![]() |
Od dedow juz nie pamietam czy nie chce mi sie grac bo nie pamietam keidy ostatnio dedlem :D
A tak to czesto po wiekszych questach i zrobioniu lvl |
Cytuj:
Wybacz, ale lepszy od niego nie jesteś. >.> Żałość. Po jakiego cały ten post cytujesz... ten cytat nic nie wnosi. <.< Identycznie jak ci ludzie co wjeżdżają w pierwszym poście w nowym temacie: "Nie karmić trolla, nie karmić. plax pl0x...", jakby właśnie tego poniekąd nie zrobił... Albo ci: "Archeolog, po co odświeżasz temat sprzed roku." JAKBY ***** ON TEŻ WŁAŚNIE GO NIE ODŚWIEŻYŁ. Odechciewa mi się grać, gdy patrzę na takich ludzi, i w grze, i na forum, którzy cierpią na niedostatek IQ... Jednych potrafią zjechać, a sami nie są lepsi... |
Cytuj:
A cytowanie spamu to nie spam? |
po takich akcjach ;/
robilem dzis lootbaga na darashi (minosy), nagle wpada Wizav (134 MS), Botidu (143 EK) i zaczynają mnie walic... pewnie zabraklo im kasy na wojne ; s
11:09 Wizav [134]: PAY 11:09 Wizav [134]: BOH 11:10 You lose 341 hitpoints due to an attack by Wizav. 11:10 You lose 379 hitpoints due to an attack by Wizav. 11:10 Wizav [134]: PAY FFS 11:10 Wizav [134]: OR YOU DIE 11:10 You lose 583 hitpoints due to an attack by Wizav. 11:10 Wizav [134]: exevo gran mas vis 11:10 Wizav [134]: PAY 11:11 You lose 115 hitpoints due to an attack by Sakazulu. 11:11 You lose 163 hitpoints due to an attack by Botidu. 11:11 Botidu [143]: Exori 11:11 You lose 70 hitpoints due to an attack by Sakazulu. 11:11 You lose 37 hitpoints due to an attack by Botidu. 11:11 Wizav [134]: PAY? 11:11 You lose 24 hitpoints due to an attack by Wizav. 11:11 You lose 235 hitpoints due to an attack by Botidu. 11:11 Botidu [143]: Exori itd... ponad 2bp uh poszlo, ale jakos udalo sie zwiac do pz. |
mmoja historia od zakonczeniu z tym syfem zaczeła się wtedy gdy ja mojim EK 50 lvl skille 69/718o z kumplami :] RP 45 lvl skille 60/41 i ED 49 lvl mlvl 43 xD
Idziemy na necro (wylootowałem wtedy sprzed nosa kumplom 3 bohy ;]. I został ostatni necro i po chwili wchodza pk RP 76 lvl i MS 90 lvl. ED zaczoł sie i nas na*******ac uhami. Pomyślałem ze wezwe kumpla "BR!!!???" 150 MS. Paladym napitolił mojemu kumplowi paladynowi chyba poszedl na 5 hitow :p. Potem Drut. i w ostatniej chwili gdy zabieram sie za uha widze kumpla i zaczynam mu gadac ze tu (niezczail chyba mojego angielskiego) i tak dostałem SD;( |
Cytuj:
przecierz jak twoj kumpel mogle sie wylogowac jezeli ci dwaj master sorce mieli pk?! to nie jest mozliwe a pozatym te "czarne kuleczki"to sd . wogule wiekszosc postow na tym forum to tylko boki zrywac! |
Cytuj:
|
Ja miałem ciekawy przypadek B)
Wbiłem sobie właśnie 27 lvl i poszedłem sobie na poh z monkami (na cyclo) expie expie a tu zaraz 50 knight: "leave or die " (non pvp world) myśle sobie (mam cie w dupie....) expie ,expie 20 minut mineło i korki siadły xD blue robe c-shield poszły w otchłań :( |
Cytuj:
@temat Ja ogólnie nie mam takich akcji. Tibia to gra a nie rl życie. Tak samo jak byś założył temat:"Po jakich akcjach odechciewa ci się żyć?". Niektórzy by ci odpowiedzieli że jak padną w tibi... |
Mi sie odechciewa grac gdy padam przez kicka , biegne po cialo bez blessow , kick i trace 3 lvl'e + boh .. wtedy to sie odechciewa:D
|
Cytuj:
|
Mi sie odechciewa grac gdy skilluje.., przychodzi noob i zabija potworki, i robi dalej to samo i jeszcze sam mnei nazywa n00bem -.-
|
Z 10 na 9X(
Moja przygoda byla taka: dzien byl udany bo starych nie bylo wiec caly dzien gralem w tibie. Do czasu: wracalem z rotwormow i z questa na ktorym zarobilem 750 gp:](dobrze ze je do depo schowalem). Ide do thaisu a tu taki debil do mnie wyskakuje(Vath Acan-14 lvl knight) i wali mnie po 10X( .Tak zaczalem uciekac ale sie nie udalo i dopadl mnie w kanalach. Gdy chcialem odzyskac swoje rzeczy(gowno warte:D) zaczal mnie walic drugi raz. Wkurzylem sie i juz nie gram na tej postaci. Zakladam druga:cup:
|
@2UP
Dokładnie! Też nienawidzę jak ktoś mi ubija np. roty. Cieszy się, że zdobył powiedzmy 9 expa. Ale uciecha!! 8o A najgorsze, że nie mają za grosz kultury. Smucę się, bo średni wiek polaków grających w Tibie to 11lat :( |
mi sie odechciewa grac jak ide z full lootem i tu nagle podchodzi sobie
p********y pk i mnie zabija i trace loota i 1/2 eq, wtedy wylaczam tibie i mysle sobie czy jej nie usunac z kompa :P |
Ja nie gram od kiedy wracalem z dh (demon hell) , mialem full seta (mpa,glegi,mms,dh,sca,aol,sb) i po drodze jakies nooby zaczely mi bloczyc droge, ubilem, wbilem rs'a, kicklo mnie i mnie zabil jakis 30 lvl ~~
All eq poszlo razem z lootem z demcow. |
Cytuj:
-.- Topic~ a mi sie odechcialo na 2 godizny jak padlem z rsem :0 |
Cytuj:
tez bardzo duzo wydales.Mi sie najbardziej odechciewa grac jak takie N00BY robia takie tematy.:baby: :baby: :baby: PS: Myrmidon ] Profesja: Druid ] Świat: Xantera ]------BeSt N00B :D Poziom: 12 ] Poziom mag.: 4 ] |
Mnie sie odechciewa grac ja padne;/ zwłaszcza knightem xD skile leca ;/ dlatego gram na Non-pvp nie ma Pkerów
|
Wiec Tak. Wczoraj sobie spokojnie cyklopy zabijam, wskoczył mi 20 lvl wiec idę do depo i po czar. Kupiłem przy okazji zborję za 2k. Wracam na cylkopy i tam sie dorobiłem 400 gp, 2 battle shield i chain legs. Postanowiłem wrócić do verony do depo. A tu nagle jakiś gościu zaczął mnie atakować i mnie zabił. Straciłem rużczke za 5k plecak wartości ok 700gp i zbroję wartości 2k, czyli prawie wszystko co miałem przy sobie. Myślałem ze go zabije i powieszę ale miał wyższy lvl. Dlatego wykasowałem tibie bez zastanowienia ale mam do niej słabość i to mnie denerwuje.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |