![]() |
Bright Sword LvL ??
Bright Sword od którego Lvl może ktoś napisać ??
A tak pozatym coraz bardziej mi się podoba ten UpDate :) |
Cytuj:
|
Kiepsko :/
oj kiepsko :/
Mam nadzieje że jakieś podobne bronie o podobnym DMG będą :/ |
@Michoss
bardziej zaboli miecz, bo przy strzale w glowe to nawet nie poczujesz. @wrogonastawiony Teraz to knighcik moze lajtowo "mocniejsze" potworki solowac. |
nie ma co płakać :)
Zobaczymy po UpDacie jak to będzie wyglądać i jak się będzie grać dzieki za pomoc Pozdrawiam LuKi |
|
i tego się spodziewałem :> niestety polskie naby już się popłakały. No cóż, tak jak pisałem TS to TS a nie GLOBAL. Pewnie już dużo osób ma 10 knightów i 10 palków : >
|
Ja sądze że update nie dojdzie na Globala taki jaki teraz jest TS.Moim zdaniem najt ma teraz jest bardzo wybalansowaną postacia,ktora zasluguje na te (bonus) po tylu latach monotonii.Ale jednakze z pallkami to przesadzili chyba zeby pall ,ktory posiada 92 dysta rzucil z throwing stara 821 :O (lekka przesada chyba i to raczej ulegnie zmianie),Hmm druida jak narazie skrzywdzili bo zadnych ofensywnych spellow nei dostal natomiast sorc jest jaki jes i tak bedzie dobrze od zawsze mial dobrze :)
To na tyle moim zdanie balansowanie postaci udane poza tym mankamentem z pallkiem Dzikuje :) |
Cytuj:
|
Mnie zastanawia jak bedzie wyglądało skillowanie. Jeżeli atak z broni tak znacznie wzrośnie to jak będzie sie trenowało na np: slimie, knight ze skillem 80 będzie tego gluta brał na "hita"? Jak to będzie? ;p
|
Cytuj:
No ale coz nie ma co za duzo spekulowac tylko trzeba czekac na Aktualizacje:evul: |
Cytuj:
co do tematu , sork/drut i tak bedzie lepszy bo wszystkie czary/runki bedą po stronie druida i sorka , ponieważ bedzie prawie wszystko zalezało od mlvl (pewnie bedzie przelicznik 1:4 gdzie 1 to lvl a 4 to mlvl) |
Omg, przed momentem wprowadzili pewne zmiany... i znowu jest na korzysc sorcow -,,- Tym razem jednak przesadzili W DRUGĄ STRONĘ- jeden sorc zsolowal wlasnie pare hydr bez waste z SD (zwiekszyli nieco obrazenia runiczne i zmniejszyli "NIECO" damage paladynow i knightow)
|
@up
no i zjeb.... :P tak powaznie to testuja od tego wkoncu jest test server :P @Ramirez OMG moj super evul kina niebedzie bil w smoka po 500 hp to straszne auuuuuuuuuuuu poplacze sie auuuuuuuuuuuuu :P powtarzam to od poczatku trzeba miec zdrowy stosunek to zycia oraz takich przyziemnych rzeczy jak tibia 3 pixele na krzyz a ludzie swiata niewidza :P |
@up
Pięknie to waszmość podsumował -,,- Moim zdaniem jest teraz w zasadzie gorzej niz bylo przed tą "drobną poprawką" |
I zaraz zacznie sie lament knightow i palkow... "Dlaczego sorcki wala teraz wiecej, a my mniej!!!!!?????"
Najlepiej napiszcie list do Cipsoftu, jacy to jestescie rozczarowani. Edit: Jakby co, to sam gram knightem i zlewam na ten update... Nawet gdyby mieli calkowicie wycofac knightow. |
hehe tak jak myślałem, czytałem dziś wypowiedź Duinhira, kolesia odpowiedzialengo za update itd., i cytuje w wolnym tłumaczeniu co powiedział:
" Osłabiliśmy magów jak najbardziej się dało a najtów i palów wzmocniliśmy jak najbardziej, jednak wraz z rozwojem test serwera, stopniowo będziemy zwiększać siłe postaci magicznych i osłabiąć najtów i palków, aż uzyskamy idealny balans profesji." i wszytsko jasne:d |
bardzej pogorsza tych knightow niz ich ulepsza moim zdaniem
np.fire axe bedzie od 35 levela to glupota .. wogole to powinni zostawic drutow i sorcow i zrobic lepszymi knightow i paladynow. Cipsoft schodzi na psy ;( |
Niezłe szopki... Przez te wahania to zaraz chyba połowa graczy się powiesi, wnioskując po niektórych wypowiedziach.
@ a teraz na temat Dobrze, ze w końcu wiem jaki jest naprawdę cel tego testa - CIPsoft cały czas będzie wprowadzał zmiany w hitach, by w końcu znaleźć ten "złoty środek", więc chyba nie zjebią update'a, a może i zrobią najlepszy od czasu feralnych różdzek. W końcu mają jako króliczki doświadczalne masę świetnych graczy. A więc nie będzie palków walacych 900+ w potwory, ani Taifuna walącego skromne 500+ z ue. To był po prostu maksymalny rozrzut sił jaki mógł być. |
@Lupus
LOL! Z fire axe moze bic nawet 8 lvl, po prostu zmniejszone damage -,,- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |