![]() |
juz tu nie gram ;ddd a ty skad jestes kozaku :<? pedałek z krakowa? :<
Taa botuje kolejnego nooba bo nie bede chyba recznie bił leveli siedząc 19h przed kompem? get a live! 0o |
Cytuj:
|
Nie mieszkam w Krakowie tylko koło Szczecina i nie jestem Alisterem a bede sobie mówił co bede chciał. Przegraliście wojne lamusy to teraz walczycie na forach?;p GL
|
Dobra chuj bo jak sie gildia rozpadla to koniec wojny ? jeszcze wruca :D a pozatym przypomnij sobie ile razy druga strona robila gildie
Koncze spamowac bo i tak to usuna |
:<
Ty pyskaczu, lepiej nie mow komu co ma robic tylko posiedz nad slownikiem.
|
Panowie NIE KARMIĆ TROLLA !!!
|
pierdolone gejuchy! co wy macie do białego? zaraz któremus jaja odgryze <głodny>
|
Trolle to z białymstoku mieszkają... Szczególnie widac to po mordach duny i vidiego. POZDRAWIAM GLAZZE!
|
Nie polecam kupować Sova od Taddeia na allegro. To zwykły oszust. Już raz próbował mnie oszukać, ale się nie dałem. Niech sobie go w dupe wsadzi. Mogę go kupić za 400k.
|
Cytuj:
W dupie synu, to ostatnim razem to miałeś tylko penisa ojca :* PS. A tranzakcje możemy przeprowadzić za pomocą odbioru osobistego jeżeli się nie boisz :baby: |
Ja myślę, że nie tylko w dupie. :PPPPPPPPPP
|
ok skorzystam z tego odbioru osobistego, ale ja cie w dupe ty mi loda.
|
Cytuj:
|
Jeszcze byś się zdziwił leszczu
|
Śmiem wątpić :D
|
Kurwa przegraliśmy wojne ale lipa :(
to na ktory serwer sie przenosimy chłopaki? moze cos non-pvp bo inaczej ciezko bedzie ; / Pozdawiam i czekam na wasze propozycje |
ooo w końcu jeden człowiek, który nie chce płacić i odchodzi sam... idzcie za nim! a non-pvp to dobry dla was wybór, bo z waszym pvp to kiepsko
|
Cytuj:
|
no szkoda ze to nie ja idioto
|
Użytkowników czytających ten temat: 15 (zarejestrowanych: 7, gości: 8)
kazo2, Galad, lalo09, Jest_i_on, Chyba_Ty, Hapon Mozliwe jest w ogole być na dwoch kontach na raz? bo nigdy nie sprawdzałem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |