![]() |
Ja widziałem
-Za***isty Na Infernie -Pogromca Szczurow Na Aureii |
Ja najsmieszniejszy nick jaki widzialem to "umyj dupe do smierdzi" na swiecie aurea
|
ja znam jednego:
Lagoon Knight (pewnie rycerz lagów) B) |
Swawolny Dyzio Masakruje
Władek Pogoda Edek Rakieta Michal von Pedal Wszyscy z Azury:P |
Lord Dupa- Harmobia ;)
|
Cytuj:
|
=]
A ja na trimerze znam jeszcze typow:
Dupa fu'yara Rzygoslav Twoja stara in the fog i Haiahaia of trimera (czy cos takiego ;) ) Pozdro hehe ;) |
Grzybica stup (honera)
|
nicki
Wiecie co ja powiem? Chyba takie powinny być wszystkie tematy. To dziwne ale wszystkie wasze posty przeczytałem w godzine i połowe z nich mogłem się skręcać ze śmiechu.
A Nick który widziałem to : Dawacz Dup |
Cicho robie uha
Danubia |
Nie wygladam jak kupa
Byl kiedys taki nick na eterni ale czy dalej jest ? |
Glupie nicki :P
przeglądałam własnie na tibia.com graczy online :) i znalazłam pare głupawych nicków :) to one:
TRIMERA: *Bloody Ogier *Brutalna Qmpela *Pawlo Rozpruwacz ALDORA: *Atrakcyjny Zdzich *Dziubdziub *Koksiarz rzeznik *Lodziarynka *Mamusia Marylka *Wk******y grabarz 8o ETERNIA: *Czlowek od uhow *Pogromca Zdechlych koz *Mocarz Cienkowasy hehe :) niektorzy maja pomysly na takie glupawe nicki :D:D pozdro for all ;) |
Słyszałem o gościu: Krol loli z plockich podoli (chyba Nebula) Tylko słyszałem, ale czy na pewno jest...
|
Sztywny pogromca dziewic ;)
|
Trudno wymyslic imie.Nebula
|
to moj nick
elera
18lvl sorc ''PoMoZ DzIeCiOm PrZeTrWaC ZiMe'' heheh to ja :P :cup: |
A mój nic to Jasiu Smietana
i widzialem jeszcze pocaluj mnie w dupe czy jakos tak |
Cytuj:
LOL ja mieszkam na podolach w plocku :P ALe to nie ja ;p |
Ja znam kulka wmaire fajnych nikow:
-Lubie Placki (Jamera) -Legolas the lucznik (Guardia) :o -Pogromca-Plesni (Guardia) :confused: -Zboczony Dawid (Guardia) ;) -Podniecony Czarodziej (Guardia) :) Itp. Wiekszosc z tych osób widzialem tylko na roku bo wychodzenie ich z roka zajelo jakies 2 tygodnie :p __________________________________________________ _ Server: Zanera Profesja: Knight Name: Soceo Nailo* Lvl: 30 :] Skills: 66/65 ;( *Nailo- Rodzina |
Namnożyło się nicków w takim stylu:
- Zenon lord of bamboocha - master of bamucza - bambucza lord of destrakszyn - grosz do grosza a bedzie kokosza - kokosza easy bamboocha master of darknes |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |