Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

HIghlander 09-04-2008 17:56

pozatym jest idiota to samo zreszta tyczy sie mando lowe
a ojebali go pewnie tylko dlatego ze to nowy owner

Mersok 09-04-2008 18:50

1 owner Nuhna tez byl noobem, ladnie go ujebaliscie, w kopalni jak od Slarrena wracaliscie ;p
P.S. Arioc ownera zminil ;p

LaresCotton 09-04-2008 18:55

nie dziwie sie ze go ojebali skoro nuhn kupil chara po to zeby wri wyjebac :p

Tejko 09-04-2008 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mersok (Post 1993478)
P.S. Arioc ownera zminil ;p

tzn?? do 20 poprzednich ownerow doszedl jeszcze jeden, czy sprzedal chara? :PP

HIghlander 09-04-2008 19:24

haha ktos puści plote to dzieci uwierza :)

Tejko 09-04-2008 19:27

aj tam pierdolisz ;PP

Mersok 09-04-2008 19:36

A co sie z Trasem dzieje Apr 03 2008, 14:44:36 CEST

Eneris 09-04-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 1992949)
a gdzie ja napisalem ze Elaro sie boi walczyc ^^
i to wy sie niczego nie mozeci nauczyc ciagle placicie i ciagle nowe wojny robicie lol
poc ozaczynaliscie z nami wojne skoro mowisz ze nie jestescie w stanie walczyc z nami i WRI nie trzeba bylo zabijac przypadkowych soob i tyle ^^

Płacimy?
Ja chociaż próbowałem walczyć przeciw Wri, a ty nigdy nie byłeś na open battlu przeciwko Wri.

A co tego że wojny się nie da wygrać masslogami? Na selenie nie mieliśmy ekipy na openki i przez 4 miesiące tylko robilismy masslogi, potem doszły do nas nasze 2 chary 4 dni 3 openy dla nas i szwedzi byli out.

btw. Mało wam już brakuje by być na poziomie TD.

HIghlander 09-04-2008 22:41

dobra eneris widze ze jestes wiekszym tibiaprzygłupem niz myslalem pozdrow swoja gildie

rekinek 09-04-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1993998)
Płacimy?
Ja chociaż próbowałem walczyć przeciw Wri, a ty nigdy nie byłeś na open battlu przeciwko Wri.

A co tego że wojny się nie da wygrać masslogami? Na selenie nie mieliśmy ekipy na openki i przez 4 miesiące tylko robilismy masslogi, potem doszły do nas nasze 2 chary 4 dni 3 openy dla nas i szwedzi byli out.

uhuhuh oczywiscie majac postaci 40-50 lvl wyjdziemy na openke z ludzmi majacymi 150-250? :D

A ch... mnie obchodzi Twoja selena jesli Ci tam tak dorbze to wracaj tam.

btw. Ty to juz na nizszy poziom chyba jednak nie zejdziesz :)

1929 09-04-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekinek (Post 1994061)
uhuhuh oczywiscie majac postaci 40-50 lvl wyjdziemy na openke z ludzmi majacymi 150-250? :D

A ch... mnie obchodzi Twoja selena jesli Ci tam tak dorbze to wracaj tam.

btw. Ty to juz na nizszy poziom chyba jednak nie zejdziesz :)

jak ma tam wracać on on tam gra ;p

LaresCotton 10-04-2008 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1993998)
Płacimy?

hahahaha brawo myslalem ze masz troche wiecej w glowie

Eneris 10-04-2008 01:28

@1929
Jeden mądry!!
btw. kto ty?

@Rekinek
Teraz to ty narzekasz, a Elaro nie ma o wiele większego lvl.
Wpadłeś już na to dlaczego Wri nie miesza się do wojny za bardzo?
@Lares
Też myślałem o was pozytywnie, ale jakoś po waszym powrocie do wolności pojebało się wam w głowach.

Na niższy poziom już nie zejdę, masz racje, zostanę na 125 bo nie zamierzam wracać na Elysie.....chyba że ekipa z seleny by się chciała przenieść to bym im powiedział że na Elysii łatwo byśmy opanowali server.

HIghlander 10-04-2008 08:42

hahahahahah parodia no kurw.a parodia normalnie

rekinek 10-04-2008 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1994160)
@1929
Jeden mądry!!
btw. kto ty?

@Rekinek
@Lares
Też myślałem o was pozytywnie, ale jakoś po waszym powrocie do wolności pojebało się wam w głowach.

Na niższy poziom już nie zejdę, masz racje, zostanę na 125 bo nie zamierzam wracać na Elysie.....chyba że ekipa z seleny by się chciała przenieść to bym im powiedział że na Elysii łatwo byśmy opanowali server.

LOL ;d skoro tu nie grasz to na chuj sie tu udzielasz? siedz na tej selenie i graj tam i tyle ^^

Ja narzekam? ;d aha tylko mi pokaz gdzie lol nie no rzeczywiscie lvl 50 a 80 to w ogole roznicy nie ma szczegolnie z tym ze lvl 50 moze uzywac strong mana posion a lvl 80 great mana potion i z tym ze on biega o 30 lvli szybciej ;d

WRI sie nie miesza? lol Ty chyba sam niew iesz co piszesz i nie wiesz co sei tam dzieje ^^ WRI poprostu nie wchodzi w miejsca gdzie moze dostac trapa znacyz boja sei i juz pisalem wczsniej dlaczego wiec moze zacznij czytac ze zrozumieniem a jelsi nie potrafisz to chyba pora zaczac normalnie do szkoly chodzic co?

Pojebalo nam sie w glowach? :d niby dlaczego? gdy nie bylismy wolni zabijalismy wszystko co popadnie a gdy jestesmy wolni zabijamy gdy mamy powod i to jest chyba normalne nie? pojebalo sei w glowach tym ktorzy placa za swoja wolnosc i mowia ze beda expic zeby wyjebac wri z serwera a po 2 miesiacahc nawet nie calych wolnosci znowu robia wojne i znowu okupuja pz lub robia mass logi

ja w przeciwienstwie do nich moge jak narazie expic co prawda nie idzie to za dobrze ;p ale przynajmniej moge lol ;)

Skoncz juz peirdolic z tym przejmowaniem serwa graj tam gdzie grasz i jesli nie wnikasz w Elysie to nie wnikaj wcale ani w jej forum bye ;p

Toral 10-04-2008 15:11

rekin na chuj tu im odpisujesz na idiotyczne posty :> ? olej to tak jak ja to zrobilem juz dawno temu widzisz ze to sa ludzie bez szkoly, nie wiedza co to zycie prywatne i takie tam. Siedza tylko przed kompem prawie 24h/7dni i wala te marne mass logi. Mi jest ich zal.
Sami niechca wyjsc na ob z nami i pierdola jakies farmazony dlaczego my z wri nie wyjdziemy.

My po prostu myslimy grajac w to, wy najwidoczniej nie potraficie.

Pyro Aris 10-04-2008 16:43

jak juz ktos kiedys powiedzial ,siejnik ma zawyzone mniemanie o sobie

LaresCotton 10-04-2008 17:15

to jak wytlumaczysz to ze oni wpadaja tylko wtedy kiedy maja full ekipe? :X

HIghlander 10-04-2008 19:06

@lares
pyro aris to mag'abe :|

Hektor_Druidek 10-04-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1994160)
@1929
Jeden mądry!!
btw. kto ty?

@Rekinek
@Lares

Troszkę masz tutaj racji ale powiem ci "gdyby" wszyscy Polacy byli razem było by po WRI i reszcie SWE. Ale jak każdy wie Polak z Polakiem się nie dogada :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37.