![]() |
w tibi niedlugo bedzie mozna samochodami i koniami jezdzic
:p:) |
Cytuj:
hehehe xD Skąd Wiesz, Że Było Wilgotno I Zimno ? XP |
Moim zdaniem przesadzili z wyglądem itemów, a po za tym wszystko w miare-.- oprócz tych potionków na rooku ;/
|
elo a moze mi ktos powiedziec kiedy bedzie te nowe update?? ;p
|
@up
Proszę... litości... jeśli to pytanie padło conajmniej 8 razy i albo nikt na nie nie odpowiedział albo odpowiedział "nie wiadomo" to chyba znaczy że nie wiadomo nie? |
Mi się podoba ten update tylko jestem ciekaw oco chodzi z tymi księgami dla sorców i druidów.Jeżeli ktoś wie proszę o szybką odpowiedź B):p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
hm a ja uważam że te nowe items są bardzo oryginalne :)
no i to wcale nie odbiera tego klumatu tibi !. ale te trade z NPC sa troszke nie... dopracowane xp ale ogólnie ZAJEBIŚCIE !. ;) |
Cytuj:
chyba lepiej jak dodają itemy a nie ciągle te same ciągle mpa i g legsy ;( Pozdro for all :) |
itemy wyglądają jak w każdym innym rasowym rpg (baldur czy Nwn) wiec nie rozumiem ludzi co mówią ze one psuja klimat właśnie nadają klimat taki jaki powinien być od początku a nie ze item to bezkształtna piksela z def 43
|
mi sie podoba to update fajne tylko mogli by dodac jakies nowe potwory dla miejszych lvli
|
Cóż, muszę powiedzieć, że tegoroczny grafik zatrudniony przed CipSoft odwalił kawał kiepskiej roboty =/ Grafiki są brzydkie (prócz tego ognistego topora - wygląda dość przyzwoicie), nowy outfit to jedna wielka kaszana (Uwaga! Demon Hunter nie ma w ręku wibratora, lecz bessed wooden stake do zbierania demon dustów -.-), no a te ciasteczka! Koszmar! Podobają mi się zaś nowe potwory, oraz fakt, że będą nowe dodatki dla palla, druida i sorca (rózgi + łuki). Bardzo ucieszyłem się na wieść, że Blue Robe będzie dodawała 1 pkt. do MLVL'a.
Ogólnie rzecz biorąc ten update jest jednym z lepszych pod względem programistycznym, azaliż wzgląd graficzny jest przebrzydły. Oceniam ten update na 6/10 |
Jak wam te wyglądy nowych przedmiotów nie pasują to może każdy armor żeby był kwadratem a miecz prostokątem? Lepiej by było hm?
Twórczość grafik przedmiotów jak i lokacji robi postępy i powinniśmy się cieszyć z tego powodu... |
Cytuj:
a co do upa mi sie podoba B) nie ma co narzekac :p |
UP & 2up
święta racja a demon hunter outfit jest jednym z najlepszych outfitow jakie cipsoft dodał bo jest inny od wszystkich a obejrzyjcie grafiki itemowi z innych gier kolorowe, magiczne, i przede wszystkim szczegółowe czyli takie jakie nam zaprezentował cipsoft |
Teaser V - Nowe właściwości itemów
Mi wydaje sie ze nie jest tak tragicznie jak nie którzy piszą .. nie ma idealnych update zawsze jest jakiś minus i plus :evul:
|
Najbardziej nie lubię tego czekania na update Grrr......X(
|
Gdy próbuje włoczyć tibie wyskakuje mi bląd (10060) czy ktoś wie o co chodzi?
|
Cytuj:
|
Aha....... :p:p:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |