![]() |
!Lavio
@Lavio
Do Ciebie nic nie miałem-nie mam - i chyba nie będę miał. Pytasz, dlaczego zmieniam strone? Już odpowiadam: Prędzej czy póżniej też się o tym przekonasz. PA PA PA PA i jeszcze raz PA. Czy ty wiesz za co miałem hunta od keriego:)? Keri Infero: Usuwasz Senior Tutora, albo hunted...... Żal???? Jeszcze raz zaznaczam, do ciebie lavio nic nie mam, szanuje cię, poprostu jako normalnego gracza, a to że kibicuje Rise to jest moje wyłącznie zdanie, które wyrażam na FORUM DYSKUSYJNYM. Ciao |
Maciej, Lavio nie bedzie odrabiał lvl'a bo on przeciez na studniówki uderza xddd
|
Roxanodo:p
@up
Lol, dajcie mu już spokójz tymi imprezami:D:D Raz chłopak się pomylił i wielka afera, do każdego człowieka trzeba mieć szacunek, choć jest Sku^$^$ dla was. Hawan |
Fakt faktem ,ze cale zycie w Sibunie gdzie krew zadko kiedy sie leje :D Ale ostanio mnie gonil jak na noobie siedzialem :D 30 lvlem ucieklem mu bez wiekszego problemu. To co wyprawial to byl smiech na sali.Zero pvp krotko mowiac ;)
|
Cytuj:
|
Mylisz się:(
Jestem po stronie Rise, dałem pare razy "Świadectwo" (lol jak to brzmi);D
Strone zmieniłem, bo kochany KEri:* i ofc MARIUSZEK:* To nie zmienia faktu, że mam szacunek do innych ludzi, którzy nic mi nie zrobili, a wręcz przeciwnie,POMOGLI. Hawan |
Sadze ze winnismy tu rozmawiac o wojnie a nie o pierdolach, takich jak wysmiewanie kolesi na forum...
Masz kompleksy? Na ktorejs stronie (28) Kafar dal wam odp co zrobic. |
@up
Ty to jestes wrecz namolny, myslisz ze my bedziemy napie*dalac Eternitas 24/7 a ty bedziesz forum ogladal jak tvn24. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odczepcie sie od tego Lavia jakis kiep cos pierdolnal a wy sie cieszycie jak dziecii z tego. Macie zamiar pierdolic glupoty to wyjazd jest napisane temat "Wojna na Morganie" to trzymac sie tego jebie mnie wasze zycie rl i problemy noobcharow. Nie masz nic ciekawego do napisanie idz kurwa poradniki kieic 2 tematy nizej nikt za toba plakac nie bedzie. Tyle :):evul:
|
Czekali na nas mainami to ogarnelismy ich noobami HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHA Provu Spiiiiiiiiiiiii
Jan 27 2008, 21:55:16 CETKilled at Level 103 by Kula Royal and by Xena Daraya |
Eteriansy sa smieszne :D Wystawili Forlonda ktory biegal z pz i mysleli ,ze po niego wyjdziemy :)
Zacznijcie myslec ludzie ;) aaa i o waszym boat trapie tez wiemy ^^ |
Gratulacje !!!
Jak bedzie filmik to dajcie, mam już niezla wideotekę B) |
@Szejq
Dziękuję, mimo że walczymy przeciw sobie. Doceniam fakt, że nie wszyscy z Rise są gburami. :) |
Wiesz w zyciu Rl jestes dla mnie zwyklym ziomkiem z ktorym moge isc na piwo(nie pije!) lub cole. A to ze w smiesznej grze mamy wojne to dla mnie nic nie znaczy :)
|
Cytuj:
Dzień można zaliczyć do udanych, czyż nie? |
No ja niestety z SDkami mam problem, jeszcze 8 magic leveli potrzebuje. A tak serio, to w sumie nie narzekam, jak na gościa, który leje tylko boterów jakoś tam się trzymam na serwerze. Wcześniej odwalałem pyskówki i chciałem się prać, to przez prawie rok ekspiłem na Port Hope i POH.
tekst nie był zły Tenshi :) Berigowi nikt nie zapłacił. A co do PVP Ganiałem z nim Kopengi pare razy i jakoś sobie radził. Choć w sumie to druid :) Nigdy nic nie mówił czy zamierza dojść do wojny. Bo przez pare tygodni przez problemy z kompem ledwie co grał, jak zobaczył co się dzieje, to mu się coś ubzdurało że na stare lata pójdzie się lać... coś jak Eter. To prawdopodobnie jego (Beriga) pożegnanie z Tibią. Na tą chwilę Sibuna mu mówi papa. Jak się kiedyś Wam wypłaci, to może wróci, ale tak jak mówiłem, to chyba jego finisz. |
@up
Marnie skonczy 8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |