Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Saphira (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=215)
-   -   Ratujmy Saphire !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142021)

Siergiey 18-12-2007 17:28

biegne se przez veno patrze a tu grizmo trzeci lezy we krwi ;\ mysle se dedneli go!
patrze do vipow, a tam jak lampki na choince zaczyna mi migac na zielono!! :O
gerp login, vilshion login, vilshion, logout, nateris login, vilshion login, olorion login, ghlargh login itd etc :o
troszkie zjebalii : [ coz ; bledy ucza. hf.

Seba'rivel 18-12-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1793704)
Rotfl, niezla akcja, sneakujecie 134 ek, a potem tracicie 180 ek ;pdbb;pdb;pdb;pdb;pdb;pd;bpd;bpd

szjet happenz

Olorion. 18-12-2007 22:34

seba niezle, nawet jak trapneliscie (tzn trapneli) i zabiliscie (tzn zabili) grizmo trzeciego, to nie wbiles pzta, zeby moc spokonie uciec do domku albo depociku jakby cos sie wydarzylo \';\

Olorion. 19-12-2007 16:18

kolejny mighty masslog

to sie nazywa czysty profesjonalizm DMs, masslogujecie kogos i zawsze tracicie wiecej ludzi ;;;;;

Siergiey 19-12-2007 17:23

oj tam na kims musza cwiczyc. ; z massa na massa skill rosnie ;;
zycze dm'mom wszystkiego naj i wesolych swiat : - ) wygrajcie to !! plz

kreskoxde 19-12-2007 17:32

hunted :D 19 pal i wszyscy co tu piszą

Seba'rivel 19-12-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1794979)
seba niezle, nawet jak trapneliscie (tzn trapneli) i zabiliscie (tzn zabili) grizmo trzeciego, to nie wbiles pzta, zeby moc spokonie uciec do domku albo depociku jakby cos sie wydarzylo \';\

Wbijanie pzta strzałami po 10-20 to noob work, a bez pz łatwiej uratować ziomków niż z pztkiem:) ale to dopiero poczatek, jeszcze zdarze wbic pztka na tobie <mrmr>

Tao16 19-12-2007 20:57

Tak apropo wezcie jak bedziecie widzieli Suprate na expie to zajebcie noba xD. Ten nowy owner jaki noob. w dodatku 93r <lol2>

Siergiey 21-12-2007 16:49

plz kto mi nie powie ze jestem prorok?? ;;
a nie mowilem ze z walki na walke skill im rosnie? ; d

Olorion. 21-12-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siergiey (Post 1798871)
plz kto mi nie powie ze jestem prorok?? ;;
a nie mowilem ze z walki na walke skill im rosnie? ; d

Nah, to dlatego ze nie bylo mnie i nikt nie mial mowic swe co maja robic a czego nie. Wjebali sie w trapa a mega nub pl/swe/hiszpanie zestakowani po prostu w nich strzelali

SzuyA 21-12-2007 20:51

siergieeey sk****** ch****** dz***** sz***** pe***** ge****8
chcialbym ci powiedziec ze juz cie nie kocham :( kibicuj olorkowi <3

Siergiey 21-12-2007 23:20

nie jestem za nikim i przeciw nikomu
ale lubie te niespodzianki, jak w stsie ;, kiedy pewniak nie wchodzi xd

Gogar 22-12-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1798991)
Nah, to dlatego ze nie bylo mnie i nikt nie mial mowic swe co maja robic a czego nie. Wjebali sie w trapa a mega nub pl/swe/hiszpanie zestakowani po prostu w nich strzelali

Nie przeceniasz się? :p

Siergiey 22-12-2007 13:39

lol @ up
nie czujesz tego, co? ;
xd

Gogar 23-12-2007 13:21

@up
Że co? ;;

Sojer69 26-12-2007 19:02

Grać na Saphirze ?

Witam !

Czytając te wszystkie posty doszedłem do wniosku że jeżeli ktoś nie kocha ciągłych ucieczek nie powinien zaczynać na Saphirze.
Stworzyłem jednak postać przed przeczytaniem tego tematu i teraz mam dylemat... Chciałbym grać druidem ale nie lubię PK. Wszystkie światy non-pvp są ciągle zapchane i niema jak wbić do gry.
W związku z tym moje pytania...

1. Czy dam radę pograć w miarę spokojnie druidem zaczynając od początku sam, bez żadnych znajomych na Saphirze ?
2. Do jakiego miasta najbardziej opłaca się wychodzić z Rooka ?
3. Jeżeli na tym serwerze jest tak źle, to czy moglibyście mi polecić jakiś serwer na którym nie trzeba czekać na wbicie do gry ? Prosiłbym o servery non-pvp ale wiem że jest ich mało więc jak podajecie światy pvp, to piszcie takie na których jest najmniej pk.

Z góry przepraszam że mój post odbiega nieco od ogólnych założeń tematu, jednak bardzo proszę o poradę...

Rafix17 27-12-2007 19:59

@up
Rok temu, po 3 miesiacach gry w tibie postanowilem zrobic chara wlasnie na tym swiecie. Na forum przeczytalem, ze potrzeba tu druidow, wiec zrobilem wlasnie druida ;]. Zaczalem grac tu razem z kolega z aldory. Na poczatku bylo ciezko bo wiadomo masa pk i thiefow, ale postanowilem expic tylko do 18 (bo wiadomo, ze wieczorami pk jest wiecej). I jakos dalem rade, nigdy nie padlem pzrez pkera.
A wiec twoje pytania :
1. Mysle, ze dasz rade. Zawsze bierz ze soba z bp manasow i mysl podczas jak pk cie bija ;;. A zreszta teraz mysle, ze pk sa potrzebni (ofc ci co bija cie jak masz niski lvl), bo ucza cie pvp. Ja pvp nauczylem sie dopiero na tym serverze ( jesli mozna powiedziec, ze sie go nauczylem ;p)
2. Hmmm Ab'Dendriel jest najlepsze. Malo pk i trolle ;]
3. Tu nie jest zle, ale trzeba byc wytrwalym. Ogolnie teraz sie sytuacja poprawila. Kiedys na Saphirze bylo z 5+ Polakow z 100lvl... ktorzy grali. Teraz sie nas narobilo duzo ;;. A zreszta tutaj ,mysle jak na zadnym innym serverze zdobywa sie naprawde super qmpli. Wiec warto tu grac, bo to naprawde spoko server ;;

Sojer69 27-12-2007 21:57

Właśnie wyszedłem z Rooka. Jestem w Thais i jestem druidem. Jeżeli będe potrzebował jakiejś pomocy lub porady to się odezwę tu lub w stosownym temacie. Dzięki za pomoc Rafix :)

Siergiey 27-12-2007 23:04

pisz do rycerz arth :D on ci pomoze zawsze i wszedzie, be wzgledu na pore dnia, spoko ziomke z niego jest dlateog tak ; ]]]] moze nawet free itensy jakies zarzuci ^.^

Okruny 30-12-2007 16:41

Ja moge pomoc

Ja moge wam pomco i to bardzo duzo znam Gm-a jak kolege:evul: wiec pomoge mam 89 ddruida i zobie co sie da:}}}}}}X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23.