![]() |
tak wygladaja skille mojego kuzyna w tej chwili
http://rapidshare.de/files/924101/JADA_TIBIA.JPG.html |
Skils knighta
na 16 lvl musi miec 50/50 na 20 lvl co najmiej 60/60
to jest sprawdzone w teori ja umiem i to pozadnie grac knightem i wiem ze ci dobrze radze !! |
Ja na 13lvl mam skille 47/47. Trenuje kinghtem jak mam już dosyć gry jako druid. Moze trening to nie jest aż tak ciekawe zajęcie ale zawsze sie opłaca.
|
Nadrobilem ostatnio lvl, (mam 17) i skile 51/49, nie wiem czy moge expic czy musze trenic do 60/55 np., prosze o odpowiedz
|
Jejku.. Ja sie chyba poplacze! A co powiecie na to ze mam swiezo 27 lv i skille 55/52?! Zaraz zaczne panikowac... No ale jesli od awsze chodze tylko po loota a i tak nie mam dobrego sprzetu.. W sumei to moja kaska idzie na mojego chlopaka(ja nie nazekam) ktory jest magiem i daje mu na czary bo jemu zbieranie loota nie idzie(ah ten cap) :) Wiec sluchajcie, ja chodze tylko na roty, minosy i slimy(zeby odreagowac chodze na cyklopy) i dobrze mi sie gra ale co prawda jak widze rota to mi sie juz zygac chce:) ale skille to nie wszystko, liczy sie osobowosc^^ :D
|
mhm..
kazdy gra tak jak potrafi i jak mu sie chce..nie chcesz robic skilli nie robisz..chyba ze juz calkowicie zle sie czujesz z tymi slabymi skillami to powinnas troszke potrenic :P
|
Ja tam do 40lvla se skillami po 60 grałem i było dobrze, ale w końcu zaczełem odczuwać że mam słabe skille (rekacja środowiska rówiesników), zeczelem trenic do skilli 75/75 i na samym skillowaniu nabilem 42lvl LOL :P Obecnie mam 43lvl moim Elitem a gram Master sorcem xD
|
14 lvl 40 / 37 :(
ale paladynkiem mam 12 & 50/40 |
54 najt 85/84 train mode on do 90/90 :>
|
racja skille sa dobre gdy ci sie podobaja ja na 14 lvl mam 50/50 i szczerze powidzawszy to za malo.Wg mnie kazda postac musi zmarnowac duz oczasu na trening,knight chyba ma z tego najmniejszy zarobek,ale za to w przyszlosci bedizecie sie wybijac
|
skille sa dobre jesli sie komus podabaja i szybko zabija potworki na których expi ;]
|
Ja Mam Knighta na 21 lvl Skils : 63/63 i walcze Clubem Jak bede Miał Skile 65/65 Wyruszam Expic Niewiem Czy To Dobre Skile na Tym Lvl Ale Dla Mnie Mi Sie Wydaje Ze Dobre
|
A ja mam knighta na 15 lvlu ze skilami 65/67 i jest wporzo. Teraz planuje dobic do 80/80 i zaczac hunty na serio :evul:
MYTHERA ROX :cup: |
Cytuj:
|
a ja mam najcika na 26 lvlu :P skile 73/71 xD jest ogolnie mowiac wypas :) :p
|
No to ja proponuję następujące skille:
8lvl: 25/25 9lvl: 30/30 10lvl:35/35 ... 15lvl:60/60 16lvl:62/62 ... 20lvl:70/70 A potem jak się chce... |
ptyanie
ej czy jak mam skilla 70/70 i trenuje na rotach swiat nonpvp to powinienem zmeinic potworki do trenienia jesli tak to na jakie
|
Ja to mam lvl 9 i skille 45/45 i 3 mlvl.Dla mnie one są dobre.Trenie 5 skilli co lvl.
|
..
Moim nowym knightem na non pvp chgce dobic do 70/70
teraz na 9 lvl mam 34/34 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |