![]() |
no i juz mama trola :( Lynx serdecznie pozdrawiam
|
Cytuj:
|
Jak na razie jedynym Trollem, którego tu widzę jest Pan Zlotyelvas89... Nie wiem jak długo grasz na nebuli i nie chce wiedzieć, to ze jesteś nadziany na rl i masz 2 bp cc'kow czy ile tam, na pewno nie zrobi z ciebie legendy... Może i dupy lizać nie musisz bo jesteś z chorzowa? VU dupy nigdy nie lizałem i lizać nie będę chociaż nie mam nic wspólnego z LH, a zanim zaczniesz sie wypowiadać na temat wojny VU vs. OF i mówić, że Sunze jest lepszym liderem od Masa~ popytaj najpierw o tą wojnę kogoś kto w niej uczestniczył. Podpowiem ci krótko to nie jestem ja. Spytaj pana Castora, sądzę że nie odmówi ci udzielenia kilku informacji na temat starych czasów, nieprawdasz?
|
Cytuj:
|
<beka>
zzzzZzZzzZzzZz |
@Dregar
Jesli rozmowy bedzie wygladala, tak jak ostatnio na tym forum, czyli kulturanie to czemu nie mozemy gadac o starych i terazniejszych czasach. @Jacek Swiete slowa, Ordo zawsze posadzalo nas ze siedzimy po 18h przed kompem i czekamy zeby sie zalogowac. Byly sytuacje ze siedzielismy po 4 chyba max. Poprostu umielismy sie zebrac na telefon i tak nam zostalo kto jest na chacie to wbija na kompa i jest sklad. Ale co do tej starej wojny to sie niezgodze z Toba drogi Jacku, fakt moze niebylismy pierwszymi bojownikami, masterami pvp etc, ale zwyklymi pionkami tez nie badz co badz swoje wytrenowalismy na ostach, no i najwazniejsze mielismy swietnego przywodce (pozdrawiam Vure ;] ), a Ordo? na masie gralo tyle osob ze na 6 dedow chyba 5 razy padal kto inny... i tylko 2 razy chyba Bartek (czyli wlasciciel masy) w tym miejscu pozdro dla webiego, loczka, smoka i chuj wie kogo jeszcze ;] niewiadomo do konca kto gral namasie. :P Moral z tego taki, ze wszystko mozna wytrenowac, trzeba chciec i miec przywodce... a Wy niemacie. Przynajmniej wg mnie Sunze nie jest w tym dobry, ale to tylko moje zdanie bo niesiedze u was na vencie. |
Cytuj:
|
ok.
ad1. jedyny kto drze sie u nas na vt jest Sunze ad2. Sunze nie byl i nie jest liderem - chytba, ze mowimy o gildi, ktorzej rzeczywiscie jest (pamietajac rownoczesnie ze lider gildi nei koniecznie jest battle comanderem).Odrazu odpowiem na pytanie dla ciekawskich - czemu Sunze w takim razie jest liderem Last Hope? - jest nim, poniewaz jak wiadomo lubi zakladac nowe gildie i co za tym idzie listy fragow xD! a tak na zupelnie powaznie jest nim, bo cos mu sie nalezy za aktywnosc i checi, a to ze krzyczy - trudno, taki jest, mute i po sprawie ;) ad3. Xaemus byl swietnym czlowiekiem, ktory potrafil wymyslec bezkitu zajebiste akcje, ale jezlei przychodzilo co do czego to battle commanderem nie mogl byc, bo nie byl pewny, zamiast mowic co robimy pytal sie nas. No ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo i wkoncu 'odnalezlismy' zajebistych liderow, jest nim stary owner Redeo - Kuba + od niedawna Gauwartt i Wizz Lowe, oczywiscie pomaga im kilka osob typu Tert,Ja,Sunze,Hidek czy wiele wiele innych o ktorych wypadaloby wspomniec ale nie dzis ;D Mysle, ze oni sa odpowiedni do tej roli i z nimi moze cos zdzialamy, wkrotce... Poki co spadam postarac sie zasnac. Elo |
Cytuj:
Ja też pomagam :| I NIE KłAM ZE SPANIEM |
Cytuj:
|
@August
Czy ja gdzieś wspomniałem, że nie możemy(możecie) gadać o starych czasach? Powiedziałem tylko, że ty będziesz dobrym źródłem do takich rozmów. Mimo że za tobą nie przepadam to ciebie szanuje. |
4:1 dla nas. Castor, Mengirt, Boytano, Sck - Tana.
Nice battle _/ |
Jest ten no hmm wy ludzie mowicie na to "Filmik"
|
movie plax?
Gdzie była battle? |
Hi
Noob Yes Bye. xD! |
Cytuj:
Przynajmniej przyznajesz sie do błędów ;pp |
Tana jaki Wabiracha : p
|
Gratuluje, ale tylko polowicznie. :P
Bo znow zuk jebany padl na moim charze, a nie ja :P |
haha
Refferon Nov 18 2007, 03:04:51 CET Killed at Level 107 by Vaxterr Nov 18 2007, 03:01:40 CET Killed at Level 97 by Wizz Lowe and by Gauwartt'Pulse WYstarczy 2 ludzi... Niestety cos czuje, ale tych 2 szwedow doprowadzi do wielkich problemow dla Vu |
Refferon
Nov 18 2007, 03:04:51 CET Killed at Level 107 by Vaxterr Gold Shooter Killed at Level 97 by Wizz Lowe and by Gauwartt'Pulse i na zagryche Xoxo Spix z 93 NA.... Name: Xoxo Spix Sex: male Profession: Elite Knight Level: 55 Olka Cipko!!! posta napisales Dzisiaj, 05:26 a ja minute pozniej :< noc pełna wrazen :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |