![]() |
Cytuj:
|
haha, to ci sie udalo :D pozatym nie wiem co ona taki kozak jak sama padla;p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ahahahahahahah wcale;p nie slyszales kiedys by nie wciskac nosa w nieswoje sprawy :P?
|
18:05 Elder Arsis [111]: nie bij go
18:05 x [2x]: morda 18:05 Elder Arsis [111]: nie bij go 18:05 Pedzacy Piotrek [51]: BUY 500 ROYAL SPEARS <VENORE> 18:05 xxx [2x]: morda powiedzialem 18:05 Elder Arsis [111]: tak se dostarej wolaj roks_/ |
co masz do mendy? on jest spoko xD
|
jak dla mnie tez normalna reakcja,felix prowokuje ludzi a potem sobie wlepia w podpis na tibia.com/pl/ru/gej
|
nikogo nie prowokowalem sharerze
|
I tak ci się należy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol no wlasnie... a felix wtedy jak napisalem peida here a ty ten kit "i am old school mage" jeblem na ziemie xDD
|
Cytuj:
|
to ja bylem xD stalem w dp i opowiedzialem to lafie :P a koszyk ma racje,z kim ja niby sharuje o,o!?
|
Beka
Haha! Jak zobaczylam Twoja wypowiedz Thuygioshok padłam ze śmiechu.:D Z gory mowie, ze to co zrobiles jest zalosne i sam osmieszyles siebie. Na poczatek mowie zebys napisal ten swoj prawdziwy nick. Wyrecze Cie Keny Arakes. I tym straszyles-jak ty ja nazwales -"Lemaemaemaene Lena"( hahahahahahah ) "hunted". No i kazales jej placic 10k;( (haha zwala z tego na maxsa)8o Wogole dales wczoraj takie jazdy ze masakra. Widac ze jestes niewyzyty Tibijczyk. Btw co to Twoich kontekstow do nas (czyli mnie i Lenki oraz Olci).Nic mnie to ochodzi jak mnie nazywasz smarkaczu. Nie masz pojecia ile mam lat ani jaka jestem. Nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic!Btw zadne 14-letnie dziecko nie powinno wyrazac sie tak wulgarnie jak ty. Tym bardziej,ze piszesz na forum i obowiazuje tu kultura.:p Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pfff
Hahaha!! Jestem z tego samego serva co Wy! I nie zadne non pvp! Hahaha w zyciu nie bede grala na non pvp! "a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...:" a Ty co sobie myslisz? Kretyn? Hahaha! Jak nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz bo sam z Siebie robisz "Kretyna" i prosze zwracaj sie jakos do kobiet.
|
Cytuj:
Moze przypomne Ci drogi forum faYterze czasy wojny z LR?;> malpy te sprawy? no sharing plis jesli cos jest oczywiste to po co zaprzeczasz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |