![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Najpierw diabelnie szybko rośnie im dmg, a potem coraz wolniej, aż wreszcie lvle dają tylko hp/manę/capa (i bonusik do siły). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
4 summony? A może GS do summonowania (dobry do PK byłby)? Lepsze rody? To może roda/wanda fizycznego, który wali dmg=mlvl (+-20%), wali na 3 kratki, spala x many, gdzie x=~(mlvl/3) |
Ten update jest dobry dal knghitow i palow. Sorce/druidzi placza to prawda poniewaz nigdy knight/paladyn nie dorowna hitom sorca. Dlatego dobrze ze ten update nastapil prawdziwe wyrownanie ale nadal psotacie magiczne przewyzszaja knighta/pala. Gdyby knight mial dobry czar na odleglosc to wtedy by byla rownosc. Ja gram teraz knightem i kazdy mi pir.... ze sa wyjebiste hity a wcale tak nie jest a jesli nawet ktos walnie duzo to ile sie musi nameczyc. Wbic skille 80/80 to jest wyczyn ale 80mlv takze tylko ze z 80 mlvl i 100lvl ile sie bije a 100lvl i skille 80/80 ile??Polowe hitow postaci magicznych i wy jeszcze narzekacie:D to jest smieszne nigdy kngiht (pall ma wieksze szanse zabic sorca druta niz kngiht) nie zabije sorca/druta gdy ten ma utani gran hur i w pizdu zapier...jakie ma szanse knght go dogonic?? zal pisac bo jak sie czlowiek uprze to sie go nie przekona ale powiedzialem moje zdanie;)
|
@up
kur.... nikt nie płacze ze ma za małe hity tylko chodzi o to ze mag i druid maja za duze koszty i sie wogule im nie zwraca jeju...ile jeszcze bedzie tych postow knightcików ze sorcowie płaczą bo mają za male hity:/ normalnie rzygać się chce... |
Cytuj:
żalisz sie czy chwalisz ?? Pomysl nad tym jak było by to wykorzystywane przez playerów. Expie sobie expie nagle robi sie gorąco widze że padne ręka siega do kabla od internetu trach :D kabla nie ma w komputerze :P I tak bym padl i tak więc tym sposobem strace mniej.. |
Ehhh kiepskie te twoje pomysly, za duzo chyba OTS'ow ;)
|
Ja proponuje od 100lv żeby druid miał 10 sumonów. Od 100lv możliwość summowania draga, 150lv giant spider, 300lv demon. Tak będzie uczciwie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@barteziak - wyjdź, kup sobie mózg (i słownik), wtedy mozesz wrócić |
Cytuj:
a skąd wiesz jaki mam level że się tak wypowiadasz :/ nie wiesz to mi nie ubliżaj pzdr |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
http://img404.imageshack.us/img404/5827/calcoi0.jpg No mam, ale nie mogę wymyśleć! Oświeć mnie masta :/ |
Cytuj:
po upie 55 mlvl - 275 siła magii (+ jakiś bonus, bo lvl nadal zwiększa dmg magiczny, a dodatkowo troszkę fizyczny). Różnica jest zauważalna (ale nie taka, żeby przestać grać), ale za to 40 lvl z 50 mlvlem jest ~10% mocniejszy, a 20 lvl 40 mlvl (a takich jest bardzo dużo) 25% lepszy. Mnie boli tylko to, że teraz lvl daje mniej niż wcześniej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Dragi. Dobra, zwraca się aż 2/3 huntów. Sęk w tym, że ZAWSZE są one zajęte przez knighów, albo palków. Exp nawet nawet, jak jest duży resp. Muszę z rana po SS przychodzić... Peninsula. Tu jest nawet fajnie, tylko, że nigdy mi się jeszcze nie zwróciło. Dobry exp. Helheim. Dobre expowisko. Loot średni, lecz exp nawet nawet. Schodzi bardzo dużo MF. Trzeba mieć oczy na karku. Nargor. Exp do dupy, jak i loot. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |