Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

Viltherius 24-12-2007 19:35

Ale przynajmniej jako jeden z nielicznych na tym forum ludzkim głosem przemówił:D

Mapacza 24-12-2007 21:26

a co mial jakism innym poweidziec a nie ludzkim ? dzis wiggilia nawet zweirzeta mowia po ludzku :D hahaha :D

ysiu 24-12-2007 21:35

Maksymilian Rodnicki
Siemianowice Slaskie
stawowa 27b/4

"Nie wybrałe¶ mnie, żegnaj więc.."

btw mam nadzieje ze sie spotkamy w katowicach w ferie, pogadamy o szafie

Freddd 24-12-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mapacza (Post 1804972)
to nie jest temat na skladanie zyczen ... tylko ten temat dotyczy wydarzen z xereny weic nie wiem czemu tu piszesz zyczenia swiateczne ;(

Moze dlatego zeby bylo milej ??

Mapacza 24-12-2007 23:47

przecierz jest milo :D merry chistmas :D for all :D Falcon Morales wesolych swiat! Pamientaj ze jestes polakiem a polakom nie pomagasz tylko na ofrum wypisujesz ze jestes fajny i ze pomozesz a w chuja se lecisz pozdro :))

Sir-Babolek 26-12-2007 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1803358)
Pff... tak lizałem t± dupe, że aż mnie z serva wyjebali ;<
przynajmniej mieli¶my jaja żeby postawic się czego ci brakuje :)

Masz może sca na sprzedaż? bo bym kupił : D

fajnych masz kolegów :)

Taaaaaaaa Bonq miales jaja sie postawic po tym jak juz i tak byles hunted :D, jaja mogles pokazac dolanczajac sie do Dancig Shadows, czego oczywiscie nie zrobiles wkoncu ci szkoda bylo chara ; (

krzysheak 26-12-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1807989)
Taaaaaaaa Bonq miales jaja sie postawic po tym jak juz i tak byles hunted :D, jaja mogles pokazac dolanczajac sie do Dancig Shadows, czego oczywiscie nie zrobiles wkoncu ci szkoda bylo chara ; (

Racja, Bonczek robi z siebie wielkiego meczennika i pvp mastera a z tego co wiem padal jak pies (zreszta jak wiekszosc WBK)

Mapacza 26-12-2007 16:07

Chociaz kurwa padali a nie bali sie ...

krzysheak 26-12-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mapacza (Post 1808108)
Chociaz kurwa padali a nie bali sie ...

Czy ja sie boje?
Osobiscie mam kumpli wsrod swe jak i polakow, czemu niby mialbym walczyc przeciw kumplom?
Troche pomyslunku zanim cos powiesz, ze ty nie znasz angielskiego i jestes uposledzony to nie znaczy ze ja tez taki jestem...

slayton 26-12-2007 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1808018)
Racja, Bonczek robi z siebie wielkiego meczennika i pvp mastera a z tego co wiem padal jak pies (zreszta jak wiekszosc WBK)

Raczej ciezko byloby mu uciec przed np 160, 170 ,180 ms i np. przed jakims 140 ed. Od nich spadal na 2 sd....

wrogonastawiony 26-12-2007 18:20

@Mogash
Pominales fakt ze Bonczek padl w tej wojnie AŻ jeden raz.

Viltherius 26-12-2007 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1808300)
@Mogash
Pominales fakt ze Bonczek padl w tej wojnie AŻ jeden raz.

to wojna miała sie tak do prawdziwej wojny jak obrzucajace sie blotem dzieci w piaskownicy do zadymy na meczu.

Mapacza 26-12-2007 20:01

skad weisz ze nie znam angielskiego ? i to ze sie bali to nie bylo akurat do ciebie weic nie weim czemu obrazasz odrazu

Sir-Babolek 26-12-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slayton (Post 1808249)
Raczej ciezko byloby mu uciec przed np 160, 170 ,180 ms i np. przed jakims 140 ed. Od nich spadal na 2 sd....

Po upie tez ? ^.-, nie oklamujmy sie jakos nie widze zeby byl on kims wyjatkowym, tymbardziej pamietam fakt jak wycofal sie jak najwieksza piz*** wycofal sie od polakow od DC, bo go " koledzy ubili " i niemial zamiaru im pomagac, to dostal z czasem tona co zasluzyl.

Pepe1990 27-12-2007 17:26

Maxu a czy ty walczyles przeciwko WBK ? Hmm z tego co sobie przypominam to zawsze Adik siedzial na Falconie a ty goniles noob charem za WBK i pisales mu kto i gdzie jest. Tak ze Maxu nie za*******aj nam tutaj bo prawda jest tak ze jakby nie Adik to chuja bys tutaj mogl :) aaa i Ubap~ z tego co wiem to nie jestem hunted przez wlasnych RL:):):) <jupi>

Master Bonczek 28-12-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1807989)

no to tak lizałem, że aż hunted byłem ; (

a z Dancing Shadows to inna historia :) był plan ale się nie udał bo za szybko chłopaków wyczaili ;< jak nie wierzysz to pogadaj z nimi kto im pomagał expic czy questy robic bo widze, że w dupie byłes i gówno widziales : ))) nie robie z siebie żadnego męczennika po prostu się postawili¶my i tyle, a jeżeli wbicie około 40 fragów na Tengu uważasz za obrzucanie błotem w piaskownicy to zabij ich więcej, a serdecznie ci pogratuluję :) no i pokaż mi gdzie napisałem, że jestem jakim¶ tam mistrzem pvp, a jak pies to też raczej nie padałem jak już to padłem raz i to z prawie wszystkimi.

przynajmniej mnie kumple nie wystawili jak Mogasha :D

btw. cos nie możesz widze z gr± skończyc - my¶lałem, że po temacie na forum ala "cry me a river" dasz sobie spokój a tu proszę proszę :)

ADICTED?!

Master Bonczek 28-12-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1808619)
Po upie tez ? ^.-, nie oklamujmy sie jakos nie widze zeby byl on kims wyjatkowym, tymbardziej pamietam fakt jak wycofal sie jak najwieksza piz*** wycofal sie od polakow od DC, bo go " koledzy ubili " i niemial zamiaru im pomagac, to dostal z czasem tona co zasluzyl.

przed up-em im się nie udało to chociaż po dali radę :) a co to za różnica czy przed czy po - s± duuużo szybsi, a z pz lockiem w thais nie wiele mogłem zdziałac :d

Viltherius 28-12-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1812686)
no to tak lizałem, że aż hunted byłem ; (

a z Dancing Shadows to inna historia :) był plan ale się nie udał bo za szybko chłopaków wyczaili ;< jak nie wierzysz to pogadaj z nimi kto im pomagał expic czy questy robic bo widze, że w dupie byłes i gówno widziales : ))) nie robie z siebie żadnego męczennika po prostu się postawili¶my i tyle, a jeżeli wbicie około 40 fragów na Tengu uważasz za obrzucanie błotem w piaskownicy to zabij ich więcej, a serdecznie ci pogratuluję :) no i pokaż mi gdzie napisałem, że jestem jakim¶ tam mistrzem pvp, a jak pies to też raczej nie padałem jak już to padłem raz i to z prawie wszystkimi.

przynajmniej mnie kumple nie wystawili jak Mogasha :D

btw. cos nie możesz widze z gr± skończyc - my¶lałem, że po temacie na forum ala "cry me a river" dasz sobie spokój a tu proszę proszę :)

ADICTED?!

ale trochę za szybko odpu¶cili¶cie a wielu ludzi wogóle nie brało udziału w wojnie nawet sie nie logowali... a fragowali to przeważnie eldrax i hek~ może nawet we 2 więcej fragów mieli niż wy sami.

krzysheak 28-12-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1812698)
przed up-em im się nie udało to chociaż po dali radę :) a co to za różnica czy przed czy po - s± duuużo szybsi, a z pz lockiem w thais nie wiele mogłem zdziałac :d

Mogles probowac zwiac na te podziemia z Grorlamem :)

Pepe1990 28-12-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1812988)
ale trochę za szybko odpu¶cili¶cie a wielu ludzi wogóle nie brało udziału w wojnie nawet sie nie logowali... a fragowali to przeważnie eldrax i hek~ może nawet we 2 więcej fragów mieli niż wy sami.

Hmm kurwa a jak myslisz czemu mieli wiecej fragow ? bo Hel~ to 150ms a Eldrax to 130ms. Czy myslenie kurwa boli ??? n/c8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51.