przezemnie pisany tylko przez hakera siedzącego w nocy około 1-4 nad ranem bo o tej były bany
Próbowałem już różnych antyvirów i programu FINDIT z downloadu tibi.pl i nic nie znalazło straciłem 240 k w kasie i inne różne cenne itemy ... Zastanawiam się czy jest sens dalej grać w Tibie jeżeli to co zbierałem od kąd gram przepadło w 5 minut przez jakiegoś hakera ...:( |
najpierw 30knight na Valorii (to była tibia jeszcze przed 7.6) Hacked, nic nie zostało...
dalej, 25Sorc Valoria, też shakowany... ok, nie grałem cos koło roku, dalej: 30MS Titania - Hacked.... fajnie co nie?? :/ |
shackowany
zaostalem shackowany przez Bonezee :/ wiec jak moge odzyskac konto ? czytalem w poprzednich postach ze sie da odzyskac ? moglby mnie ktos poprowadzic .. ? haslo sie odzyskuje poprzez Lost Account .. no ale ja dobrze ang. nie znam wiec moglby mnie ktos przez to przeprowadzic ?? prosze ... :(
i mohlby mi ktos podac dobry atnivir do usuwania tego keyloogera ?? :/ prosze :( |
Cytuj:
Cytuj:
|
aha
aha spox czyli sie nie bać że
GM Dragonas [2]: There have been a large number of cases of hackers linking to seemingly safe fansite forums, but the thread they link to contains a downloadable file meant to hackyou. Always be cautious with links, even if they look safe. --General Message to All-- napisał :P |
Ja niestety sam siebie haknełem. Więcej w temacie "Problem z kontem (e-mail)"...
|
heh....mi shakowali jakieś pół roku temu 37 druida....na szczęście nie kupiłem Pacca gdyż była niedziela a miałem to zrobić w tygodniu, strata to itemy warte +100K i 130K w dp + różne runki itp...po pół roku przerwy znowol zaczynam grać:) (już 25 lvl) Pozdrawiam:)
|
Mi shackowali moją pierwszą postać- nick Zuzia Bardzo Zla, knight, 11 lvl eq nie pamętam bo to dość dawno temu było, świat Valoria, ale byłam tak wkurzona, że nie grałam przez 2 miechy, a postać którą gram teraz jest dużo lepsza od tamtej ;)
P.S Niby 11lvl to nic takiego ale była to moja pierwsza postać, sami rozumiecie... |
Cytuj:
|
Zmienialem e-mail w mojej postaci i napisali ze przysla nowe chasla na moj nowy mail do 24h . No to spoko ale wstaje dzisiaj i patrze a tam listu nie ma ;/.
Maja jeszcze 3 godziny bo wczoraj o 11 zakladalem... Zawsze wysylali mi w godzine. Pomozcie prosze |
Gdzie masz pocztę ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;(;(;( shakowali mnie ;[ stracilem eq z 87 EK ;[.
|
Mnie hakneli, poszły 2 pary bohow i eq warte z 50k, na dodatek haker był złośliwy i zmienił mi płeć, oraz zaczoł pkować i w wyniku tego 15 dni bana, pisałem do cipsoft, że to nie ja ale oni to pierdolą, ważne, że maja kase z PACC. zaaal
|
@kuva 5 - żalosny podpis, lepiej napisz coś o matełószó big smokó to będzie rox.
(sunrise to nie kobieta) @topic - ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( shakowali mi plejt seta bo krzyczałem w depo carlin na candi swoje passy. |
Moje Konto!
Kiedyś!Już dawno!13 paladyn!Werzłem na konto pochpodziłem 20 min wyszłem i po 30 mi weszłem i pisze mi ,,disablet...for five minutes'';(
|
mnie ostatnio hackneli bo na kompie qmpla byl keylog ;/ jego tez hackneli... w sumie ten hacker przynajmniej nie byl wandalem (czyli nie wyrzucil all rzeczy i nie dedal) tylko zabral to co cenne ale jednak rh, g arm, demonka, k legi, bs, bss, steel boots i p ammy poszly sie je***
|
Mam pytanie:
Shakowali mi postac zminili emaila ale postac po shakowanu zostala zabanowana czy jest mozliwosc odzyskania jej?? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |