Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

zeus1985 30-09-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1674446)
Mówisz - masz.

Pozdrawiam ...

12:09 Drazharm [176]: now i`m back to business to take care of you, noobs

abarth 30-09-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1674470)
12:09 Drazharm [176]: now i`m back to business to take care of you, noobs

Z tego co wiem to Aleksy był lekko w szoku jak zobaczył update 8.0

Powinien zmienić opis na tibia.com bo "let sds do the talking" to już przeszłość:(

tajemniczy111 30-09-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1674357)
ale nie musisz nam okazywac twojej odmiennej orientacji seksualnej lol?

btw. Ake sie splacil. kto nastepny?

Ake sie splacil, poniewaz nie lubi walczyc jak juz wspomnail Sigu.
Ale zaplacil zarowno Punisherom jak i Wanted, wiec nie rob krypto-reklamy.

@Ciri
Kupiles tego chara z pozycja senior tutor, wiec nie gadaj glupot >.>
I gadanie ze kazdy w wanted uzywa bota jest przesada, ja nigdy nie uzywalem bota i nie mam zamiaru uzywac. Nie twierdze, ze wanted jest czysciutke bo to ich wybor/ryzyko uzywania bota, ale nie ktorzy od was tez uzywaja wiec dlaczego o tym nie piszesz ?
Co do OB to dostaliscie baty i tyle, i tlumaczenie sie ze nas bylo wiecej/mniej jest idiotyczne -.- sami chcieliscie tej openki . Fragi, fragi; kazdy nasz frag byl wypracowany, ladny trap i szybkie odliczenie.
P.S.
A najbardziej mi sie podoba lista fragow na tibia.com, jezeli Punishersi kogos zabija to frag znajduje sie w 30 min ;p a jak my wygralismy openke to do tej pory nie dodali :)

Ciri the Witcher 30-09-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1674583)
Ake sie splacil, poniewaz nie lubi walczyc jak juz wspomnail Sigu.
Ale zaplacil zarowno Punisherom jak i Wanted, wiec nie rob krypto-reklamy.

@Ciri
Kupiles tego chara z pozycja senior tutor, wiec nie gadaj glupot >.>
I gadanie ze kazdy w wanted uzywa bota jest przesada, ja nigdy nie uzywalem bota i nie mam zamiaru uzywac. Nie twierdze, ze wanted jest czysciutke bo to ich wybor/ryzyko uzywania bota, ale nie ktorzy od was tez uzywaja wiec dlaczego o tym nie piszesz ?
Co do OB to dostaliscie baty i tyle, i tlumaczenie sie ze nas bylo wiecej/mniej jest idiotyczne -.- sami chcieliscie tej openki . Fragi, fragi; kazdy nasz frag byl wypracowany, ladny trap i szybkie odliczenie.
P.S.
A najbardziej mi sie podoba lista fragow na tibia.com, jezeli Punishersi kogos zabija to frag znajduje sie w 30 min ;p a jak my wygralismy openke to do tej pory nie dodali :)

Ty jak cos pierdolniesz to drżyjcie narody. xD

Zadnego chara nie kupilem, a senior tutor to moja zasluga. Szybkie odliczanie Ecrushera ahahhaha xD. Zawsze pierwszy sd lecial Ecrushera, w biegu na*******aliscie tak jakbysmy byli w trapie. Dziwne, nie? A co do typa od fragow to koles po prostu pracuje i nie zawsze ma czas zeby wpisac. Z Aleksym czy bez dostaniecie oklep ^^.

Marihuans 30-09-2007 18:32

fea ma racje mowiac ze pierwsze sd lecialy od ecrushera itd ale mimo tego ze byl bot i tak wiekszosc padla w trapach ;] A sd w locie lecialy kilka razy przez cale ob ;]
W falzera , xajakiego i minavanda i tam jeszcze kogos chyba

Siggurdius 30-09-2007 18:39

poki co to wy dostajecie oklep, a co bedzie pozniej to sie okaze.

rzeczywiscie ciri the witcher nie kupil tego chara, poniewaz dostal go od sandry lub hega, kiedy ci wykupili 3/4 dofu. z tego co pamietam to stary owner zrobil tutora, wiec nie kozacz tutaj swoim nouledzem o tibii, bo gowno wiesz, czego oznaka jest twoje i falzera plakanie na gm boardzie. skoro jestes tutorem, to powinienes wiedziec ze filmy, zdjecia itp nie mgoa byc dowodami. a jesli to ty sam zrobiles tego tutora, to cie wlasnie uswiadamiam.

swoja droga polecam gm board, warto sie posmiac z glupkow pokroju Falzera i z ich placzu :) widac jak bardzo sa zdesperowani, 2 bitwy w dupe i siema, afera. szkoda ze gildia sie nie rozpadla, jak to bylo w przypadku poprzedniej gildi szwedow, kkthxbye. padlo dwoch od nich, pata dal loga podczas akcji i siema.

_Tegax_ 30-09-2007 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1674638)

rzeczywiscie ciri the witcher nie kupil tego chara, poniewaz dostal go od sandry lub hega, kiedy ci wykupili 3/4 dofu. z tego co pamietam to stary owner zrobil tutora, wiec nie kozacz tutaj swoim nouledzem o tibii, bo gowno wiesz, czego oznaka jest twoje i falzera plakanie na gm boardzie. skoro jestes tutorem, to powinienes wiedziec ze filmy, zdjecia itp nie mgoa byc dowodami. a jesli to ty sam zrobiles tego tutora, to cie wlasnie uswiadamiam.

swoja droga polecam gm board, warto sie posmiac z glupkow pokroju Falzera i z ich placzu :) widac jak bardzo sa zdesperowani, 2 bitwy w dupe i siema, afera. szkoda ze gildia sie nie rozpadla, jak to bylo w przypadku poprzedniej gildi szwedow, kkthxbye. padlo dwoch od nich, pata dal loga podczas akcji i siema.

ty za to jestes poinformowany hahaha ! chyba nie czytasz postow na tibia.com jzu dawno pisali ze od tamtej chwili kazdy film rec oczywiscie z rl tibi moze sluzyc jako dowod . wielki kozak -.- sam jestem Senior Tutorem i wiem nieco wiecej od Ciebie.

Siggurdius 30-09-2007 19:25

dobra, a jak udowodnisz ze film jest z real tibii a nie z otsa? :) to co napisales jest nonsensem

down:
Co do Fea Umartha, to Ciri dostal go od starego ownera a nie od Hega - tu sie pomylilem. A na Azurze gram ponad 1,5 roku.

jesli ten tegax to ten, ktorego mialem okazje poznac na behemoth quescie, to pozdrowienia dla Ciebie

Sierput 30-09-2007 19:27

Cytuj:

Nie grałem na Azurze od dawna, wpadlem tu zobaczyc co sie dzieje. Przeczytalem kilka twoich postow i dawno nie widzialem podobnych glupot. Wydaje ci sie ze wiesz wiele na temat tej gry,a w rzeczywistosci twoja wiedza jest zalosna. Mam pytanie skad ty sie wziales? Nie kojarze twojego nicka a gralem tu od poczatku.

Alwarek 30-09-2007 19:51

@Sierput

Niby jakie glupoty masz na mysli? Sigg dobrze gada, bo niby jak udowodnisz ze film jest z rl tibii a nie z otsa?
A co do Ciriego to dostal chara z tutorem i piszac na helpie "please dont spam in help chanell" dostal seniora ^^

Qual 30-09-2007 21:30

Cytuj:

Troche bredzisz chlopie na temat DoFu i ich charow ale nevermind. Zdesperowani to wy jestescie skoro musieliscie sobie zalatwic bota, zeby lepiej walczyc :P

Ciri the Witcher 30-09-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alwarek (Post 1674755)
@Sierput

Niby jakie glupoty masz na mysli? Sigg dobrze gada, bo niby jak udowodnisz ze film jest z rl tibii a nie z otsa?
A co do Ciriego to dostal chara z tutorem i piszac na helpie "please dont spam in help chanell" dostal seniora ^^

Ja mam takie pytanko...
Ilu ty masz ownerow na forum xD?

Z tego co pamietam z Alwarem mialem zawsze bardzo dobry kontakt, nigdy do siebie nie powiedzielismy "debilu" "zgredzie" etc. Po co chcesz mi teraz "dosrac"?
Pozatym jakbys byl taki madry to za pisanie "please dont sapm in help chanell" nie dostaje sie senior tutora, tylko za aktywnosc na help channelu, reportowanie bugow etc, przez pewien okres czasu. Wiec jezeli chcesz pierdolic to najpierw dowiec sie troche wiecej o tym, i dopiero zacznij sapanie.

@Mexe
Oni wiedza wiecej niz wiemy my! Tak bylo, jest i bedzie.

_Tegax_ 30-09-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1674712)
dobra, a jak udowodnisz ze film jest z real tibii a nie z otsa? :) to co napisales jest nonsensem

down:
Co do Fea Umartha, to Ciri dostal go od starego ownera a nie od Hega - tu sie pomylilem. A na Azurze gram ponad 1,5 roku.

jesli ten tegax to ten, ktorego mialem okazje poznac na behemoth quescie, to pozdrowienia dla Ciebie

Tak to te nsam Tegax ; ) Marcin : ) gdy byles neutralny byles naprawde wporzo chłopak, ale odkad wszedles w ekipe Wanted to udzieliło Ci sie od nich sporo.
and btw tegaxik wrocil na azurke ;D non pvp mi sie znudziło ;P

Bananinio 30-09-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1674964)
Ja mam takie pytanko...

Z tego co pamietam z Alwarem mialem zawsze bardzo dobry kontakt, nigdy do siebie nie powiedzielismy "debilu" "zgredzie" etc. Po co chcesz mi teraz "dosrac"?
Pozatym jakbys byl taki madry to za pisanie "please dont sapm in help chanell" nie dostaje sie senior tutora, tylko za aktywnosc na help channelu, reportowanie bugow etc, przez pewien okres czasu. Wiec jezeli chcesz pierdolic to najpierw dowiec sie troche wiecej o tym, i dopiero zacznij sapanie.

@Mexe

tekst "please dont spam in help chanell" to byl sarkazm ^^, moze ludzie sie zmieniaja?:> albo uraziles go w jednym ze swoich licznych postow :P

Alwarek 30-09-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1674964)
Ja mam takie pytanko...

@Mexe

ownerow na forum? haha, dobre :D
znam cie b dlugo, zawsze cie lubilem i mam nadzieje ze dalej bedziemy mieli ze soba dobry kontakt :p

Marihuans 30-09-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1675046)
Tak to te nsam Tegax ; ) Marcin : ) gdy byles neutralny byles naprawde wporzo chłopak, ale odkad wszedles w ekipe Wanted to udzieliło Ci sie od nich sporo.
and btw tegaxik wrocil na azurke ;D non pvp mi sie znudziło ;P

to napisz mi passy na priv ;p;p;p;p :D

Raul de Azura 30-09-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1674712)
. A na Azurze gram ponad 1,5 roku.

hahaha smiech 1.5 roku to jest czas w ktorym dof siedzial w pz wiec nie masz sie czym chwalic. ponownie udowodniles ze jestes GLUPI jak but tak jak to pisalem ze 2 strony wstecz.

zeus1985 30-09-2007 23:13

Istnieje możliwość udowodnienia, że film jest prawdziwy, i to bardzo prosta. Teraz jedynie zależy od GMów czy chcą poświęcić 30-60 minut na sprawdzenie. Jeżeli nie, to niech się pier****

Wystarczy sprawdzić różnicę w czasie śmierci odpowiednich postaci na www.tibia.com w community, a następnie odpalić film pod TibiCam i sprawdzić różnicę w czasie podczas filmu ;) Niemożliwością jest stworzenie filmu, który by imitował prawdziwą walkę z identycznym czasem śmierci.

tajemniczy111 30-09-2007 23:39

@up
A mi sie zawsze wydawalo ze czas pokazujacy sie na filmiku jest taki sam jak w chwili, w ktorej go ogladasz?

Qual 30-09-2007 23:43

@up
Czytaj ze zrozumieniem :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34.