Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Faytah 15-10-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2299001)
haha nie mow ze to do ciebie

znajac felixa to mocno wyrwane z kontekstu i ten tekst byl poprzedzony kilkoma "kobietami lekkich obyczajow" do Madzii,przeciez nie znamy felixa od wczoraj prawda,pozatym jest prowodyrem kazdej klotni xD

bemo 16-10-2008 07:51

haha, to ci sie udalo :D pozatym nie wiem co ona taki kozak jak sama padla;p

Thuygioshok 16-10-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2299076)
znajac felixa to mocno wyrwane z kontekstu i ten tekst byl poprzedzony kilkoma "kobietami lekkich obyczajow" do Madzii,przeciez nie znamy felixa od wczoraj prawda,pozatym jest prowodyrem kazdej klotni xD

nie prawda xdddddddddddddddddddddddddd z mojej strony to wygladalo tak
Cytuj:

Nudząc się siedziałem w mieście, Venore. Aż tu nagle zobaczyłem mordobicie, gracz o nicku (Olusia Dzikus) bil inną osobę (Madzia Dzikus). Bez zstanowienia przelogowałem na noob-chara (z powodu jebanego w kake przydupasa demonicznego królika wojownika, nie mogłem iść sorcem). Po uzbrojeniu się zaczałem bić morderce. Niestesty zwiał bo gracze Madzia Dzikus oraz Lemaenaemaene Lena blokowały mnie (szmaty). A więc wyjaśniłem Lemaemaemaene Lena, że ma wpierdol jak kurwa mi pz minie. Wtedy to, Madzia Dzikus zaczęła mi grozić. :|
jak widzisz bobek nic nie zawinilem

Faytah 16-10-2008 16:05

ahahahahahahah wcale;p nie slyszales kiedys by nie wciskac nosa w nieswoje sprawy :P?

Thuygioshok 16-10-2008 18:16

18:05 Elder Arsis [111]: nie bij go
18:05 x [2x]: morda
18:05 Elder Arsis [111]: nie bij go
18:05 Pedzacy Piotrek [51]: BUY 500 ROYAL SPEARS <VENORE>
18:05 xxx [2x]: morda powiedzialem
18:05 Elder Arsis [111]: tak se dostarej wolaj

roks_/

bemo 16-10-2008 18:18

co masz do mendy? on jest spoko xD

Faytah 16-10-2008 18:28

jak dla mnie tez normalna reakcja,felix prowokuje ludzi a potem sobie wlepia w podpis na tibia.com/pl/ru/gej

Thuygioshok 16-10-2008 18:31

nikogo nie prowokowalem sharerze

Xr3 16-10-2008 18:36

I tak ci się należy...

Thuygioshok 16-10-2008 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2299661)
I tak ci się należy...

Myślałem, iż uznałeś kontynuowanie naszej konwersacji za bezsensowne, niestety, myliłem się...

Koszyk 16-10-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 2299653)
nikogo nie prowokowalem sharerze

A niby z kim on sharuje, co? :baby:

Faytah 16-10-2008 19:14

lol no wlasnie... a felix wtedy jak napisalem peida here a ty ten kit "i am old school mage" jeblem na ziemie xDD

Thuygioshok 16-10-2008 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2299724)
lol no wlasnie... a felix wtedy jak napisalem peida here a ty ten kit "i am old school mage" jeblem na ziemie xDD

Napisalem old magician taki potwór jestXD.nie wkrecisz mi ze to ty byłeś xdd @koszykov Haha:*

Faytah 16-10-2008 19:48

to ja bylem xD stalem w dp i opowiedzialem to lafie :P a koszyk ma racje,z kim ja niby sharuje o,o!?

Dusia2505 16-10-2008 21:52

Beka

Haha! Jak zobaczylam Twoja wypowiedz Thuygioshok padłam ze śmiechu.:D Z gory mowie, ze to co zrobiles jest zalosne i sam osmieszyles siebie. Na poczatek mowie zebys napisal ten swoj prawdziwy nick. Wyrecze Cie Keny Arakes. I tym straszyles-jak ty ja nazwales -"Lemaemaemaene Lena"( hahahahahahah ) "hunted". No i kazales jej placic 10k;( (haha zwala z tego na maxsa)8o Wogole dales wczoraj takie jazdy ze masakra. Widac ze jestes niewyzyty Tibijczyk. Btw co to Twoich kontekstow do nas (czyli mnie i Lenki oraz Olci).Nic mnie to ochodzi jak mnie nazywasz smarkaczu. Nie masz pojecia ile mam lat ani jaka jestem. Nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic!Btw zadne 14-letnie dziecko nie powinno wyrazac sie tak wulgarnie jak ty. Tym bardziej,ze piszesz na forum i obowiazuje tu kultura.:p Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry :)

SpoconyKrystyna 16-10-2008 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dusia2505 (Post 2300070)
Haha! Jak zobaczylam Twoja wypowiedz Thuygioshok padłam ze śmiechu.:D Z gory mowie, ze to co zrobiles jest zalosne i sam osmieszyles siebie. Na poczatek mowie zebys napisal ten swoj prawdziwy nick. Wyrecze Cie Keny Arakes. I tym straszyles-jak ty ja nazwales -"Lemaemaemaene Lena"( hahahahahahah ) "hunted". No i kazales jej placic 10k;( (haha zwala z tego na maxsa)8o Wogole dales wczoraj takie jazdy ze masakra. Widac ze jestes niewyzyty Tibijczyk. Btw co to Twoich kontekstow do nas (czyli mnie i Lenki oraz Olci).Nic mnie to ochodzi jak mnie nazywasz smarkaczu. Nie masz pojecia ile mam lat ani jaka jestem. Nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic!Btw zadne 14-letnie dziecko nie powinno wyrazac sie tak wulgarnie jak ty. Tym bardziej,ze piszesz na forum i obowiazuje tu kultura.:p Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry :)

a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...

Picinhoxs 16-10-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dusia2505 (Post 2300070)

heheh rembember me jak spuszczac ci sie on face?

Dusia2505 16-10-2008 22:22

Pfff

Hahaha!! Jestem z tego samego serva co Wy! I nie zadne non pvp! Hahaha w zyciu nie bede grala na non pvp! "a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...:" a Ty co sobie myslisz? Kretyn? Hahaha! Jak nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz bo sam z Siebie robisz "Kretyna" i prosze zwracaj sie jakos do kobiet.

Cienki-Bolek 16-10-2008 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2299780)
to ja bylem xD stalem w dp i opowiedzialem to lafie :P a koszyk ma racje,z kim ja niby sharuje o,o!?

Moze przypomne Ci drogi forum faYterze czasy wojny z LR?;> malpy te sprawy?
no sharing plis
jesli cos jest oczywiste to po co zaprzeczasz

Faytah 16-10-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2300151)
Moze przypomne Ci drogi forum faYterze czasy wojny z LR?;> malpy te sprawy?
no sharing plis
jesli cos jest oczywiste to po co zaprzeczasz

Nie zaprzeczam,ironizowalem sobie,felix wiedzial kto na mnie moze siedziec,z tym ze dzisiaj sie dal nabrac ze niby Amenomm tez=)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43.