Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sylwester ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159141)

Tomszok 01-01-2009 20:40

Mi w sylwestra ktoś coś dosypał do piwa i obudziłem się z dwoma facetami, ale fajnie było! :cup::cup::cup:

Gogar 01-01-2009 21:30

U mnie było grubo. Rozpoczęliśmy kulturalnie z piwkiem, potem malibu z mlekiem i bitą śmietaną a na koniec wóda. No i szampan oczywiście. Kulturalna imprezka z dobrą muzyką (niestety sąsiedzi nie lubią metalu :[), gdy zadzwonił ojciec wzięliśmy ze sobą flaszki i poszliśmy do Chrystusa do Dziwiszowa (jakies 10-15km, naszczę ście kolega nas podwiózł) gdzie w momencie kladzenia się na podłodze urwał mi się film, po czym obrzygałem koleżankę z którą przed chwilą się przytulałem. Rano wstaliśmy, ruszyliśmy na piechtę do miasta, wróciłem o 13 i spałem do 18:30.
Straty? Zbita figurka, obrzygana ściana w łazience, zgubione okulary i paczka fajek, serweta poplamiona woskiem, moje włosy sklejone od rzygów itd.
Ale generalnie to pozytywnie ;dddd

Lechista 01-01-2009 21:45

@Up
Obrzygana koleżanka, zgubione okulary?? Coś znajomo brzmi i wątpie żeby to była prawda, raczej wyssana z palca historyjka...A i jeszcze ten "kumpel" co podwiózł to napewno był trzeźwy i może prowadzić

Dark Sven 01-01-2009 21:48

Ej, a takie zapytanie. Bo teoretycznie te gówna - napoje energetyzujące przyspieszają upojenie, a czy przyśpieszają również trzeźwienie? Bo mnie po tym szybko puściło...

Ano... I żeśmy wczoraj z kolegami chyba z 1,5 godziny rozmawiali z Markiem 'Czołgistą' o starych dobrych czasach. Takie żul-dziadki to mają ostro naryte : D...

Gogar 01-01-2009 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2404695)
@Up
Obrzygana koleżanka, zgubione okulary?? Coś znajomo brzmi i wątpie żeby to była prawda, raczej wyssana z palca historyjka...A i jeszcze ten "kumpel" co podwiózł to napewno był trzeźwy i może prowadzić

Rotfl, jakoś nie mam potrzeby się dowartościowywać pisaniem bajeczek na forum. Koleżanka miała minę co najmniej ZDEGUSTOWANĄ ale nie ma mi tego za złe. Okulary gdzieś zostawiłem i nie mogę znaleźć, a kolega był trzeźwy, bo służył tej nocy za kierowce akurat.

Piotrek Marycha 02-01-2009 00:21

Cytuj:

@Up
Obrzygana koleżanka, zgubione okulary?? Coś znajomo brzmi

może dlatego że napisał to też na torgu?

wyluzujcie...

Gogar 02-01-2009 02:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2404940)
może dlatego że napisał to też na torgu?

wyluzujcie...

Wut? Nie piszę na torgu lol ;d

Rethfing on Aldora 02-01-2009 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 2404700)
Ej, a takie zapytanie. Bo teoretycznie te gówna - napoje energetyzujące przyspieszają upojenie, a czy przyśpieszają również trzeźwienie? Bo mnie po tym szybko puściło...

Trzeźwienie tak, pomagają też wyleczyć kaca. Niezależnie kiedy go wypijesz to przyspiesza Ci metabolizm co wiąże się albo z szybszym wchłanianiem alkoholu do krwi (jesli pijesz energy drinka w trakcie picia) albo z szybszym jego wydalaniem.

Snopeczek 02-01-2009 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzony_zagubiony (Post 2404386)
No i co z tego? Jeśli po wypiciu stawiasz się do kogoś lub niszczysz mienie które do Ciebie nie należy na przykład demolowanie znaków, klatek schodowych, rozbijanie szyb, rysowanie samochodów, malowanie po ścianach tak zwanych beznadziejnych tagów itp. to jesteś plebsem chociaż byś nie chciał. Wcale nie musisz być łysym typem, ale jak każdy by po wypiciu coś zniszczył to straty byłyby ogromne więc nie ma co mówić "ja nie łysy cham". Zachowałeś się jak ubogi umysłowo plebsik i kropka. Jak popijecie to myślicie, że świat podbijecie... :evul:

to najchętniej zostawiłbym bez komentarza i podpisał się pod słowa Exodusa.. Chyba masz problemy z relacjami międzyludzkimi z równieśnikami.. : /

@Sylwester
sylwester bardzo się udał :D zadowolony jestem maxymalnie, co roku jest lepszy, wiec zobaczymy co się jeszcze kiedyś wydarzy :D Popiłem średnio, lekko się tylko wciąłem, mimo to było śmiesznie ;) Już są zapowiedziane poprawiny w najbliższym czasie.
A w ogóle kumplowi zostało kilka szampanów (kupiłem karton), więc pomyślałem, że wpadnę i sprawdzę co słychać. Wypiliśmy resztkę koniaku, potem ja wypiłem 3 szampany i kilka łyków od niego.... Tak, teraz już wiem, że po szampanach jednak można rzygać... Prawie zasnąłem w autobusie, potem wszedłem do domu, posiedziałem z 15 minut przed kompem, poszedłem ulżyć żołądkowi i poszedłem spać. NOWY ROK! :D

Granteon 02-01-2009 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomszok (Post 2404571)
Mi w sylwestra ktoś coś dosypał do piwa i obudziłem się z dwoma facetami, ale fajnie było! :cup::cup::cup:

A bolała Cię [...] na drugi dzień dzień?

Lord Evad 02-01-2009 13:34

u mnie ogolnie bylo zajebiscie xd

o 21 zaczelismy pic 2l na 4 ,kolega juz nie mogl - siedzial w kiblu przytulony do sedesu ok.1h.
skonczylismy 2l a kolezanki wyciagaja 0,5 mandarynkowej xD
o 23 wypilem pol szampana.
potem mialem schizy z danzelem(lol?)
wracajac do domu wjebalem sie w krzaki,zgubilem paczke szlug...

Czervik 02-01-2009 13:48

ja tylko podsumuje : fajowo było u mnie B)

Barn 02-01-2009 14:42

Cytuj:

@Up
Obrzygana koleżanka, zgubione okulary?? Coś znajomo brzmi

Hmm mi też... Może to dlatego?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 2404322)
Istne dno. Ktoś mi obrzygał ścianę, obrzygałem koleżankę, zgubiłem okulary.

Gonzo 02-01-2009 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomszok (Post 2404571)

Też się obudziłem z facetem! 8o

NecroLukas 02-01-2009 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2405722)
Też się obudziłem z facetem! 8o

nie śmiejcie sie (zdjecie z sylwestra na którym byłem) :

http://i516.photobucket.com/albums/u...l/DSC00431.jpg

CytrynowySorbet 02-01-2009 18:49

@up: Hahahahahahaha

Gogar 02-01-2009 19:33

Cieszcie się, że na łóżkach spaliście chociaż xd ja spałem na podłodze ;d

Gonzo 02-01-2009 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NecroLukas (Post 2405874)

Ale ja się nie śmieję... po prostu w domu było tylko kilka nieubrudzonych rzygami łóżek/kanap/foteli. Wszystkie były zajęte, a byłem pijany. :<

Gesundhit 02-01-2009 20:17

Piwo, Gingers, Mixdrink Sobieski, pare kieliszkow wodki z caprio - efekt? angina ropna....;/

Rethfing on Aldora 02-01-2009 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NecroLukas (Post 2405874)

Z oczywistych powodów tylko ten z tyłu się cieszy..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesundhit (Post 2406118)
Piwo, Gingers, Mixdrink Sobieski, pare kieliszkow wodki z caprio - efekt? angina ropna....;/

Ciekawe żeby po alkoholu mieć angine, raczej powiedziałbym, że to dobry zapobiegacz :P Alkohol dezynfekuje itd. Ale z drugiej strony alkohol wypłukuje witaminy z organizmu i osłabia go ogólnie więc..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08.