![]() |
Ja nie mam nic do powiedzenia,audiofeels na 3 miejscu...Wg informacji z mamtalent.tvshow.com.pl w edycji 2 będzie mniej szans dla wokalistów,a więc wtedy zaczne komentować. Dodam tylko do rozmowy wyżej że zgłosiło się z POKAZANYCH występów 3 beatboxerów,jeden absolutna ciota,drugi nawet dobry ale wymiękał przy trzecim - Bladym Krisie.
|
Cytuj:
|
Haha, słyszeliście o tym że ten cały Glanc samobójca oznajmił że to była tylko prowokacja? Frajer :) w sumie nie trudno było się domyśleć
|
od poczatku domyslalem sie ze to prowokacja i widac przeczucie mnieniezawiodlo
|
Cytuj:
|
|
Bumpne.
Wie ktos kiedy zobaczymy "II serie" w tv? |
Jesienią, 2009 roku? :<<
|
HAHAHAHA, double post, odświeżam.
Dzisiaj rusza to gówno. Oby tym razem wygrało jakieś dziecko bo bardzo skrzywdzili Klaudię Kulawik, ani widu ani słychu po niej, jak zresztą po 99,5% tych biorących w tym udział. :( |
Oby nie brali żadnych dzieci, bo później ludzie na nich głosują z litości, bo "są takie małe i słodkie :) " .... Dajcie żyć...
|
zero dzieci, zero śpiewu please
od tego jest idol i szansa na sukces >.> |
jak dla mnie to powinni się nazywać "Mam Downa"
ludzie proszę was, co to za talent "śpiew"... śpiewać KAŻDY może, trochę lepiej, trochę gorzej albo taniec, też bezsens nie podoba mi się i tyle pjona |
Cytuj:
Mogliby teraz dać jakichś kolesi łamiących 20 kilowe stopy stali głową. |
Cytuj:
|
Albo otwierających Tymbarki okiem ;)
|
Albo łamiących ujem krzesła. Albo śpiewających ze stołkiem w zębach. Albo...
|
... albo dać ludzi posiadających jakikolwiek talent, z wyjątkiem śpiewu i tańca.
|
Cytuj:
Ale podobno ta edycja ma byc lepsza, ja na pewno będę oglądał ;) |
na 100% dadzą kolesia aka ten brazylijczyk co umiał sobie wyjąć oko mięśniem oka.
|
Na pewno znajdą się tacy co będą śpiewać. Albo tańczyć. Wg mnie, temu programowi brakuje czegoś, co by to wszystko rozruszało. Mam tu na myśli widowiskowe pokazy, chociażby magii. Ale po co się łudzić, skoro znowu zobaczymy występy typu grupka dziadków tańcząca taniec ludowy, czy baca grający na źdźble trawy... ;)
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |