![]() |
Pytanie.
Co powinienem bić na Lv13 paladynem z Dist 37(38?), używając łuku i strzał oraz ewentualnie BP of UH? |
idz na roty na fibule szybki exp, zwraca sie za strzaly(przynajmniej mi:P) sa tam tesh dsy,zwykle orki, beholdery
|
Na co moge chodzic....
Jestem knightem 25lvl skille 68/68 zaraz 69/69 powiedzcie mi na co moge chodzic zeby dobrze poexpic (nie mam pacca)..... bo ja juz sam nie wiem ..
wygadajcie jakas fajna miejscowke |
Cytuj:
Cytuj:
|
mam knajcika 13lvl skille 43/42 serpent sword ,p armor ,p legs ,dark helmet i draven shield czy pokonam ghule w kopalni AB ???
|
Drugie, ostatnie pytanie,
Na co powinienem chodzić (nieopodal Thais) knightem Lv13 34/29? (wiem, że skille słabe, ale nie trenuję) Mój EQ to: P-Arm P-Legs (wkrótce) Dark Helmet Serpent Sword Dwarven Shield no i buty. |
uaktualniony link
no niestety korzystalem z tego linku ze skilami czesto ale dzis jego kres dobiegl konca ...link nei chodzi... prosze o uaktualnienie linkuna dzialający i z wprowadzonymi poprawkami (o ile sa) bo nowe potworki doszly a stare potworki sa ulepszone wiec moze skile sie zmienily z gory dziex
|
Cytuj:
Na początku ci powiem, że jeśli zależy ci na skillach to do 50skilla walcz spearem. Potem każdy cyclop, demon skeleton będzie przy tobie kwiczał. A jeśli tak bardzo chcesz juz chodzic z lukiem to proponuje: -Respawn jednego (max. dwóch) cyclopów. Najlepiej na MountSternum. -Dwarfy soldiery. Bez tarczy będziesz tracił dużo życia, ale pójdą szybko. Jednak radze na soldiery chodzić ze spearami. -Normalne dwarfy. Trening ze spearami. Możesz chodzić na Plains of Havoc (PoH), jednak jeśli wiesz gdzie chodzić. Bo to jedno z najniebezpieczniejszych miejsc. Mozesz przypadkiem skręcić w zła stronę i tam Giant Spider. Ja mam nawet dobry skill (45), lecz jednak nie chodze na PoH, bo mam po dziurki w nosie tych ciągłych śmierci od mino archerów i orców Berserkerów. |
opowiem wam na co chodzilem na manie druidem
8 lvl-bugi,minotaury,orki,orki spermany,orki wariory,drwalfy,minos guard(uciekalem :) ).
9lvl-to co wyzej+elfy. 10lvl-to co w 8lvl+elfy,valkirie,amazonki,juz minosy guardy nawalalem :) ,ork berserk,gobliny,beary,raty :) ,snake,wolfy,beholder,szkielety. 11lvl-na nic tylko sie zamienialem w cyca i mowilem bu :D ,bym chodzil na cos gdyby mnie nie shakowali ;( |
Cytuj:
|
Jestem Knightem i mam pytanie kiedy mi sie uda zabic guarda z eq:
p sett, spike sword, bh shield, scarf, c helmet (lv 14 skille 54/52 :] ) A i z jakimi skillami moge sie wybrać masowo na soldki :) |
Fajno.
A gdzie mogę znaleźć orki (od zwykłego pozniej spearmana i warriora)??? I spidery? |
Cytuj:
Jezeli mieszkasz blisko ab'dendriel to mozesz isc na zamek, sa tam wlasnie orki warriory, spearmany, takze dwarfy i minosy |
tak chyba ze ktos pobawi sie i bedzie lurowal guarda :D albo na powieszchni zerki np: mi ktos zlurowal zerka a potem mnie zastawil robowalem uciec ale ded ;( i przez takich kolesi zginolom 4 razy przez zerka X(
|
Hej
Gdzie mam expic z jako 23 level sorc mglvl 25 (p-set)(k-axe)(dwarven shield) najlepiej zeby duzo expa bylo :P i ofcourse uzywajac run :] |
Ja często widze np., że magowie coś koło chyba 25 lvl chodzą po -3 piętrze kopalni czyli na soliderach z summonem Monkiem i koszą każdego solda, może też powiniene s spróbować?
|
problem w tym z monk jest dopiero od 26 levelu(chyba)
w gre wchodza summony do 23 levela(moj obecny) czyli mino archery 2 spokojnie :) |
Help
Ej mam skille 32/27 knight 13 lvl narazie trenie na rotach i dwarfach mam eq plate armor i legsy broad sword i dwarfen shiled oraz dark helmet i czy moge isc na cos więcej ?? mieszkam w thais
|
Wiem, że mi pewnie nikt nie odpowie, ale spróbuje.
Jestem Paladin lvl 13/14 skills: 48/36... Dwa pytania: 1.Gdzie mam expić? 2.Gdzie mam skille robić? |
Ciskaj na cyce
Czlowieku ciskaj na cyce mino guardy ghule ja chodze na DS bez zadnego UH bo znam fajne miejsce na otwartej przestrzeni na ghoul landzie mam 22 lvl:P palladyn skille 61/45 :P i wale z luku:P:PPowodzenia:P:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |