![]() |
Cytuj:
Przypuśćmy, że kupie premium account i co wtedy :o Mamy wyjść na opena? Xolorian, Demonic Pelego, Burchest, Er struke i ja? (Masoj nie gra ma 1h wolna w ciągu dnia, Vinny jest dopiero po 21 w domu, a Ztlius studiuje) I w 5 mamy stawić dzielnie czoła Abowi, Garlerdonowi, Rhu, Juffsowi, Tetrowi, Pattehowi, Og'thunowi, Nonixowi, Acribusowi, Elfhamowi, Hanasowi,Steinerowi itd? Toż to nawet jakby nami grali tacy wyjadacze jak Joim Hagane ciężko by bylo, a może masslogi i ukrywanie się gdzieś? Toż nawet Silveris by w nas wszedł i nie padł by na combo prawdopodobnie nawet jeżeli by pomylił exure z uhem. Ah a Meepy co ja ci zrobiłem, że piszesz o mnie z takim sarkazmem xD. W ogóle to nie wiem za co mnie nie lubicie na tym forum toż nigdy nikogo nie wyrzuciłem z żadnego expa ANI W CZASIE SWOICH 183 lvli nie wymusiłem od nikogo ani 1k. |
Pablo, nie prościej olać nemasów ciepłym moczem? Szkoda czasu i zachodu, zeby użerać się z takimi naapletami.
BTW pamietaj, ze zawsze mozesz liczyc na Thalle XD |
Cytuj:
Ha ha ha co jak co Ale on by pad:D |
Cytuj:
I to ja, wlasnie ja odwroce bieg tej wojny. No wiem ze jest zdeka ciezko, ale mozna cos poprobowac kombinowac... Poprobowac moze a nuż sie cos uda XD |
"W ogóle to nie wiem za co mnie nie lubicie na tym forum toż nigdy nikogo nie wyrzuciłem z żadnego expa ANI W CZASIE SWOICH 183 lvli nie wymusiłem od nikogo ani 1k."
jak to nie!!!!!!do mnie kiedys podbiegles i kazales dac armor i dalem mojego p armora a on stal 1k wtedy !!!! xd (swoja droga ze go nie podniosles xD) @ olik z tego co widzialem na cami jak biliscie uggo to ty masz takie lagi ze szok he he prawie takie jak ja |
Powtarzacie wciaz wszyscy Pablo to, Pablo tamto, Pablo zuy albo ze Gedd robi PA itp, ale kazdy z was dobrze wie i kazdy z was widzial death listy i powtarzajace sie tam nicki Veritas Altus, Garlerdon, Xarantiel, Travel Mate itd. I to wlasnie oni, a nie Pablofon ani Gedd robili najwieksze PA, to wlasnie oni sa teraz ze szwedami, wiec nie pi.erdolcie glupot bo prawdziwe PA zrobilo wlasnie fuzje i bedzie razy 2:)
@0lik, Pablo etc: cos sie jeszcze wymysli ;] |
xolorian was zdradiz pewnie xD na wszsysm miejscu nie podejmowalbym walki albo moze sprobujcie sie dogdac z reszta nf (nie jestem w temacie jak waze relacje wiec prosz mnie nie bluzgac)
btw. fajnie by bylo jakbyscie zenka+swe wykopali z serwa :D ciezylbym sie w huj xD |
taaa veritas i to jego "zyd" jak bili zarakiego~~ na frostach...
tego czlowieka trzeba wykopac to bedzie o polowe mniej PA xD |
Cytuj:
|
na camie widac dokladnie jakie freezy i lagi masz....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to na poi poczekamy ... :P
|
Po mojemu to Silveris chcial nacisnac hotkej "PL?" ale przez przypadek nacisna "uh".:p
|
@Pablofon
Nie, nie, ja do Ciebie nic nie mam. Nawet Ciebie nie znam/pamietam. Ja gralem Meepy do 64 lvlu i przestalem po przegranej wojnie (w ktorej bralem udzial), bylo to wtedy BM vs NG. Kyra sie bardzo zmienila od czasu jak ja gralem. Jednoczesnie dziwi i smieszy mnie ten syf ktory teraz panuje. Pisze z sarkazmem no bo jak inaczej mozna podchodzic do tej calej sytuacji. Potezni twierdza ze LRA poczuje teraz ich moc, a prawda jest taka ze 183 ms w ich gildi nawet pacca nie chce wykupic aby im pomoc. Ja naprawde do ciebie nic nie mam ale zachowanie najwyzszego lvla w gildi nie powinno byc takie jakie jest :P Masz racje, narazie jestescie na straconej pozycji ale czy niedawno LRA tak samo nie myslalo? Ciekawe ile oni beda trzymac wladze, napewno wczesniej czy pozniej beda jakies konflikty i rozlamy. Poza tym oni rzadzac beda robic sobie wrogow, teraz w waszym interesie jest to zeby przeciagac ich na wasza strone. Dziwi mnie bardzo na forum kyry ze nie ma tam prawie w ogole propagandy, a propaganda dziala cuda :D Mowisz ze nie ma sensu probowac bo i tak nie macie nadziei/szans. Przypomnij sobie czasy Xeretezy kiedy to wraz z Mizaeronem walczyl vs NG (wtedy bylo ich okolo 40-stu) i mieli liczna przewage we fragach! Wlasnie to sprawilo ze ludzie przylaczyli sie do Xeretezy. Widzieli w nim nadzieje, kogos kto chce walczyc i wygrywac ( w przeciwienstwie do Ciebie). Co prawda teraz jest troche inny pvp system ale mentalnosc ludzi sie nie zmienila i to od was zalezy czy pokazecie sie jako silna gildia ktora w siebie wierzy czy sami spiszecie sie na straty. Teraz nie macie szans ale swoja postawa mozecie sprawic ze w przyszlosci sie to zmieni. |
Cytuj:
|
Arbeit macht frei, pamietaj moze sie mu uda ;)
Buhahaha, ale ja mam poczucie humoru ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |