![]() |
Ale przynajmniej jako jeden z nielicznych na tym forum ludzkim głosem przemówił:D
|
a co mial jakism innym poweidziec a nie ludzkim ? dzis wiggilia nawet zweirzeta mowia po ludzku :D hahaha :D
|
Maksymilian Rodnicki
Siemianowice Slaskie stawowa 27b/4 "Nie wybrałe¶ mnie, żegnaj więc.." btw mam nadzieje ze sie spotkamy w katowicach w ferie, pogadamy o szafie |
Cytuj:
|
przecierz jest milo :D merry chistmas :D for all :D Falcon Morales wesolych swiat! Pamientaj ze jestes polakiem a polakom nie pomagasz tylko na ofrum wypisujesz ze jestes fajny i ze pomozesz a w chuja se lecisz pozdro :))
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chociaz kurwa padali a nie bali sie ...
|
Cytuj:
Osobiscie mam kumpli wsrod swe jak i polakow, czemu niby mialbym walczyc przeciw kumplom? Troche pomyslunku zanim cos powiesz, ze ty nie znasz angielskiego i jestes uposledzony to nie znaczy ze ja tez taki jestem... |
Cytuj:
|
@Mogash
Pominales fakt ze Bonczek padl w tej wojnie AŻ jeden raz. |
Cytuj:
|
skad weisz ze nie znam angielskiego ? i to ze sie bali to nie bylo akurat do ciebie weic nie weim czemu obrazasz odrazu
|
Cytuj:
|
Maxu a czy ty walczyles przeciwko WBK ? Hmm z tego co sobie przypominam to zawsze Adik siedzial na Falconie a ty goniles noob charem za WBK i pisales mu kto i gdzie jest. Tak ze Maxu nie za*******aj nam tutaj bo prawda jest tak ze jakby nie Adik to chuja bys tutaj mogl :) aaa i Ubap~ z tego co wiem to nie jestem hunted przez wlasnych RL:):):) <jupi>
|
Cytuj:
no to tak lizałem, że aż hunted byłem ; ( a z Dancing Shadows to inna historia :) był plan ale się nie udał bo za szybko chłopaków wyczaili ;< jak nie wierzysz to pogadaj z nimi kto im pomagał expic czy questy robic bo widze, że w dupie byłes i gówno widziales : ))) nie robie z siebie żadnego męczennika po prostu się postawili¶my i tyle, a jeżeli wbicie około 40 fragów na Tengu uważasz za obrzucanie błotem w piaskownicy to zabij ich więcej, a serdecznie ci pogratuluję :) no i pokaż mi gdzie napisałem, że jestem jakim¶ tam mistrzem pvp, a jak pies to też raczej nie padałem jak już to padłem raz i to z prawie wszystkimi. przynajmniej mnie kumple nie wystawili jak Mogasha :D btw. cos nie możesz widze z gr± skończyc - my¶lałem, że po temacie na forum ala "cry me a river" dasz sobie spokój a tu proszę proszę :) ADICTED?! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |